Sött besök!

Kvällen igår var ingen höjare. Vi hade väldigt trevligt hos mig innan med massa roligt snack men fysikgränd var inge roligt alls. Känner mig dock kyrare idag än vad jag trodde så jag ska precis nu fara iväg med pappa i ny bilen till farfar och farmor.

Måste bara berätta om vad vi fick för besök imorse. Pappa tittade ut genom balkongdörr och såg en lite liten svart sak. Med en lite närmare titt såg han att det var våra grannars lilla minigris Leo som var på rymmen. Sötare får man leta efter! Han grymtade omkring på gården och käkade allt gräs han kunde få i sig och viftade glatt på svansen. Så underbar och så söt. Ska bli spännande och se hur stor det blir till slut, eftersom det lär ju inte stanna i växten.

Nej nu ska jag åka vidare och sedan försöka fundera ut något att göra ikväll. Längtat länge efter en lugn sykväll med lite tv och gotta. Kanske blir en sådan kväll ikväll, vore nice!
Vad ska alla andra göra ikväll?

ut och sola nu, återkommer senare =)!

Min dag

image556

Kom precis hem från Strömpilen, var där med Mira för att titta runt lite. Hade dock inga pengar vilket var rätt skönt eftersom jag inte kom hem med någonting onödigt.

Kollade precis mailen och fick se att jag fått ännu ett veckomejl från tidningen Glamour. Rubriken var, "En liten smygtitt på höstmodet" och jag höll på dö. Hur dum får man vara att redan INNAN sommaren skicka ut ett mejl, säg någon som är intresserad av höstmodet redan nu. Inte jag i allafall och det gjorde mig riktigt förbaskad, all sommarkänsla behövs för att man ska palla sista nu innan skolan så varför ens tänka på hösten. Nej, inte rätt. Nästa rubrik hoppas jag är "399 stycken blommiga klänningar".

Aja, från en sak till en annan så har jag haft en himla bra dag idag. Prov som jag klarade och gjorde att jag fick de betyg jag ville ha. Slutade tidigt och for iväg och tränade vilket också gick bra, kors i taket. Sedan en promenad med hunden och sushi till middag. Mysig kväll med Mira också och nu är Erik här. Kan inte bli mycket bättre. Är taggad på Brännbollsyran imorgon och hoppas på bra väder.

Ha en bra kväll, och jag har inte glömt att lägga in sybeskrivning på rosetten. Kommer imorgon eller helgen.
Ciao!

Mer balbilder

Nu kommer lite fler balbilder, hoppas ni inte blir läss. (:

    

image551

Röda mattan

image546

jag var inte riktigt med hehe, men man ser klänningen bra i allafall! =)

Motivering till Årets tränare


Fick min motivering till Årets tränare 07/08 från Umeå Handbollsförening

"för att visa ett outtömligt engagemang för sina spelare, oavsett om det gäller handbollsrelaterade problem eller privata, och dessutom givit sina spelare möjlighet att utvecklas genom väl genomförda träningar, kreativitet i övningar som problemlösning och reflektion över sin egen insats. Vidare har tränaren inspirirerat sina spelare till att ha roligt på planen och fungerat som en god förebild."

Anna


Tack återigen!

Bloggrekord igen

Hallå allihopa!
Bloggrekord igen, glad jag blir och klockan är bara tio, haha.

Jag har pluggat hela dagen idag men det känns verkligen inte som att någonting har gått in i skallen. For vid sju med Erik och kollade på fotboll på gamlia och nu är jag hemma igen och pluggar. Sista provet nu, det tänker jag inte slarva bort.

Hoppas alla hade en underbar dag igår och känner sig nöjda. Jag sprundlar fortfarande av glädje och måste säga till er som inte gick, RAGGA UPP EN 90 OCH GÅ NÄSTA ÅR!

Fina kommentarer idag igen och jag blir superglad och jag inser just nu att detta inlägg inte alls blir särskilt läsvärt. Det jag tänkte komma fram till var att jag har en del saker jag ska rätta till här på bloggen.

- Fixa beskrivningen på rosetten (ursäkta)
- Fixa en ny header, min nuvarande är pinsam.

Nu måste jag fortsätta med plugget!

