Pluggdag

Hej hopp!
Kort skoldag idag. Kom hem och somnade direkt, sov från tolv till två. Jätte skönt och satte direkt igång med plugget. Har suttit här och pluggat tills nu förutom att jag for ut med Loka ett tag vid tre tiden. Har gjort bort en del men inte allt, som jag hade planerat.
Ska snart ta en paus igen och cykla lite och se på "du är vad du äter".
Bra motivation när man träningscyklar, hehe.

Hinner inte skriva så mycket, kanske lägger in några rader ikväll och en dagens outfits. =)
sköt om er!

Rödtott?

Hittade en gammal jätte gammal bild på mig som rödbrunhårig.
Tyckte det var riktigt läckert, något jag borde satsa på igen efter sommaren?
Vad tycker ni?




Världens sötaste hund

image271Världens sötaste hund, igen.
Somnade om när jag kom hem från Erik imorse, hade nämligen sovmorgon och började tio.
Jag tänkte lägga mig en halvtimma bara och ropade på min lilla Loka och sa nu ska vi sova. Tog fram massa kuddar och filtar till soffan och hon blev överlycklig. Hoppade på kuddarna och la sig tätt intill mig och jag somnade så gott på hennes lilla rumpa. När jag sedan vaknade så rullade hon över på min plats under täcket och fortsatte att sova gott.
Gosigare hund får man leta efter =)








image270

min älskade cockerspaniel flicka!







Shopping - söndag/måndag

Äntligen har jag fixat lite bilder, dock inga bra sådana.
Men man ser på ett ungefär.

Svart linne/klänning
från VILA
140 kronor
(utförsäljning)




Grå tröja med silver band
från VILA
140 kronor
(utförsälning)




Vit oversize t-shirt
från G-star
600 kronor
Rea 200 kr.




Köpte även ett vitt långt linne från VILA.
60 kronor ( utförsälning )

Puss och godnatt

Tyvärr hinner jag inte lägga upp bilder på de kläder jag köpte igår och idag men ska fixa det imorgon eller onsdag. Fullt upp nu, veckan är nästan outhärdligt fullproppad med plugg. Stackars mig.
For till Erik nyss i allafall, sitter där nu och finslipar min krönika. Förlåt om jag tjatar om den men den har styrt mitt liv dom senaste dagarna i form av stress och ångest. Men nu är den äntligen nästna klar, 90%klar?

Imorgon är det en lång dag, sedan har mina C flickor match mor Ersmark. Är det något lag som kan ge dom en match så är det vi, håller tummarna nu!
Har inte haft någon träning sedan helgen med dom men då gick det ju riktigt bra så jag hoppas att lite självförrtroende sitter kvar och att dom vaknar upp och känner sig starka och friska! Gott humör med för den delen!

Åt lunch med Caroline på stan, skrev jag de? jo.
Jätte gott och sedan handlade jag en tröja, sa jag också kom jag på..

Aja, täntke lägga upp en bild på världens bästa vovve.
Nu ska jag sova med min snutt, puss och godnatt! =)

image257



Shopping åhnej!

Sovmorgon imorse sedan Svenska B lektion, lång och tråkig.
Efter det hade jag håltimme så jag drog till stan för att äta lunch med söta Caroline. Shoppade också lite, tyvärr. Igår blev det shopping på VILA.
En grå tröja med silverband
Ett svart linne (som jag har som en klänning)
Ett vitt långt linne.
och idag...
En vit stor t-shirt från Gstair.

Ska visa sedan! =)

Nu ska jga fortsätta pluggandet, har precis slutat. Hade bild till halv fem och nu ska jag ut med vovven och sedan plugga. Ska försöka cykla lite ikväll också.
Skriver ikväll och visar mina plagg!
ciaociao! =)

Vackra vinter väder

Godmorgon. Vädret är så himla fint idag, vill bara ut och fora, röra mig och  njuta av solen men istället sätter jag mig nu ner och ska plugga. En timme ska jag plugga sedan ska jag cykla lite på träningscykeln och efter det dusha. Kl 16.00 slutar Sarah och vi ska till VILAs utförsäljning och sedan promenera till henne och göra sushi. Gott och mys.

Ikväll blir det nog att gå till Erik, eftersom att han bor så nära.
Kan bara skriva en snabbis.

Hörs ikväll.
=)


Idol-miss

Ska precis på match, har varit med tjejerna och käkat på Frasses för att fira att vi vann idag.
På vägen dit så ser jag två killar framför mig och jag börjar genast tänka och fundera hur knasigt den ena av dom var klädd, men att den andra såg helt okej ut. Tänkte genast att dom inte var här ifrån men varför jag tänkt så vet jag faktiskt inte, såg bara så ut.
Efter ett tag så kommer jag allt närmare och vi är precis vid hotell Aveny, då rusar sju tjejer fram och jag ser med min förvåning att jag just diskuterat kläderna på Idol snygg Erik och Idol Mattias. Rätt chockad, men det var lite roligt och det var Mattias som inte hade en bra dag.. enligt mig iallafall=).
Tyckte dock att det var förjävligt att inte Danny gick där brevid, dom ska ju nämligen sjunga och så ikväll. Snygga snygga Danny.

Ska kila på match nu.
Tjingeling!


Utgång - Match med vinst

Godagens!

Blev utgång igår trots allt, men bara nyktert och det var trots allt jätte trevligt. Fick träffa Sarah, en av mina bästa och första vänner vilket var jätte trevligt. Kom hem rätt sent och skulle upp kl 08.00 imorse.
Åkte till Robersfors med tjejerna, en avbytare stackarna men eftersom dom är så sjukt duktiga så vinner vi båda matcherna. Hur bra som helst, kan inte vara mer nöjd! Nu ska jag och tjejerna snart till Frasses och käka och fira segern, det bli kanon kul och sedan ska jag iväg till SkyCome och se Erik spela innebandy. En skön lördag med andra ord fast jag är verkligen jätte trött. Försökte sova en stund nu när jag kom hem men så fort jag la huvudet på kudden så började min rara granne att spela trummor på andra sidan väggen, tajming.

Ikväll efter matchen hoppas jag på att det blir att hyra film och äta nåt gott.
Känner för en riktigt skön filmkväll.
Imorgon ska jag upp och plugga, fixa till närvarokorten till laget och sedan ska jag till Sarah och äta sushi på kvällen. Det blir nog jätte trevligt=)!

Ska ner och göra mig i ordning nu.
Trevlig kväll! =)



Nytt diadem

Ett nytt diadem från Glitter.
10 kronor på Rean.
Tycker i allafall det var himla sött=)

image254

Äntligen Fredag!

Tjoho, de är fredag idag.
Bara helg som väntar.

