Glad för en plopp

Hittade värsta sommarbilden från 08 på Grönan, vi vann en PLOPP!
Gladglad!


Män som hatar kvinnor

Nu ska jag på bio, män som hatar kvinnor. Har inte läst boken så jag har verkligen inga förväntningar, pappa och mamma såg den igår och sa att den var helt okej.
Mami bjuder, tacktack!




Min dator ...

Min dator kommer börja brinna. Idag är det andra gången jag slår på min andra dator och det börjar lukta något så hemskt. Har förbud att använda den nu, kan ju faktiskt bli riktigt illa. Någon datatekniker? Nej, det är nog billigare att inhandla en ny. Något förslag?

En händelsefull vecka, mycket slit och jag somnar såfort jag blundar. Nästa vecka börjar resturangen att ha kvällsöppet och jag ska jobba sent, ser faktiskt fram emot det riktigt mycket. Har menyn i handen och har redan börjat plugga så jag ska vara riktigt förberedd.

Nu ska jag byta om, gästerna kommer klockan halv sju.
Jag jobbar på uppdateringarna..

En semla

Tur jag har världens bästa pojkvän idag, någon att bryta ihop och kämpa på med.
En jobbig dag med andra ord.

I måndags spelade vi volleyboll med jobbet, kanske det coolaste sporten i världen.. OM man kan spela. Annars raka motsatsen kan jag lova. Vi försökte och kämpade på rätt bra och vi blev allt bättre, och sjutton så roligt det var. Nu ska vi försöka boka en bana i veckan och spela lite, för motion och bra sammanhållning.

Idag jobb som vanligt. Inget stan efter jobbet utan bara hem och sova. Erik kom förbi dessutom. Vid sjutiden hade vi träning, två nya tjejer idag. Verkligen jätte duktiga så nu kan vi verkligen satsa järnet för nästa sammandrag och kanske till och med vara tre avbytare, kanon kanon. Föräldramötet efter pojkmatchen gick också bra och sedan blev det såklart föräldra match. Lika eller vinst till föräldrarna beroende på vem man frågar.

En semla har jag ätit idag, hur många har du fått i dig?


Bild: aftonbladet.se

Lipstick Jungle

En ledig dag, så underbart.
Hämade Erik och hans lagkamrat inatt strax innan ett, sov ut imorse och har tillbringat dagen med världens bästa.
Nu ligger jag bara och degar framför tv, vilket just idag känns så otroligt bra. Nu hoppas jag på att vara ordentligt utvilad tills imorgon, en ny vecka. 

Nu tittar jag på lipstick jungle, och det finns verkligen en anledning. Har ni sett Robert Buckley som Kirby? Jag tror jag dör, faktiskt. Han är så överperfekt så jag sitter nu och håller tummarna att inget dåligt ska hända.. jobbigt.


Mina vänner, jag har funnit den!

Mina vänner, jag har funnit den! Den snyggaste av dom alla, den perfekta passformen och absolut det bästa plagget i sommar. Min nya jeansjacka kommer från MQ, Sunshine 365 och kostade 599 kr.
Det är nog det finaste plagget i min garderob just nu. Tyvärr har jag inte bild än, ska ordnas såfort min pappa... har tagit hem kameran från jobbet.

Har även köpt ett par nya skor och jeansleggings, känns grejt!

Min helg
Fredag jobbades det till halv fyra, sedan en sväng på stan med Erik. Handlade min underbara jeansjacka vilket gjorde min dag. Snurrandes runt på Umeås gator bestämde vi oss för att köpa hem mat och titta på film. Vår lilla allahjärtansdag.

Lördag for jag och Erik till jobbet igen. Erik for till Falun vid fyra och för att inte jag skulle bli ensam på allahjärtansdag så for jag förbi Stella och Amanda. Vi såg melodifestivalen, myste med grönsaker och dip och tillslut skjutsade jag dom till Pipes och jag for hem. Somnade tidigt och sov länge.. en ledig dag.