Bal

Ursäktar igen min dåliga uppdatering från igår men jag lovar, jag var bland världens stressade personer. Ni som inte vet hade vi tredjeårets gymnasielever bal igår här i Umeå, på Folkets hus.

Vaknade nio, åt frukost och sprang iväg till Marlene, min frisör. Hon tvättade håret på mig och la in glanskräm och sedan fick jag fria händer i frisörsalongen eftersom min granne senare på dagen skulle fixa min balfrisyr. Jag plattade håret och sprang hem och började sminka mig. Stressen var inte liten vid den här tidpunkten. Sara fixade en jätte söt fisyr och sedan lockade jag de övriga håret. Jag blev faktiskt rätt nöjd!

Klockan tre började folket strömma in men alla var långt ifrån klara. Alla sprang runt som kycklingar in och ut från toaletten och gjorde sig i ordning. Till slut kom föräldrarna och alla satte sig vid bords och drack lite. Bilarna for härifrån vid halv sex tiden och efter en stunds bilkö var det dags för röda mattan. Allting gick så fort och jag insåg först efter att det var röda mattan jag gick på. Väldigt mycket folk och jag sprudlade bara av glädje. Alla var så otroligt vackra och det var fantastiskt anordnat. Jag är så ledsen för 88orna som gick förra året och fick en sådan tragisk bal, det var säkert också därför dom fick lov att lägga extra krut på årets bal. Fantastisk var det i allafall, god mat, bra musik, härliga människor och en massa springande omkring. Jag är väldigt nöjd! Men nu är det slut vilket känns himla tråkigt, jag hoppas jag får en anledning att gå nästa år men hur skulle de se ut? Ja, man får helt enkelt se till att bli lite känd så att man får chans att gå på gala middagar och andra glamourösa tillställningar.

image540

   

Massa mer kort kommer sedan :)!

Omöjlig känsla av stress

Nu ska ni få höra. Det blev en sen kväll igår och med bra humör cyklade jag till skolan men humöret ändrades snabbt. Fort fick jag höra allt som skulle göras klart redan idag och jag fick den där omöjliga känslan av att det verkligen inte skulle gå. Jag stressade runt på skolan som en galning och med massa hjälp från min älskade vän Sarah så lyckades jag hinna klart. Alla tjejerna stöttade mig så galet mycket idag och jag blir så lycklig att jag har så underbara vänner. Liv kramar om en med hela sin värme, Stella ringde och undrade hur jag mådde nu på stan, Mira tog all stress ifrån mig idag på stan och hjälpte mig massor och Sarah hjälpte mig att lösa alla problem.

Nu har jag alltså precis varit på stan och köpt det sista till balen men lite panik finns fortfarande kvar.
image538 image539

Klämmor, hårnålar, band och massa annat.
Nu imorgon ska håret fixas kl tio.

Nu skriker pappa, vi ska ut med bilen som han lånat. En cab, två sitts. Hihi
tjingeling!

Stressen tynger

Stressen är inte liten just nu. Jag har fullt med plugg och rester som jag missat nu när jag har varit borta och stressat ner, jo tack den försvann ju inte direkt. Jag har just precis beslutat mig för att jag inte tänker göra Naturkunskapen imorgon eftersom det annars kommer att leda till att jag kommer få nåt anfall. Nu sitter jag och tuggar på med Svenskan vilket jag troligen snart borde vara klar med.

Kom precis hem från mormor, det var jätte mysigt att träffa henne igen. Hon mådde bra idag vilket också gjorde mig på bra humör. Det som tynger mig just nu är som sagt plugget, sedan är balen på tisdag vilket jag har panik inför. Bandet på min klänning är inte fixat och det känns totalt omöjligt att hitta ett sidenband i samma nyans som Eriks slipps. Huvva, morgondagen kommer bli helt kaotisk.

Nu ska jag återgå till pluggandet, ovanligt. Icke.

Sköt om er, skriver ikväll då stressen förhoppningsvis har lagt sig lite.
Adjö!

Årets tränare

Har spenderat kvällen med min vän Caroline. Jag bjöd med henne till lag och föreningsfest där vi grillade och umgicks. Det var verkligen jätte trevligt och det var så himla längesedan jag såg allihopa. Dessutom blev jag valt till "Årets tränare" av styrelsen för Umeå Handbollsförening.
Jag är så himla lycklig och glad över det och det ger mig himla mycket tagg till nästa säsong. I sommar blir det att planera och förbereda. Tack allihopa och jag står inte ensam bakom detta pris. Alla tjejerna i laget är helt underbara och har stöttat mig lika mycket som jag stöttat dom.

image537

UHF Årets tränare 07/08

Tack!