Har precis varit på stan med Erik, handlade dock ingen kjol som jag nämde i ett tidigare inlägg eftersom båda svarta kjolarna var slut och den grå satt inge vidare. Tråkigt men väntar in dom svarta istället.
Shoppade ett diadem istället, för tio kronor på Glitter. Ska visa det i nästa inlägg.
Nu har Erik farit på träning och jag ska sätta mig här i lugn och ro och blogga lite.

Ikväll kanske det blir att se match med Erik eller bara gå en snabbis förbi x3m.
Får se, ska upp imorgon i tid. Jag ska nämligen till Robertsfors med mina Cflickor och ha match. Två stycken dessutom, trevligt. På kvällen blir det att se Eriks match på ishallen.

Söndag ska det pluggas och sedan äta sushi med Sarah.
En trevlig helg helt enkelt =)

Nu ska jag fixa lite bilder som jag ska lägga upp.
Trevlig helg!

Torsdagen avklarad!

Nu är torsdagen avklarad också, nu är det bara fredag sedan helg.
Åh så dunderskönt!

Tog mig igenom vädret imorse, jösses vad det snöade och nu regnar allting bort. Snälla rara söta Stella hade försökt ringa mig hela morgonen för att säga att jag kunde åka med dom men så tyspiskt så hade jag såklart mobilen hos Erik och slut på batteri. Gick i allafall med mössa, huva och ännu en huva.

Ingen bra dag hemma idag. Som tur var ringde Sarah precis när allt var som värst och lyckades få mig på andra tankar. Min ängel! När jag förklarat problemet så försöker hon lösa det åt mig direkt istället för att bara lyssna på mitt dåliga humör. Underbara söta fina Sarah!

Ikväll har jag gjort min religion, äntligen klar!
Sverige förlorade också mot Tyskland, sämst. Men dom gjorde en ruskigt bra match, hade dom satt straffarna hade det blivit vinst. Nu sitter jag hos Erik och ska se lite film och sedan sova.
Äntligen helg!

En dag kvar nu.
Godnatt allihopa! :)

Ett gott skratt


Sjukt rolig reklam, iallafall första gången man ser den =)


Blablabal

Skolan är slut. Jösses så kallt det är ute idag, helt galet. Var ute med Loka och jag frös som jag vet inte vad. Skönt med sol i allafall, jag njöt så mycket att gå till skolan i solsken imorse. Kom precis hem från gymmet, ser handboll Sverige - Spanien. Just nu ligger Sverige under med ett mål. Hoppas dom tar hem det här nu! Kl sex är det C flicks träning och sedan kommer Erik.

Imorgon sovmorgon, dunderskönt.

Tänkte lägga in lite goda recept värt att prova.
Kolla in det snart!

Sköt om er!

____________________________________________________________________________________

image247 image248
jag saknar sommaren!

Onsdag

Kom flera nya besökare till min blogg igår.
Hoppas ni stannar, blev jätte glad att se att mitt normala antal besöker nästan hade fördubblats.
Välkomna! =)

Sitter på Svenska lektion nu, skriver min krönika. Nu känns det mycket bättre och har äntligen kommit igång. Slutar om en halvtimma. Jag och Mira ska hem till mig, äta lunch och sedan ut med Loka och sen gymmet. Efter det ska jag fixa hennes hår, färg och klippning. Ska även sno åt mig lite färg och lägga lite på min utväxt. Blir mycket fixeri av hår nu för tiden. Igår fhjälpte jag Eriks syster Mari med hennes hårförlängning, idag ska jag fixa Miras hår och imorgon ska jag klippa Sara. Är riktigt på g nu =)

Vid kl sex är det träning med C flickorna, sedan match mot C pojkarna. Ikväll kommer Erik, mysmys. Imorgon sovmorgon dessutom till kvart i ett. Åh, underbart!
Nu är det värsta gjort.

Måste återgå till min krönika men innan dess måste jag säga att jag blev sjukt ledsen igår när jag såg att skådespelaren Heath Ledger. Jätte duktigt skådespelare med familj och bara 28 år. Sjukt tagiskt. Orsaken till döden är ännu oklart. Inga nya filmer med Heath. En riddares historia, tio orsaker att hata dig och Brokeback Mountain är några filmer som han spelar i. RIP.



Sköt om er.


Jobbiga långa Tisdag

Min dag.
Längsta dagen på veckan. Foto, sedan håltimme sedna Naturkunskap B, Historia B och sedan Matte C. Nu är tisdagen över. Sitter här och försöker börja på min krönika igen. Svårt när man inte har någon bra början, men de känns lite bättre än igår i allafall. Ska kila ner till stan efter maten med hunden och lämna tillbaka en film på biblioteket, sedan vid halv åtta ska jag kila på C flicks träning till nio.

Längtar till helgen.

Skulle ha ringt ett viktigt samtal nu också, men jag pallar inte.
Usch, skolan gör slut på en och samtidigt ska man vara pigg och fräsh tills man kommer hem och ska börja med alla läxor och inlämningar.
Imorgon får jag ta tag i saker och ting, ringa det där samtalet, träna, c flicksträning och plugg.
Heja onsdag.

Ha en bra dag ni som läser.
ska fortsätta plugga.

Måndag kväll

Nu ska jag försöka avsluta kvällen. Har sett lite cityakuten, CSI och ser nu Shark. Har precis cyklat klart och gjort mina situps för kvällen, är helt slut och träningsvärken i rumpan lär ju inte bli mindre imorgon. Ska hoppa in i duschen och sedan göra en macka och te och se lite Pelle Svanslös, hehe.

Hoppas ni får en bra kväll.

Tänkte på en sak idag.
Tänkte bara säga att det är himla bra med reflexer. När jag var ute med Loka idag vid sju tiden så var det himla mörkt och trots att det finns lysen som fungerar på alla gator så är det jätte viktigt med reflexer. Speciellt jag som numera lyssnar på Mp3 när jag är ute i trafiken, men bara i ett öra.  Bara en liten slängande gullig reflex i form av en nallebjörn på jackan kan göra mycket. Man ser när man åker bil till träningnarna på kvällarna hur mycket bättre man egentligen ser när folk har reflexer. Idag hade jag en sån här remreflex på armen, Loka hade ett blinkande orange halsband som gör att hon ser ut som en lite julgran och även kopplet har en reflex. Dessutom är min jacka inte heller helt osynlig eftersom den är ljus blå. Såg en kvinna i hel svart idag, svart jacka, svarta täckbyxor och en svart ryggsäck och dessutom luvan uppe. Hon hade behövt en reflex.
Bra med reflexer, enkelt och synligt och man behöver ju inte överdriva.

Godnatt och sov gott.
Imorgon är det den jobbiga tisdagen, men det ska nog gå vägen.
=)

Måndag 21 jan

Hejhopp, nu mår jag rätt bra. Sovit och varit hos tandläkaren och fått bra nyheter. Fem veckor kvar nu, sedan försvinner ståltråden i munnen för mig. Spänner i hela munnen och har ont i huvudet, troligen blir det den sista gången jag behöver stå ut.

