Ostnäs


Soon baby

Nu äntligen har jag fått min nya blogg.
Jag som har väntat och väntat, imorgon ska här fixas en header så snart drar den igång!




Me like

Jag har äntligen hittat dom, dessa fantastiska.. finner inga ord.
Din sko tog in ännu ett lass med dessa godingar och jag hann i sista stund plocka på mig ett par.
349 kronor.


lovelove

Blommigt liksom allt annat

Min söta nya jacka.
Köpte den förra veckan på H&M, blommig liksom resten av min garderob.
Jag lyckades "roffa" åt mig den allra första i stan till och med, men det tog inte många dagar innan allt fler bar en likadan.
Tråkigt men så är det, söt är den iallafall. Eller?

 

20

Idag fyller jag 20 år.
Haft världens bästa födelsedag, en tredagars.

Jag väntar på ett nytt bloggnamn som inom kort kommer att vara ledigt. Av denna anledning uppdaterar jag inte särskilt mycket.


tacktack!

Jag hade en så otroligt fantastiskt rolig kväll igår. Jag hade en liten tjugoårsmiddag/fest och det blev verkligen hur lyckat som helst. Jag är överlycklig och evigt tacksam över att alla bästa gjorde min kväll så sjukt bra.

Idag är det min sista dag som 19åring, det känns lite speciellt. Jag har ju redan haft de tjugo bästa åren i mitt liv och nu fortsätter det bara att bli bättre.
Ikväll fortsätter firandet och morgondagen lika så.
Ha en bra dag allihopa!


Time to shine

Time to shine - ny favorit.

Igår jobbade jag till tio och for sedan till Ålidhem på inflyttningsfest. Det var otroligt roligt och var inte hemma före fem på morgonen, jösses. Solen var uppe och en minusgrad, älskade Umeå.
Idag har jag haft typ världens bästa söndag.
Latade mig i sängen, såg tennis och drack tre koppar te. Vid sextiden for jag och mötte bästa Stella på Eastern Palace och åt god mat, efter det blev det promenad runt teg och sedan avslutade vi kvällen på Waynes. Hur mysigt som helst! =)

Nu ska jag läsa Glamour och sova en stund, pussgodnatt!


Sommarplaner - YES!

Hej alla bästa.
Jag tittar runt på så många andra bloggar så jag totalt glömmer bort att blogga själv. Imorse var jag helt säker på att jag skrivit av mig men inget nytt inlägg blev det, flåt.

Ledig idag, jag han varit ute med hunden i ösregnet och sedan städat mitt rum en aning. På kvällen åt jag pizza med Erik och for sedan till Sarah för att fira vår otroliga sommarplan som idag blev på riktigt! Vi har fått tillåtelse att låna hennes farbrors tvåa på söder i Stockholm under vår semester i Juli. Hur bra är inte det? Jag lyckligare än någonsin hoppade sönder mitt knä och skrek så min lilla vovve rusade under soffan. Det kommer bli så grymt roligt! Sedan får vi se om det blir en vecka utomlands på det också, vi får se vi får se.




bäst!


Godnatt kära överlevare!

Godkväll, klockan är halv ett och jag slutade jobba för drygt en timma sedan. Blev en sen kväll ikväll.
Även denna kväll har jag en igelkottshistoria att berätta om, denna gång samma tunnel och möjligen samma igelkott. Jag cyklade full fart i tunneln och såg en liten igelkott. Jag kliver av cykeln och parkerar den för att förbereda mitt farliga jag så jag kunde rädda liv genom att skrämma upp den ur tunneln, det funkade sisst. Jag stampade, hoppade och lät alla möjliga konstiga ljud. Det kom människor, några förvånade över mitt uppförande, några såg ut att förstå precis och vissa la inte ens märke till igenkotten och såg totalt förskräckta ut över mitt beteende en måndagskväll klockan tolv på natten. Jag förstår dom nu... Jag försökte tappert som den igelkottsräddare jag är men jag lyckades inte, han hade gett sig fan på att nå andra sidan där E4 väntade. Jag lät naturen ha sin gång och bad några extra gånger att den lilla skulle klara sig.
Jag tittade bekymrat tillbaka och skämdes över att jag gett upp. Vad var jag för människa egentligen?
Pappa som ringde då jag höll på som mest med rädda liv, sa tröstande att jag faktiskt inte kan rädda alla djur i världen. Jag gruvar mig redan över att cykla till jobbet imorgon...

Godnatt kära överlevare!

Snabbis blogg

Påväg till jobbet.
Tänkte bara snabbt slänga in en bild på min nya klänning från Vilautförsäljningen igår.


pluttinutt blommigt.

RSS 2.0