Kreta 2

Fortsättning av resan.

Vi besökte två otroliga stränder, Elafonissi och Falasserna. Otroligt vackra platser som man verkligen måste besöka ifall man tar en sväng förbi vackra Kreta.

Elafonissi
 

Vädret var dock inte alls särskilt bra den dagen, det blåste väldigt mycket och sanden flög omkring och gjorde det totalt omöjligt för oss linsbärare att ta oss fram. Solen var inte osynlig men kändes inte lika stark som alla andra dagar, men när man kom hem var man bra röd. Trots vädret så älskade jag stället och antar att det är ännu mer  fantastiskt men bättre väder.



Falasserna


  

Super vackert ställe med grönt vatten och den här dagen var det super bra väder. Kanon bra snorkling och vacker utsikt.


Blandade bilder från hotellet och restauranger.
     
  
image536



Kreta 2

Fortsättning av resan.

Vi besökte två otroliga stränder, Elafonissi och Falasserna. Otroligt vackra platser som man verkligen måste besöka ifall man tar en sväng förbi vackra Kreta.

Elafonissi
 

Vädret var dock inte alls särskilt bra den dagen, det blåste väldigt mycket och sanden flög omkring och gjorde det totalt omöjligt för oss linsbärare att ta oss fram. Solen var inte osynlig men kändes inte lika stark som alla andra dagar, men när man kom hem var man bra röd. Trots vädret så älskade jag stället och antar att det är ännu mer  fantastiskt men bättre väder.



Falasserna


  

Super vackert ställe med grönt vatten och den här dagen var det super bra väder. Kanon bra snorkling och vacker utsikt.


Blandade bilder från hotellet och restauranger.
     
  
image536



Hemma igen!

Hallå allihopa! image515
Nu är jag hemma igen och ja, självklart har jag haft det totalt underbart. Jag lyckades helt koppla bort all stress och njöt varenda dag. Hotellet var fantastiskt med två stora underbara pooler och utsikten var makalös.

Resan började dock inte lika bra, det var nämligen flygstrejk på Kreta. Vi skulle egentligen ha kommit vid nio tiden på morgonen men vi kom istället klockan åtta på kvällen. Vi kom till Arlanda från Umeå kl 19.30 ungefär och sedan gick planet igen kl tio över elva dagen efter. En lång obekväm natt på en hård bänk under en blå handduk, men det gick duga!





Utsikten från Hotellet.
Agia Marina, Caldera Village heter hotellet.
Där fanns två stora utomhus pooler, bastu, inomhuspool, gym, jacuzzi, bar och restaurang och ett minimarket.
  

Poolen
   


Vi gick ner till havet några gånger, det var jätte vackert och vattnet var grönt och varmt.
 


 


Återkommer med tusentals mer bilder, måsta bara plugga en liten stund.
Fler bilder kommer ikväll! :)





PÅ VÄG!

Jag fick den finaste kommentaren idag av en tjej som heter Ylva. Jag blev så himla glad och det gjorde verkligen min dag, blandannat eftersom allt har varit ett helvete i skolan idag. Tack kära du!

Om en timma tar jag bilen med pappa till flyget och far till Stockholm och Kreta med familjen Forsgren. Eriks familj! Jag kommer hem fredag den 23 maj och kommer att ha massvis att berätta och bilder att visa. Jag hoppas att ni väntar på mig här hemma och fortsätter att läsa när jag kommer hem!

Nu lämnar jag Sverige i en vecka och ska umgås med min älskade älskade pojkvän och hans underbart fina familj. Väskan är packad, passet är med och FAN! Nu kom jag på att jag inte hann köpa solglasögonen på H&M, haha. Tusan också, aja lär ju finnas några där kanske. Annars får jag. . . blunda.

Tjingeling allihopa och sköt om er, kom ihåg nu 23 Fredag är jag tillbaka med massvis av bilder och saker att berätta. PUSS!