Lånat lite böcker om fotoredigering på biblioteket så jag har lite att läsa ikväll. Nu ska jag försöka komma igång med min krönika som halvt ska vara klar på onsdag. Tänkte i allafall komma igång, imorgon kommer jag inte hinna någonting. Hinner heller inte träna idag pga det, så det blir att cykla idag igen och köra lite "hemma" träning.

Ska sätta igång med skrivandet.
Skriver lite ikväll=)

______________________________________________________________________________________


Hej igen, en timma senare.

Kan meddela att det inte blev någon krönika och imorgon finns det heller ingen tid. Jag kan verkligen inte skriva när jag inte är sugen, huvva. Har läst lite olika krönikor på Aftonbladet och försökt att få lite bra idéer. Aja, det kanske blir en inledning imorgon i allafall.

Nu ska jag cykla min mil och titta lite på CSI för att vara lite duktig idag.


=)

ciao!


Kyrkobesök och cykling i vardagsrum.

Någon undrade om vad hemsidan hette där jag hittade dom fina balklänningarna från ett tidigare inlägg, och det heter http://www.gojane.com/. Slarvigt av mig att inte lägga in den. =)

Idag klev jag upp tidigt för att gå till kyrkan och göra bort skolarbetet som ska vara klar på fredag, som tur var hade jag Sara och Sarah med mig. Det gick bra men jag är jätte trött, ville verkligen ha sovmorgon. Nu slipper jag kyrkan nåt mer i allafall.
Kom hem och Erik skulle precis fara, otur. Mormor kom precis när han for och hon ska äta middag här. Har precis cyklat på träningscykeln och gjort lite situps. Skönt att ha det gjort och nu är jag alldeles nydushad och ska precis gå ner coh vara med mormor och hjälpa mamma.

Ikväll ska jag till Erik, mys och film kanske det blir. Kanske också en sväng till Obs för att köpa lite frusna bär och litchie plommon, mumma =).

Imorgon tandläkaren, jippie. Min tandställning och jag längtar, då ska dom berätta hur länge det är kvar av tiden. Snart snart snart. Konstigt att jag nästan saknar att jag aldrig kommer längta till tandläkaren när tandställningen är borta. Då är det bara sökandet efter hål som dom är ute efter. Min tandlläkare som jag har nu är  i allafall hur bra som helst, snäll, rar och försiktig. Nu är det inte länge kvar tills den är borta, wie.
Förra gången sa dom att de var näst sista gången imorgon. Hoppas dom har rätt.
Ni får höra mer imorgon, om ni tycker de är intressant de vill säga. =)

Skriver ikväll igen.
Ha en bra söndag sålänge =)!

Hatade väder

Tillbaka hemma igen nu. Matchen slutade med att UHF dam förlorade med fyra bollar, tråkigt för dom spelade jätte bra. Dessutom ingen avbytare. Bra jobbat!
For hem med bussen i slasket, jag kna inte annat än säga att jag hatar det här vädret.

Om en timma kommer Helena och vi ska laga sushi, mumma. Sedan ikväll ska jag plugga och ta det lugnt, bara lugnt och självklart se handbollen. Sverige möter Frankrike. Inte att missa.
Tog dessutom lite kort igår som jag håller på att fixa lite, lägger kanske in sedan.

Ha en fortsatt trevlig lördag.=)

Snöslaskregn

Godmorgon. Kul och trevlig kväll igår, men lite kort. Ont i huvudet och seg i kroppen, bakis med andra ord men ska pallra mig ut i snövädret och slasket för att se match snart.
Mamma ringde nyss och frågade om jag skulle med till Övik och se Modo men jag kunde inte bestämma mig på två minuter så jag tackade nej eftersom jag lovat min kära granne att äta sushi idag. Trevligt trevligt.

Snart match ja, sedan sushi och skitprat med Helena. Ikväll blir det att ta de lugnt, redigera lite bilder som jag tagit och jag tänkte göra lite nytt till bloggen. En skön lördag. Ska hyra film också tänkte jag, får se när Erik kommer hem från Sundsvall.

Söndag ska jag på gudstjänst (skolarbete) jätte tråkigt. Jag vill inte kliva upp tidigt, är så läss. Men det är väl inte så länge jag måste härda. Ingen överraskning till Sarah blev det imorgon, vilket suger. Aja, jag kan inte göra nåt åt det, får träffa Erik istället och gymma. Blir nog bra det där.

Ska kila ut i snön nu, (slasket).
Ha en bra lördag förmiddag.
=)

Vitt eller svart

Vit eller svart tubtopp? Svårt val, jösses. Vita har sina nackdelar, jag vet men dom är snygga och man ser bra mycket brunare ut. Det bra med den svarta är att den är enkel och snygg, och inte det minsta genomskinlig vilken den vita kan vara. Men negativt är att jag haft svarta tubtoppar ute och då kommer de säkert se ut som jga har samma fast jag inte har det. Blä, tjejproblem. Vit, svart, vit svart. Snart kommer tjejerna hit och vi ska dricka lite innan vi sticker. Mys mys, och så. Erik ska också ut såjag ska sova hos han ikväll sedan upp på match imorgon.

Ha en trevlig fredag, väntar nu på mina fulla vänner=).
pussochhej!
 

Äntligen Fredag

Nu är det snart helg. Jag längtar och det ska bli så skönt, även om veckan inte har varit särskilt jobbig. Idag blir det troligen utgång, är inte jätte taggad men kan väl bli. Har ont i huvudet och halsen och har inga pengar.  Men aja, det blir säkert bra.
 Sitter på skolan nu och väntar på att matten ska börja. Blä så tråkigt. En sak är bra i allafall och det är vädret. =) ville fota idag men hinner säkert inte det. Kanske blir lite när jag är ute med Loka, var länge sedan nu. =)

Ciao!

Tiger tröja


Så här ser min nya tröja från Tiger ut som jag köpte idag. =)
riktigt nöjd nu =)




image218

Ledig torsdag

Hej.
Idag har jag tagit de lugnt, ledigt igen. Skönt så in i backen och jag sov länge. Satte mig framför tv och såg lite tv och sedan gick jag ut med hunden, sen stan med Caroline och efter det mötte jag Erik för att titta lite på Rean i up2. Jag hittade ännu en ny tiger t-shirt som jag var tvungen att köpa. Ska visa en bild på den när jag kommer hem, är hos Erik nu. Den är jätte snygg i allafall. Fick låna pengar av min snälla pojkvän, eftersom jag är pank.

Ikväll har jag sett Handboll, Sverige - Island. Bra match, hård match och Sverige vann med 19-24 tror jag. Skönt att se handboll igen, det är så trevligt  Mindre trevligt är att jag har sprängande huvudvärk och känner attjag mår illa, inge skojigt. Känns jätte obehagligt. Ska i allafall snart sätta på ett Dexter avsnitt och sova lite.

