Jobbmiddag och ormkäk!

Jobbmiddag, väldigt trevligt!
Vi åt japansk curry, nudelsoppa och drack god japansk öl. Jag älskar japansk mat, en dag utan ris känns numera orimligt. Vi åt en jättegod chokladtårta och matade deras fyra meter långa orm, Connie!
En speciell men otroligt rolig kväll!

Hann inte med utgång med tjejerna, det får bli nästa helg. Nu sitter jag och lyssnar på disneylåtar och väntar på Erik, en lugn och skön lördagskväll.
Imorgon är det sovmorgon, frukost i sängen (?) och match på kvällen.
Godnatt mina vänner!


jag saknar jag saknar jag saknar!

Ojojoj

Oj vad jag jobbar, känns som jag inte gör annat.

Nu tror jag iallafall vad mitt nya träningsintresse blir, simning. Jag och Sarah var och simmade i torsdags och tusan vad roligt det var. Det är verkligen riktigt bra träning. Ska prova på i några veckor, sedan tror jag att jag inhandlar ett kort.

Jag vet att jag har sämst uppdateringar och jag ska göra allt för att försöka få upp suget igen, just nu känns det som jag inte har tid med något annat än jobb men jag gör mitt bäst!
Ikväll blir det avskedsfest för Victor med jobbet, sedan kanske lite party.

Söndag imorgon, en ledig dag! TACK


Shlutt med hhelg

Äntligen har jag fått vila ut lite, fast min huvudvärk skriker och halsen bränner. Jag fattar inte att jag aldrig kan vara stark nog att skippa en förkylning, tack Erik.

I fredags då jag jobbade kilade en kändis in på Sagami. Det tog inte länge innan jag förstod vem det var, trots att jag bara hört en eller två av hennes låtar och inte heller har särskilt bra koll. Det var Annika Norlin från Hello Saferide.
Himla roligt, och det var inte allt.. vet ni vem som dyker upp imorgon på lunchen? FOPPA!

Nu ska jag dusha, sova ordentligt och vässa armbågarna så jag kan ta mig fram och servera en av världens bästa hockeyspelare.
Sovgott!


Randigt från H&M

En ny tröja från H&M.


en ny favorit
L.O.G.G H&M

Sagami

Sagami, resturangen jag jobbar på öppnade i veckan och jag har jobbat massor av timmar i veckan. En dag ledigt, söndag. Jag har verkligen bara jobbat, sovit, jobbat, sovit lite till och jobbat.

Jag såg att någon undrade ifall jag inte jobbade på subway. Jag började jobba där i augusti och stannade där i cirka tre månader, sedan fick jag möjlighet att börja jobba på lite av ett drömjobb från min sida, Junkos sushi. Så blev det och jag jobbar nu heltid på Junkos nystartade restaurang Sagami.
www.sagami.se

I torsdags var VK och testade vår sushi, de filmade och gjorde intervju med Junko. Jag var också med på ett litet hörn, kika in -> http://www.vk.se/media/?clipid=1125




Sagami

Idag öppnade vi restaurangen.
Det kom jättemycket folk och sushitallriken gick helt klart mest.

Jobbade mellan 07.00 - 16.40. Jag är helt slut, men det var verkligen hur roligt som helst.
Nu har jag precis kastat i mig ännu mer sushi från jobbet som middag, blir nog aldrig läss.
Från en sak till en annan, jag är med i tidningen idag i ett litet hörn. Brevid Junko i Vk. Woho, haha.

Kom och besök Sagami, storgatan vid utebutiken.
11-14 lunch. Take away mellan 10 - 18.


Körkort!

I fredags den nionde fick jag äntligen en tid för uppkörning och nu är körkortet mitt. Det känns helt underbart faktiskt, men så overkligt. Uppkörningen gick verkligen hur bra som helst och nu är det över. Efter all sjukdom och uppflyttande av tider och ombokningar och allt kan jag äntligen slappna av. Tack!

Det känns heller inte helt fel att pappa köpte en ny bil i somras.
(:

Andas ut

Idag har jag haft teoriprov och det gick bra.
Jag är så otroligt lycklig att det äntligen kan läggas åt sidan.
Pust, andas ut.

Jag insåg att jag just idag nästan skulle kunna göra vad som helst för att lämna Sverige för något varmare ställe. Inte klokt så kallt det är ute och inte ens min varma jacka klarar den kylan. Man kan i allafall glädja sig åt att det bara blir ljusare här uppe i norr nu.



Fredag, lördag

Gårdagen:
Fredag, ingen klämdag för min del. Jag fick sovmorgon till åtta och sedan pallrade jag mig till mitt älskade jobb. Vi har pysslat i restaurangen hela dagen idag, städat, byggt ihop möbler och städat igen. Det kommer verkligen att bli hur mysigt som hellst när allting är klart, jag längtar.

Nu är det helg. Känns otroligt skönt eftersom jag fortf. inte har tagit igen mina 24 timmar utan sömn, har lite att göra i helgen allstå. Dessutom händer det så sjukt mycket nästa vecka som jag måste planera och vila ut mig ordentligt.
Ikväll blir det innebandy på ersäng, ska bli jätte roligt. Var så otroligt längesedan jag såg en match, äntligen finns det lite tid till det.

______________________________________________________________________________________

Lördag:
Jag vaknade sent sent med min kära. Åt frukost och for till Intersport för att kolla in rean, resulterade till ingenting. Eller jo, en jacka till Erik.

Övningskörde med pappa länge och handlade på Maxi. En vanlig lördga. Har sovit dåligt, är sjukt stressad över veckan som kommer. Har massor av planer och saker som att göra. Helt otroligt hur det skall gå. Jag brukar ha koll, men just nu vill jag bara skjuta upp allting. Huvva! Nu ska jag ta min nya kalender 2009 och börja planera så stressen avtar några gram.


NYÅR 2009

Nyår - 2009!

Jag hade det bästa nyår någonsin. Jag är så glad att faktiskt kunna säga att jag fortfarande ler åt gårdagens härliga upplevelse. Vi var ett rejält gäng som hyrde rum på plaza och åt, festade och firade det nya året tillsammans. Kvällen blev lång och när mina vakna timmar var räknade så insåg jag att jag varit vaken hela 24 timmar. Min kropp borde inte ha fungerat med tanke på allt slit, dricka och onda fötter men jag var pigg och glad hela kvällen. Otroligt lyckat!



tack till världens bästa tjejer!

RSS 2.0