Trycktryck

Tänkte trycka en tröja imorgon om tiden finns.



En gul dag

Fick en så söt kommentar från Eriks lillasyster som frågade vart jag höll hus. Och igår då jag var där och käkade så var hon inte hemma så man missar varandra hela tiden. Så typiskt.
Nu efter en veckas förkylning är jag äntligen på benen och gör sista rycket innan jul.

onsdag ska jag ut och leta julklänning och även kika efter nåt att ha på nyår, hjälp! Har köpt den där söta från BikBok men den är alldeles för stor, de mindre storleken var slut.. typiskt.

Ikväll har jag varit på Mariehem och haft knytkalas med några från jobbet. Otroligt mysigt och när jag kom hem bakade jag lussekatter. Har fixat utväxten idag också, tre timmar hos frisören. En bra dag med andra ord!

Massa babbel.
2 dagar kvar.

Iallafall sorbet

Sitter och äter lite mangosorbet. Fortfarande inte frisk, riktigt riktigt läss. Vi skulle ha julmys hos Sarah ikväll, tråk tråk att sitta hemma men jag har ju iallafall min sorbet.




Förkylning...

Designen förändras smått smått.. vill förnya allt.
Vi börjar med en bild.

Jag har åkt på en dunderförkylning som bara blir värre och värre. Det känns inge vidare alls faktiskt, men förhoppningsvis är jag frisk till jul om jag gör bort det värsta nu.


bju på gammal bild


Julbord på Sävargården

 








Idag åt vi julbord med jobbet - på Sävargården, umeås bästa julbord.
Det var verkligen hur gott som helst och dessertbordet var makalöst, jag tappade andan. Vi fick julklappar dessutom, ett stort hårt paket fick jag som ligger och väntar på mig på julafton. Tack! Jag har världens bästa jobb och de bästa arbetskameraterna!


Ny design.. snart

Jag tänkte ändra design i helgen - total renovering av bloggen.
Vi får se hur det går.


Ikeafynd

Säg inget till pappa, jag lånar hans dator.
Värdelös uppdatering. Ikea var det senaste jag tog upp och som ni redan säkert vet blev det inte så många fynd för min del. Tre söta runda förvaringslådor i olika storlekar och doftljus.





Innehåller sysaker




Imorgon

Imorgon.

RSS 2.0