HIttade dessutom på stan idag mitt efterlängtade ving-halsband från KII. Hur snyggt som helts för 149 kronor. Så fort pengarna rullar in på kontot blir det mitt sista och enda köp i Februari. Måste spara pengar och nu har jag verkligen kläder så det räcker ett tag framöver. Pengarna får gå till annat, dessutom är jag skyldig pappa pengar för Mp3. Halva skulle jag betala. Men den var i allafall ett bra köp och gör träningen på gymmet så otroligt mycket roligare.

ska slänga in en bild på min nya tröja från Tiger i ett nytt inlägg.
puss och godnatt =)
i helgen blir de mycket bloggande kan jag säga.

Regn & Rusk

Allt regn och halka gjorde att jag inte tog mig till skolan idag, orkade inte och jag var på totalt fel humör. Tror dessutom att vi är lediga imorgon, yes hur skönt som helst. Ska försöka plugga projektarbete som jag sagt till mig själv att göra hundratals gånger.

Idag har jag skrivit lite på projektet faktiskt, lagt upp en slags struktur. Sedan har jag varit på gymmet och sprungit och sedan direkt till C flicks träning. Jösses jag är helt slut. Nu är Erik här och vi ska göra fika och kanske se film. Mys mys, vilket tur jag har.

Ska försöka övertala honom att jag ska få lägga upp en bild som jag tog på honom en morgon också, men det kan krävas lite tid tills han går med på det. Har jag lite tur och flyt så=).
Helgen är snart här, trevligt. Uhf damer har match på lördag så det ska jag troligen se, sedan hoppas jag på Sarah att jag får ha henne lite på söndag. =)

Nu kommer Erik, ska kila.

Justja, kan i allla fall säga att rengöringsprodukterna från Garnier som jag köpte i måndags är kanon bra, för ynka 35 kronor styck på Kicks! Även concealern från Maybelline var väl värt priset.

Tjingeling!=)


Tisdag kväll

Haft C flicksträning nu. Elina kom förbi och hade lite målvaktsträning också, super skojigt. Tjejerna är så himla bra och dessutom kom det en ny tjej idag som var kanon duktig. Jätte roligt med nya! Imorgon sovmorgon till tio sedan två lektioner. Ska gymma och träna C flickor imorgon och försöka plugga om det finns tid till det. Kanske ska Erik hänga med på gymmet också som "gäst", jätte roligt=).

Erik sitter och ser Liverpool och jag väntar på att matchen ska ta slut, även om jag tycker om att se fotboll men jag väntar på att se nya avsnitt av Dexter, kommer aldrig sova inatt.
Ska dessutom upp i tid för att åka med Eriks pappa hem.

Åh min bästa vän sedan barnsben, Sarah, fyller 19 på söndag och jag önskar så mycket att jag får ha henne några timmar för att överraska henne. Hoppas hon har de över, för jag ska komma på något superbra =).
Ska sova nu.

Hitta tre små roliga kort på mig som bäbis på Eriks dator.
Måste få lägga in dom, haha.




puss och godnatt!

Tisdag bortgjord!

Måste börja med att skriva att jag verkligen blir hur glad som helst över dom som skriver att dom gillar att läsa min blogg. =) Jätte roligt att höra!
Blir bara taggad att skriva ännu mer=)

Kom just hem från skolan nu. Jätte slaskigt och halt. Ska snart ut med hunden och sedna ska jag äta pasta med skinksås. Mumma. Efter maten har jag planerat att cykla på motionscykeln en mil. Har lovat mig själv att göra det dessa dagar då jag inte hinner till gymmet. Ikväll är det C flicksträning igen. Elina kommer på besök och ska ha målvaktsträning, vilket är långt ifrån mina kunskaper så det blir jätte kul att träffa henne igen. Ska försöka sätta mig och planera resten av träningen snart, kolla in lite nya övningar osv.
På kvällen ska jag gå till Erik och mysa med honom. Skönt att tisdagen är bortgjord, värsta dagen på hela veckan. På tosdag är vi lediga igen, yees! Hur skönt som helst. =)

Ska lägga in ett foto som jag tog på min hund tidigare i veckan.
ciao amigos!=)

Fyndat

Shopping idag.
Otippat.
Hittade i allafall detta=)



Tiger tröja från Vision.
har en svart/grön också.=)



Rengöringsprodukter från Kicks.
Rengöringsmjölk
Ansiktsvatten
Ansiktskräm
=)



Sjal/halsduk från Mood.
Har velat ha den här jätte länge, och nu är den min =)

Hittade även två BH-ar från Kappahl och ett par trosor för 128 kronor.
Riktigt bra pris!

Måndag kväll

For och tränade vid åtta och kom hem för en stund sedan. Gick ovanligt bra faktiskt så nu ska det här väl ändå lösa sig. Dushat och smörjt in mig med brun-utan-sol. Lite fusk behövs nu i vinter och skönt att känna sig annat än likblek.

Tagit mig lite fika nu och har sett lite på idrottsgalan. Har också fixat in lite bilder till C flickslagets hemsida. Ny lagbild och allt. =) Har dessutom tagit lite kort på det jag shoppade idag.
Mycket nöjd fortfarande.
Kommer lägga in det i ett annat inlägg.


Imorgon är det skola, lång dag och allt. Aja, härda.
Saknar min plugg jätte mycket, inge kul att sova själv. Var på biblioteket idag och lånade Pelle Svanslös julkalendern för att ha något att somna till. Den kalendern är så himla bra!=)

Godnatt allihopa!


Shopping måndag trots allt.

Hej, ledig idag vilket var jätte skönt. Vaknade med jätte ont i magen så jag fick ställa in mitt tidiga möte med Caroline. Klev upp rätt sent men det behövdes kan jag säga och när jag vaknade andra gången så var mitt magont borta. Såg lite på cityakuten och massa andra program som går på morgonen och skrev liite på mitt projektarbete.

For ut med min lilla vovve och min nya Mp3 och sedan gick jag och Sara en stund på stan vid halv fem tiden och jag hittade MASSA saker. Hade otroligt nog mer pengar på kontot än vad jag hade tänkt och dom försvann rätt fort eftersom jag hittade massa saker som jag tidigare tänkt handla på REA. Hur värt som helst.
Ska äta alldeles snart och sedan sticka och träna, men jag lägger upp bilder på det jag köpt ikväll=)

En halsduk, röd, svart vit randig från MOOD.
En grå Tiger tröja, Vision.
Två par BH-ar och trosor, Kappahl.
Rengöringsprodukter, garnier, tre stycken från Kicks.
Jätte värt =), visar sen.

Ska äta soppa nu.
Adjö! =)

Söndag

Hejsan svejsan.image206
Söndag idag.