Söndag sov jag länge och sedan for jag och Sarah till strömpilen. Sedan blev det middag, sushi och god glass till efterätt. 20.00 var det träning med fyra tjejer, blev väldigt oseriöst men sådana träningar kan vara bra ibland också. Skjutsade hem Natta och nu sitter jag med dagens kap, havrefras! Inatt vid ett ska jag hämta Erik på gamlia och skjutsa hem honom, ska lägga mig och blunda ett slag.



Istället tänker jag på det som är bra

Internet har en dålig period hemma hos oss, jag vet inte varför min lilla bärbara har lagt ner totalt.
Jag ber om ursäkt för mitt internet.

En vecka som snart är slut som har varit mycket speciell, mest negativt måste jag säga. Massor av klumpar i magen, som jag hoppas jag får reda ut snart. Istället tänker jag på det som är bra;

- Efter åttonde besöket i rad på biblioteket fick jag äntligen låna Guitar Hero II, äntligen.
- Imorgon promenerar jag och min älskade tillsammans till jobbet, vi har nämligen blivit arbetskamrater. Jag står i köket och Erik ska fixa och tapetsera i resturangens "vip" rum. Jättekul (:
- Mamma har köpt hem tre hg rooibos te, fantastiskt. Och inte nog med det, jag har nu sju burkar honung hemma!
- Jag har fixat min digitala fotoram som är fantastisk, film, musik och bilder kan den lilla teknikprylen med, förgyller min vardag.
- Det kanske blir en bio imorgon? :)
- Det är friterad kyckling till lunch på jobbet, gottgott!
- Min bästa chef har ordnat en fet rabatt på IKSU, där kommer jag att hänga härframöver!
- Imorgon ska jag inhandla ett par bruna vinterskor, som helt plötligt är halva priset på.

Man ska nog inte klaga så mycket alls faktiskt, saker och ting löser sig med tiden.
Andas ut.


Summer is going to take the pain away

Match idag med tjejerna, ja äntligen kändes det så otroligt bra igen och jag var mer taggad än någonsin. Tjejerna gjorde en förvånadsvärd kanon vändning i 25 minuten och vi vann stort med 18-9. Tack för att ni är så underbara!

Kvällen fortsatte inte lika bra trots allt, alldeles för mycket tårar och huvudvärk. Jag avskyr dessa dagar, jag söker alldeles för mycket perfektion. Att jobba heltid, hinna träna, sova tidigt, gå upp tidigt, umgås med vänner och pojkvän samtidigt fungerar inte. Man måste välja, plocka ut och säga nej. Försöka hitta en bra balans är allt man kan göra, men jag bara önskar att det fanns mer tid till allt detta. Mina underbara bästa!

Imorgon efter jobbet ska jag träffa två gamla handbollskamrater och prata handboll, sedan gym.
Ny vecka, nya möjligeter.

Godnatt!


I thought you said summar is going to take the pain away

GuitarHero på Bibblan

Slutat jobbet, känns skönt att få sätta sig ner några sekunder.
Det var rätt lugnt idag, gjorde några beställningar och städade sedan mest hela tiden. Det bästa med att jobba sent är att man rätt ofta får med sig rester hem, så nu har jag precis slurpat i mig dagens.

Jag for förbi biblioteket påvägen hem och det visade sig att de numera har Guitar Hero för utlåning, en vecka gratis. Jätte jätte bra tänkte jag och var verkligen jätte taggad, jag är totalt fast i det där spelet. Tyvärr hade det blivit något knas med utlåningen så det inte fanns några gitarrer till spelen just då, så jag får fara dit senare i veckan. Jag är väldigt taggad!




Träningsmatch

En promenad med hund och pojkvän vid älven och sedan en sväng förbi farfar och farmor. En mysig första februari.
Nu skajag en sväng förbi Amanda och sedan är det match, träningsmatch mot GUIF.
Ser fram emot matchen och hoppas att tjejerna är redo att ge gärnet, sist vi hade träning skadade sig tre stycken rätt rejält så jag hoppas att vi överhuvudtaget har ett lag.
Tjejer, tagga!






RSS 2.0