Överraskade Sarah

I måndags överraskade jag Sarah på jobbet och bjöd med henne på sminkning på Face och sedan gick vi och käkade afterwork på Pipes. Himla mysig dag med världens bästa vän!




Sminkning på Face


Söt Sarah på Pipes





Livs livs resa

Jobbat hårt idag, inte särskilt slitet men min huvudvärk är outhärdlig.
Dunkande och inget hjälper. Tre och te är min sista utväg innan kvällspromenaden med Loka.

Igår sa jag hejdå till min kära vän Liv,, hon ska iväg på sin livs resa till Mexico. Där ska hon bo på stranden utan el och under sina tio veckor dyka varje dag. Jag är nästan chockad, vilket grej. Jag är så otroligt imponerad, stolt och avundsjuk! Jag vill också!
Ni kan läsa om Livs resa på hennes blogg - www.livimexico.blogg.se
Jag kommer sakna ihjäl mig love!



 

Ginatröjor


 

smygtitt på mina nya tröjor från Gina

Min kamera

Detta är fantastiskt, jag lurade iväg Sarah som en sen födelsedagspresent från jobbet och bjöd henne på sminkning på Face och afterwork på Pipes. Jag tog (för en gångs skull) med mig kameran och fotade hela dagen. I kameran låg även massor av bilder på mina nya kläder på GinaT och självklart lyckas jag glömma kameran hos Sarah och får den imorgon. Där är förklaringen varför min blogg är ruskig tråkig idag, (och igår).

Iallafall så hade vi en otroligt härlig dag och jag lyckades överraska henne ordentligt!



här är min Sarah

Slitet


 

Handlade två t-shirtar och ett par jeans från Gina, bilderna blev dock väldigt dåliga så jag fixar nya imorgon.


En ledig lördag

Mys hos farfar och farmor, handbollsmatch och irrande med bil. Ikväll blir det Balder med Stella och sedan kanske lite party, får se får se. Blev massor av shopping i torsdags, ska slänga in bilder ikväll!


PUSS!


Ikväll är en sådan kväll

Idag på jobbet
Kille 27 år.
- Har ni någon soptunna som jag kan slänga mitt snorpapper i?
-??!?!?!?!?!TOALETTEN?!?!?!?!?!

Kom just hem från jobbet. Ganska så mycket folk idag men det flöt på himla bra ändå.Det är så otroligt skönt att jobba kväll ibland, då man bara kan slänga sig i sängen och mysa framför tvn och sova ut dagen efter.
Ikväll är en sådan kväll.


Min jeansjacka





Äntligen har jag fixat en kamera, ett internet som fungerar och fått in en bild på min underbart älskade jeansjacka från MQ.

Ostress och änglar

Gårdagen måste ha varit den härligaste på länge. Klockan ett började jag jobba, var rätt trött och allmänt seg. Hela resturangen var fullbokad på kvällen och vi var färre personal än vanligt. Jag och Sanna var rätt förebedda på den otroligt sjuka stress och kris som ibland kan förekomma inom restaurangbanshen, men det slutade lyckligt. Kvällen blev otroligt bra, ingen stress och alla kunder var nöjda. Dessutom kom mina söta föräldrar med deras kompisar på besök och skulle äta dock blev jag väldigt ledsen eftersom det var fullbokat men då hade pappa i smyg bokat bord i namnet Öronsson. Söta pappa!

Idag har jag umgåtts med mina änglar Amanda, Stella och Liv. Det blev fika på NK och sedan en sväng runt i affärerna. Otroligt mysigt att äntligen få lite tid över till vänner!
Det blev även lite shopping.


 
T-shirts från H&M 149kr/79kr


Diadem från H&M 19 kr/29 kr

Min plan

Hej min vänner, jag är på strålande humör.
Mamma, pappa, Erik och jag har precis delat på två Ben&Jerrys och vi är mätta och belåtna.

Idag har jag sprungit på stan med min underbart fina, vackra och söta kusin. Det är så otroligt jobbigt att det alltid blir så långt mellan gångerna, jag hoppas på en härlig sommar med henne.
Hittade massor på stan men lät bli att handla överhuvudtaget. Skönt? Nja..

Veckan ser ut såhär:
Tisdag: Jobb till 14, sedan far jag med jobbet till Iksu spa. Efter det gott käk på restaurangen och trumshow. Förhoppningsvis hinner jag med Iksu på kvällskvisten.
Onsdag: Sovmorgon, kanske Iksu och sedan jobb till sent.
Torsdag, Fredag, Lördag: Jobb jobb jobb
Söndag, Cup i Skellefteå.

_____________________________________________________________________

Jag har en plan. Jag vill till Stockholm och snart är det påsk. Vi har några dagar ledigt från jobbet i april och jag funderar starkt på en tripp till huvudstaden och  kusinerna. Har de senaste fem året spenderat påsken där så det vore väldigt konstigt att inte fara.
Måste ringa imorgon, måste boka!


Det är synd..

Min dator är på reparation fortfarande, det går inte direkt snabbt. Känner mig nästan handikappad utan någon som hellst koll.

Lite nytt som hänt:
- Restaurangen har öppnat på kvällstid.
- En liten ute runda med jobbet i lördags
- Hittat en ny favorit restaurang i stan - Kostas. (lite sen)
- Tränings cup med tjejerna idag - tog oss till final och slutade tvåa.
.. det var allt.
Jag återkommer när gubbarna på datareparationsaffären orkar ta sig en titt på min lilla, fina dator som förtillfället gör mina dagar väldigt svåra att genomlida.

RSS 2.0