Vaknade rätt sent, såg och tittade på skidåkning med Erik. Slumrade till lite då och då. For en sväng på Obs, handlade lite nytt smink. En dream matt mousse concealer och två mascaror som var på extra pris. Har inte provat concealern förut, bara fondation som jag använde bara för att täcka på lite små ställen, men tänkte att jag skulle prova concealern nu. =)
For förbi farfar och farmor och hälsade på, kusin och faster var också där. Kom just hem och håller på att fixa lite fina bilder till min almanacka och laddar upp min nya Mp3 =). Tre timmar sedan ska jag ladda den med massa musik!

Ikväll blir det godmiddag, kyckling och klyftpotatis och massa sallad. Efterrätt blir det fruktsallad. Sedan ska jag färga och klippa Erik. Mys mys. Imorgon är jag ledig, ska upp i tid och gå på stan. Kolla Vision rean om dom rear min Tiger tröja=), sedan ska jag hem och försöka börja jobba lite med mitt projektarbete och sedan gymma.

Trevlig kväll =)!

Åh kom på en rolig historia som hände mig en gång, nu när jag tänkte skriva Mvh Anna.
Jag skulle göra en uppgift och skicka den till en lärare som hon skulle bedöma, den var väldigt avgörande om vilket betyg jag skulle få eftersom jag låg och svajade mellan två. Då råkade jag skriva Mvg Anna i mejlet, istället för Mvh Anna. Jösses, pinsamt.
=) haha.

Ciao!
trevlig söndagkväll! =)
mvg Anna.


Sunsilk

Var på obs nyss.
Erik köpte hårfärg så snart ska vi fixa hans hår mörkare, men inte ikväll.
Jag köpte massa litchiplommon som jag älskar mest av allt, något jag kommer att frossa i ikväll. Köpte också en ny hårkräm från sunsilk. Silky and Straight Bara för att.. den luktade gott och värt att testa. Den kostar så lite coh de andra produkterna har varit väldigt prisvärda. Mitt hår behöver allt de behöver för att lugna ner sig och bli lite mindrfe poröst.
Grön för lockgit hår. Gör lockarna lite "hårdare" och mindre frissigare.
Orange gör håret jätte mjukt och luktar jätte gott.
Blå för volum. Använder den inte eftersom jag har nästan för mycket volym i mitt hår, men mamma tycker den duger.
Lila som är ny. Uppdaterar er senare om vad jag tycker=)
Någon som provat?

  

Godnatt, nu blir det film, Bristande Bevis.
.. sedan lite Dexter.

Ps, någon som vet om det finns fler sesonger av Dexter än andra sesongen?
vill gärna veta! =)
 


En ny rosa vän

Hej, datorn var sämst igår. Skulle lägga upp massa super snygga plagg från urbanoutfitters men det knasade till sig rejält. Ska ta och visa dom senare, är hos Erik nu.

Vaknade och gick ut med hunden det första jag gjorde och det var jätte skönt, vädret var perfekt. Sol, vit snö att gå på och en underbar vän och hund att gå med. For sedan med pappa och såg på Eriks match, dom förlorade med det blev en jätte spännande match trots allt, och mycket trevligt att vara med pappa. Vi for sedan och kollade in Rean på onoff. Vi var ute efter en platt-tv men hittade ingen men jag hittade däremot en Mp3 spelare som jag länge har varit sugen på. 2GB från Creative. Den är rosa och hur lätt som helst, väger bara 30 gram. Ska ha den när jag tränar främst. Tänkte köpa den billigare varianten först men sedan så delade jag och pappa på den  lite dyrare eftersom den hade radio, klocka och stoppur och 2GB minne. Jag är jättenöjd. Praktisk, söt och rosa=)

image196 min nya rosa vän.

Nu har vi just ätit lasagne och jag är proppmätt. Erik och jag ska fara på Obs snart och handla lite gott till filmkvällen vi ska ha ikväll. Jag älskar lördagar, åh så mysigt det kan bli. Dessutom är det så sjukt skönt att Erik har tagit körkort nu, man tar sig lätt vart man vill.
Någon bra film får ni hemskt gärna tipsa om! =)

trevlig lördag på er =)


Snabbis

Åh hallå, mår hur bra som helst. Skolan är slut för veckan, lång helg och provet gick super bra. Jag är så glad att jag kunde börja helgen så pass bra.
Ska bara skriva lite nu, har gäster. Min kusin från Oskarshamn och faster har kommit på middag.

Har lite planer om helgen och lite att tala om, kommer insnart.

Ciao ciao!


Pluggis nr 2

Suttit här hela dagen och pluggat. Jösses, varför har jag inte lärt mig på alla dessa skolår att börja med saker och ting i tid? Aja, skyller på att jag var sjuk och trött igår. Känns inte som att jag satsar jätte mycket på det här heller, får gå som det går.

Imorgon är det fredag, faster och kusin från oskarshamn/lund ska komma. Trevligt sedan får se vad som händer. Eftersom jag är himla sugen på att fara ut, men har inte hört någon annan som är det tyvärr. Tråk, för jag behöver typ roa mig lite. Känns det som i allafall.

Aja ska fortsätta med det sista nu innan Erik kommer.

Skriver lite roligare imorgon.
tjao och godnatt =)

Pluggis

Hallå, ledig idag vad jag vet i allafall.
Gick inte till skolan i allafall. Har pluggat hela dagen men de känns som jag inte kommer någon vart. Men som tur är så har jag ju tre timmars håltimme imorgon att plugga på, jippie. Känner mig bättre i kroppen idag i allafall, vilket känns bra. Har ätit ordentligt så jag tror att mycket beror på det.

Pappa och mamma har nyss varit och handlat på Obs. Hade en liten beställningslista jag också. Det stod en almanacka, vilket mamma var så söt att köpa åt mig, keso, avokado, fullkornspasta och grapefrukt till min sallad. Så jag kommer nog att komma igenom det här pluggandet trots allt.

Imorgon är sista dagen, sedan är det helg igen plus måndag som då vi är lediga. Funderar på att då fara och snacka på hagaskolan, men vet inte än. Har inte fixat ihop någon bra lapp men det bör göras så fort som möjligt.

Är jätte tråkig idag men kommer säkert igång igen imorgon, tjao.
=)


Godkväll!

Nu är träningen klar och jag orkade men nu känner jag att jag bara faller ihop. Men kul var det, tjejerna tränade jätte bra.

Det som dessutom var jätte roligt var att någon från hagaskolan kommenterade mitt tidigare inlägg och var taggad på att jag skulle komma, hur roligt som helst. Om du som skrev det tidigare skulle kunna skriva till mig igen för jag skulle behöva någon mejl adress till eran lärare så jag kan bestämma en tid då jag kan komma förbi, det skulle vara jätte bra =) Väntar på svar!

Nu sitter jag och tittar på Victoria's secred fashion show 2007 på trean. Erik skulle komma ikväll också, han skulle på obs och köpa frysta hallon åt mig. Gotti =)

Ska försöka plugga lite nu också innan han kommer.
Hare bra, ses och hörs! =)

Onsdag

Hinner skriva lite innan jag sticker på C flicksträning.
Min kropp är död och jag känner att det jag tidigare tog prover för är på väg tillbaka, sega kroppen och allt. Jag vet inte hur jag ska ta mig igenom det här igen. Har laddat med massa mat och frukt nu och ska snart slänga i mig en treo och gå en promenad med hunden innan jag sticker. Jga vet inte alls hur jag ska orka, kroppen viker sig bara och jag kallsvettas. Det ända som är bra är att jag slipper glida ur mina mjukisbyxor idag.
En timme att härda, en timme.

När jag kommer hem ska jag i allafall se Victoria's secred fashion show 2007, på trean kl 20:00.
Någonting att se fram emot, ligga i soffan och dega. Är dessutom ledig imorgon (tror jag), inga lektioner vad jag vet i allafall så då kan jag plugga och bli frisk. Försöka iallafall.

Har i allafall bestämt att jag nästa vecka ska fara till prolympia och hagaskolan och försöka få lite fler tjejer till laget. Det behövs, vi är bara elva stycken och aldrig alla på träningarna nu. Jätte tråkigt att vi inte är fler men de ska vi bli=). Jag lovar här med att jag ska göra det nästa vecka. Påminn mig om jag fuskar.
Känns lite läskigt att fara runt i klasser men skoj också, tror att tjejerna tar de lite mer seriöst också. Det blir nog tjejer som går i femman, sexan och sjuan. =)

Ska ut med vovvis nu, missa inte tv kl 20:00.=)
hörs och ses=)

Sjukling

Hej, men inga glada hopp idag eftersom jag blivit förkyld. Har helt galet ont i halsen och snuvig. Huvudvärk nu när jag vaknade igen, jätte jobbigt. Erik är också sjuk så jag antar att han smittat mig.
Ska plugga idag och bara ta det lugnt, känns jätte jobbigt att inte kunna träna idag eftersom halsen gör ont nu när jag äntligen kommit igång igen. Aja, såfort halsen försvinner så ses vi på gymmet.

Igår kväll var det småtteträning, eller C flicksträning, ursäkta. Jätte kul att höra att tjejerna börjat läsa min blogg, jätte skoj. Dom är i allafall hur underbara som helst och dom gör mig jämt på så galet bra humör. Hoppas nu att dom orkar med mig några sesonger till.
Ikväll är det träning igen på Dragonskolan. En timme så jag hoppas att jag orkar med min förkyldning, men det har jag gjort förr. Ska bygga på lite saker som vi gjorde igår osv. Men jag ska ta det väldigt lugnt i allafall.

Plugg står på schemat, sedan ska jga väl försöka ta mig ut med hunden också. Känns inte jätte lockande men det måste göras. Ska äta lite frukost nu och sedan börja med språkhistorian.

Hörs och ses=)

Lektion

Åh, jag sitter på lektion och fick verkligen inget gjort. Vi har foto och ska beskriva en känsla. Tänkte att jag nästa lektion ska ha emd mig en citron som någon kan ha i munnen, så är känslan sur. Väldigt påhittigt, nej. Aja, nåt är det i allafall. Har fått tid hos syo imorgon i allafall så jag ska försöka prata med henne, men inget lär väl gå att förändra. Åh, får skylla mig själv för att jag valde det jag valde lär väl vara svaret.

Idag ska jag till läkaren, sedan ska jag nog fara och träna. Efter det äta och sedan är det cflicksträning på ersboda, sen ska jag till Erik. Lär somna jätte tidigt idag, är hur trött som helst. Somnade alldeles för sent och vaknade massa gånger inatt igen, blä för skolan. Nu är jag sjukt less!

Längtar till helgen så jag kan sova ut, vila mig och bara chilla. Vi är dessutom ledig på måndag så jag har lång helg. Skönt skönt skönt.

aja, ska kila vidare.
=)


Godnatt

Har tittat på cityakuten och Shark med mami.
Försökt plugga lite också, hoppas att inte svenskan är allt för svår.
Aja bra att börja i tid i allafall. Funderar hur jag ska göra imorgon med träningen, antingen sticker jag direkt efterskolan eller så struntar jag i det och tränar med småtjejerna istället och skjuter upp gymningen tills på onsdag istället. Får se hur jag känner imorgon, om jag överhuvudtaget kan gå efter träningsvärken.

Imorgon ska jag i allafall försöka skriva ihop ett träningsschema, både till mig och till mitt Cflicks lag så jag inte behöver göra nytt för varje träning.
Aja nu ska jag gå och sova för nu har Erik ringt och sagt godnatt.

Imorgon ska jag till min astmaläkare och kolla läget, skriva ut ny meducin och så. Lika bra nu i vinter, mamma tjatar så. Känns lite jobbigt just nu med skolan, klump i magen. Kanske också därför jag måste sova ensammen ikväll, har sovit med Erik typ varje dag på lovet och det trivs jag med så himla mycket.
Aja, jag får försöka. Ska lyssna på lite Jack Johnsson och titta igenom svenskan och läsa min nya STYLE tidning som kom idag =) kanske finns några goa tips att skriva här imorgon.

Sov gott allihopa, =)
love you

Avokadon var slut

Ätit middag.
Pappa kom aldrig hem med någon avokado och keso, det var slut. Så jag fick ta bröd med ost på istället. Aja, hallonen till efterätt var iallafall jätte goda. Sara har precis varit förbi och vi har pratat litegranna, synd om henne nu.

Ska sätta mig och plugga lite språkhistoria nu. Prov på fredag så de känns bra att börja i tid med det. Ska försöka se lite tv också och ladda upp för imorgon. Tung och jobbig dag, blä. Ska försöka hinna träna innan jag träffar små tjejerna också. Jätte kul att träffa dom igen, =)

Aja ursäkta mina stavfel som någon tydligen störde sig på. Ska försöka bättra mig men ni förstår ju ändå, hoppas jag. Ska kila och se tv nu.
Tjingeling, godnatt=)

Tung över axlarna

Hejsanhoppsan.
Måste börja med att säga hur glad jag blir över de kommentarer jag får, även om dom är få. Jätte kul att titta in och se att nån har skrivit =)

Vaknade idag kl 06:00 och var helt säker på att klockan var tio. Men så var icke fallet så jag somnade om.. grymt jobbigt att vakna sådär. Man blir så stressad.
Erik skjutsade mig till skolan. Vi hade bara en lektion men den var riktigt dryg och dessutom fick vi nya scheman och jag lovar er, det sämsta någonsin. Jag har tre håltimmar, måndag, tisdag och fredag som är över två och en halv timma. Hur kan en skola göra så? Dessutom när det är sista året! Jag dör. Rektorn säger bara att man ska plugga på hålen, men då säger jag såhär  VI HAR INTE SÅ MYCKET PLUGG SÅ MAN BEHÖVER PLUGGA 7 TIMMAR PÅ SKOLAN! Usch, ja ja har i allafall pratat med pappa om att ta med hans gamla bärbara dator till skolan dom dagarna så jag kan ta tag i mitt projektarbete.

Justja, idag har jag börjat nåt nytt. Mitt lite nyare nyttigare liv. haha så låter det väl varje år, men jag försöker iår ordentligt. Kom hem från skolan och for och tränade direkt, jätte skönt men jätte jobbigt och det är så otroligt frustrerande att man aldrig kan träna lika mycket som man gjorde med handbollen. Det går så mycket lättare att springa med boll och kompisar. Vet inte riktigt hur jag ska få ihop träningen med mina långa dagar som är utfyllda av HÅLTIMMAR men jag försöker, jätte mycket.

Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem. Ska äta potatis och purjolöksoppa och pappa ska komma hem med keso och avokado till mina hårdmackor, mumma. Nyttigt och gott, haha. Till efterätt blir det varma hallon. Åh hur gott som helst, min mage bara skriker efter mat.

Jag har i allafall trots mitt sämsta schema tänkt att fortsätta det här året på bästa sätt och vara positiv eftersom det snart är slut med skolan. Det är inte värt att gräva ner sig, det är de verkligen inte. Hoppas ni också kämpar vidare, för jag antar att jag inte är ensam att vara skolläss.

Ska kolla vidare lite på nå goda recept att tipsa om senare.
Tjingeling! =)


Jeans skjorta

Hittade en så söt jeans skjorta på BIKBOK rean.
Var tvugen att köpa den. Hittade också en vit bas t-shirt från L.O.G.G.

Så här ser den ut.


partajj

Hejhopp!
Har precis gjort mig klar för partajj, ska till Sandra innan och fika och förfesta. Mys mys.
Snälla Stella ska skjutsa och kommer och hämtar mig om några minuter. Det  blev den svarta tiger tröjan och leggings idag och mitt nya röda smycke.

Hoppas ni får en bra kväll, måste kila.
=) pusshej!


Fredag

Hejsansvejsan.

Idag har jag varit med Sarah på stan. Jätte mysigt, saknat henne så mycket. Handlade en jätte fin jeansskjorta med puffärmar på REAN på BIKBOK. 149 kronor. Ska visa sedan, är hos Erik nu och har ingen kamera tyvärr. Jag shoppade också en lång vit L.O.G.G t-shirt och lite små band till mina sockar. Vi komhem kring sex halv sju tiden och jag satte igång och sydde på mina efterlängtade rosetter på mina sockar, det blev jätte gulligt. Ska visa de också sedan, jätte fint blev det.

På kvällen gjorde vi sushi, himla gott och sedan tog vi bussen, hon for hem och jag åkte till Erik för att se hans match. Matchen började kring halv 12, trettondagscupen och vi kom hem precis. Dom vann med 8-3. Jätte roligt match att se på!

Imorgon blir det upp i ottan för att se ännu en match kl 10:00. Sedan hem och mysa i väntan på de andra matcherna. På kvällen blir det partaj, Suzie från Chicago ska åka hem så de blir en slags avslutnings fest för henne. Åh känns tråkigt att inte ha träffat henne så mycket, får ta igen litegranna imorgon men kan tänka mig att de knappast är sista gången jag får träffa henne om jag känner Liv rätt =).
Ska även bli jätte roligt att träffa tjejerna igen, har saknat dom så mycket. v
Kommer bli så nice att kunna använda min nya Tiger tröja också, så otroligt skönt att inte ha några problem med klädvalet som annars brukar vara ett h-vete.

Nu kom Erik ut ur dushen, måste kila.
Ska se lite dexter och sedan natta kudden, förhoppningsvis kanske Erik kan ladda hem "It's too high" låten=)
Tjingeling, godnatt!

Armband, halsband

image174 image176

Armband från Glitter.
99 kr, REA 50 kronor.

image177

Från KII.
REA 150 kronor.


Shoppat!


Här kommer lite bilder på de saker jag köpte i Stockholm.
Bilderna är sämst ursäkta för det, men ni ser ju på ett ungefär=)
vissa av färgerna på kläderna är jätte fel, men aja.


 Grå lång t-shirt från JC.
199 kronor. REA 99 kr.
Fixade dit en liten söt rosa rosett också, vad tycker ni?



T-shirt från urbanoutfitters.
390 kronor. REA 219 kr.



Gammeldags rosa t-shirt klänning från Gina Tricot
129 kronor. REA 65 kr.



Vit lång t-shirt med tryck från MQ.
199 kronor.



Svart t-shirt med tryck från Tiger.
499 kronor.



Röd t-shirt med tryck från urbanoutfitters.
390 kronor. REA 219 kr.



Jacka från Puma.
1000 kronor. REA 500 kr.



Hängselkjol från Cubus.
299 kronor.



Vit tröja från Diesel.
899 kronor. REA 450 kr.



Svart hängselkjol från BIKBOK.
399 kronor. REA 179 kr.



Bruna läderskor.
REA 299 kr.



Diadem från Ur&Pen.
Diadem 39 kr. REA 19 kr.
Skärp 99 kr. REA 49 kr.


Det som saknas på bilden är en ljusblå Nike tröja och ett långt grått linne från JC.
Mellandagsrean i Stockholm dög fint! =)


Glocalnet reklam hittad!

Åh hittade vem det var som sjöng too high från glocalnetreklamen.
Hon heter Camela Leierth och låten heter too high.
Tack tack tack för att jag hittade det.
Dock finns de ingen full version på youtube, får kolla vidare.

En rolig sak som jag lyckades hitta är att det finns en hemsida som heter www.reklammusik.se
Kolla in där om ni också har problem.

=)nu ska jag göra klart mitt armband, ska visa snart. hihi

Glocalnet reklam

Åh jag älskar älskar älskar den här låten och hittade den just på youtube.
Är det någon som vet vem det är som sjunger?
Är sjuuukt tacksam för svar!


Stockholm

Hej allihopa, nu är jag hemma igen!
Jätte kul att se att så många varit inne trots att jag inte haft någon dator att skriva från. Ska i allafall ladda upp med massa inlägg ikväll, då ska jag bara chilla och njuta av det nya året.

Tänkt i allafall skriva lite om vad jag gjort i Stockholm osv.
Allt jag handlat kommer jag att visa ikväll, :) hihi.

Jag kom hem igår med flyget vid sju tiden och for ganska direkt till Eriks match.
Skönt att vara hemma igen men jag får någon slags deppig känsla inom mig när jag far därifrån.
Aja kom för en stund sedan hem ifrån Erik. Fick tråkiga besked när jag kom hem, mamma berättade att Loka (min hund) som bott hos några bekanta under tiden, blivit biten över ryggen av två schäfrar. Hon har varit hos veterinären och som tur va kom hundägaren till schäfrarna och betalade. Hon behövde inte sy men dom har rakat lite av ryggen och lagt på nå grejs för att de ska läka bra. Troligen kommer hon att äta antibiotika för att inte få någon infektion. Hon kom hem nyss och verkade i rätt bra form, tills efter ett tag när jag insåg hur skuygg hon blivit. Hon sprang under soffan hela tiden så fort man rörde sig. Jag hoppas nu verkilgen att hon inte får nåt "men" för livet.

En till bra sak är att jag fått tillbaka proverna som jag tagit och dom visade ingenting konstigt. Tack gode gud.
Troligen så är det något knasigt virus, som jag hoppas inte dyker upp igen. Huvva ligen.

Tillbaka till Stockholmsresan.

Dag 1 27 december.image150
Jag åkte till Stockholm kring tio tiden på morgonen. Flygresan var hemsk, jag som älskar att flyga var rädd som jag vet inte vad. Landningen var väst, värsta någonsin. Alla ögon tittade runt och jag trodde seriöst att nu kommer de gå illa. Men till slut stannade planet och lyset för bältet försvann så det gick ju bra.
Mina små kusiner mötte mig vid flygplatsen. Jätte mysigt och jösses så stora dom blivit.
Vi for hem och tog de bara lugnt. Jag lärde dem att spela poker och det blev det vi sysselsatte oss med hela torsdagen.

På kvällen sköt vi upp raketer som dom fått u julklapp. Det var bara början av hat som jag fick mot raketer det här året. Dom for jag sprang runt som små illrar och det small här och där. Man har fruktansvärt lite koll på en raket, jag säger inget
mer.

Dag 2 28 decemberimage151
Vaknade tidigt och jag och grabbarna for till Vällingbycentrum för att gå en sväng på stan.
Det funkade riktigt bra, dom for på sina butiker och jag for på mina, men dom hängde även med på några av mina klädbutiker och vile prova kläder. Vi for till JC och dom provade massa snygga jeans och skjortor. Dom blev jätte fina så det slutade med att vi alla shoppade loss. Adam köpte ett par mörkblåa jeans. Jacob köpte en t - shirt och jag handlade ett grått långt linne till min basgarderob.

Vi for hem, åt och sedan åkte vi och hämtade Erik, mamma och pappa på flygplatsen. Vi for och lämnade av mamma och pappa på linnegatan och sedan for jag och Erik och min morbror förbi sumpan och tittade där jag växte upp. Jag hittade min röda lilla leksaks gunga som fortfarande fanns kvar.
Sjukt kändes det och lägenheten stod kvar. Åh.


Dag 3 29 decemberimage152
Erik och jag hade bestämt oss sedan länge att vi skulle tilll outlet i Barkarby den här  dagen.
Adam följde också med. Vi fick skjuts dit och satte igång med shoppandet direkt. Dom har så galet bra rea där och dessutom på outletpriset. Åh, I love it. =) Och det värsta av allt var att jag hittade min efterlängtade peak jacka, den som ni tidigare sett att jag velat ha. Dom reade den men den fanns inte i min storlek. Åh, den är så galet snygg. Jag hoppas att jag hittar den någon annanstans, vill så gärna ha den.  ->

Till slut blev det en ljusblå nike tröja på rea för mig. Funkar bra som myströja och träningströja.
Adam köpte en JL mössa och Erik handlade en jacka och lite mer. Vi åt lunch på billiga IKEA och handlade lite servetter och galgar. Mer orkade jag inte med, hade gärna varit där inne mycket längre om jag hade någon energi kvar.

Dag 4 30 december
Jag och Erik for tidigt in till stan eftersom vi nu skulle bo på linneagatan med mamma och pappa. Inge roligt alls att säga hejdå till pojkarna, men men. Vi for direkt ut för att handla.
En lång dag och mina fötter var döda när jag kom hem, nya skor och långa promenader hör inte ihop alls. Jag hittade lite smågrejer, två t-shirtar från urbanoutfiters (visar ikväll), en vit tjocktröja från diesel (visar också ikväll).

På kvällen var det middag med min mammas faster och mammas kusin och hennes man. Vi var helt slut efter dagens gående så vi tillbringade det mesta av kvällen som två soffpotatisar.

Dag 5 31 december image154
Nyår. Det hindrade inte oss från att ta en sväng till på stan. Vi tog gallerian, NK och Åhlens eftersom de var de som var öppet. Jag hittade en jätte snygg jacka från PUMA (visar ikväll), en gammelrosa färgad klänning från ginatricot och lite mer från gina som jag senare bytte. Det är så himla orättvist att vi inte alls har några bra affärer. Dom är i allafall himla få. Vi var inne i en affär i Pub.huset och där hade dom provrum som var helt galet stora. Speglar som väggar och en stor lädersoffa att sitta på, så ska provrum se ut! ->

På kvällen åt vi oxfilé och potatisklyftor. Hur gott som helst och sedan hade pappa köpt go glass. Vi tog det väldigt lugnt det här nyåret. Vi for ut kring tolv och kollade på nyårsraketerna. Vackert men förjävligt. Jag har ändrat min uppfattning om raketer totalt iår. Ska gnälla lite mer om det senare.







Dag 6 1 januariimage153
En slapp dag. Ingenting på stan var öppet så vi sov ut jätte länge och satte på en film efter vi vaknat. Till middag åt vi på en restaurang som hette Edo. Jag och pappa åt sushi buffé och mamma och Erik åt nå köttspett. Det var jätte gott men måste faktiskt få säga att min hemmagjorda sushi är mycket bättre. Sushi riset smakade inte riktigt bra, alldeles för torrt. Men helt klart godkänt,och man slapp ju göra nåt själv. Efter det for vi på bio, vi såg Guldkompassen. Den var riktigt bra eftersom jag är så löjligt intresserad av sånna där fantasy filmer. Men jag längtar bra mycket till den andra filmen.

Vi kom hem, packade så vi kunde gå på stan hela dagen efter.



Dag 7 2 januari
Idag skulle vi åka hem men det hindrade inte oss från att kliva upp tidigt och kila på stan en sista gång. Hittade två kjolar med hängslen, en grå lång t-shirt, ett par bruna höga skor, ett läder diadem och ett skärp.
Tog flyget kl tio i sex och var hemma strax innan sju.
Borta bra, borta bäst. Ska satsa på att fara dit under påsken också. Då de är jätte nära vår för dom medens vinter hos oss.
Längtar!


Hoppas ni också hade en bra jul och nyår.
Nu är det nya tag som gäller, 2008!
(
lägger in bilder på det jag köpte ikväll)

RSS 2.0