Lagmiddag och bowling

Jag ser nu att verken dagens outfit eller sommarbilderna vi tog idag fungerar. Jag förstår inte varför så jag får lägga in dom imorgon istället. Kom just ifrån bowling och tacomiddag med småtjejerna. Jag hade jätte roligt och åt så jag nästan sprack!

Bowlingen gick inge vidare faktiskt, förutom ett av spelen. Men det var väldigt roligt!

Nu ska jag packa och sedan måla klart bilden som ska vara inlämnad imorgon, efter det ska jag färga mammas hår och sedan skriva lite på mitt CV.

Återkommer med bilder från kvällen, ikväll.

pussochkram!

Grekland


Imorgon onsdag far jag till Stockholm med familjen
Forsgren för att senare ta ett flyg
 kl 06.15 till Kreta, Agia Marina.








Tisdag:
-  Skola
- Promenad med hunden
- Rita på bilduppgiften
- Sola
- Köpa hårfärg med mamma (till ma)
- Buss till mormor
- Middag med laget på mix
- Bowling med laget
- Färga mammas hår
- Packa

Mycket står på tapeten! :)

Mina nya skor

Dessa sötnosar kommer från ROOTS
och kostade 400 kronor.

Dom kommer att användas både vid bal och student.
Super sköna och himla enkla och snygga tycker jag.

image512

En lång måndag

Åh söta läsare, jag blir så galet glad av era fina kommentarer.  Idag fick jag två stycken som verkligen fick mig att verkligen börja skriva ordentligt. Det är dock lite synd eftersom jag far till Grekland på onsdag och är borta en vecka så jag hoppas inte att ni sticker, utan återkommer fredag v 21 :)!

Jag har i allafall haft långdag i skolan och sedan for jag och fikade med min bästa Caroline. Hon är så mycket guld värd för mig och det kändes väldigt skönt att hinna träffa henne nu innan jag far. Nu ska jag alldelels strax sätta mig och fixa lite saker inför lagmiddagen imorgon och sedan måla på min bild som ska vara klar på onsdag.

Mycket som ska göras nu innan jag sticker till Grekland, både i skolan och här hemma.

Att göra:
Färga mammas hår
Packa
Städa rummet
Växla pengar
Köpa solskydd
Köpa solglasögon på H&M
Träna

Jag lovar att ikväll ska jag lägga in mina sy bilder så håll utkik. En rosa och en grå kjol väntar plus ett rosettskärp som är hur sött och enkelt som helst att fixa ihop.

Åter kommer strax! :)


Systuga

Oj vad glad jag blir över alla kommentarer!

Jag har som jag tidigare skrev haft systuga i mitt lilla rum tillsammans med min granne och det blev två kjolar. En rosa och en grå plus ett rosettskärp. Jag är jätte nöjd och jag la verkligen inte ner mycket tid åt varje sak.

Erik kom precis förbi och vi ska ladda lite hockey och sedan sova.
Snabb uppdatering, visar bilderna på de jag sydde imorgon efter skolan.

Godnatt och sov gott! :)

Söndag

Hallå allihopa!
Jag är på superhumör. Vaknade hos Erik och for därefter direkt till gymmet.
Det blev 5 km  intervall + rygg och mage. Det fick duga för idag och jag är rikigt nöjd. Jag är hemma nu och Sara kom precis förbi och vi ska, gissa vad? Sy, haha. Jag funderar antingen på att ta tag i mitt söta blommiga tyg eller så ska jag sy på en grå kjol. Beslutsångest! Blev jätte glad över kommentarerna om klänningen och dessutom var det någon som frågade mig ifall jag hade hårförlägning, vilket jag glatt kan säga att jag faktiskt inte har.

Jag kan berätta mitt hårs historia. Sedan liten har jag haft bra längd på håret men sedan klippte jag av det i åttan, nian. Kort kort blev det och det var i samband med att jag började platta mitt stora, tjocka hår. Första åren gick det bra men sedan insåg jag hur mycket det slet på mitt hår och det hann aldrig växa ut eftersom det så snabbt blev slitet. Nu är det ungefär ett år sedan ajg slutade platta håret och OJ vilken stor skillnad. Självklart så kommer plattången väl till pass när det gäller mig lugg och ibland vid festligare tillfällen men annars så låter jag mitt hår som nu blivit lockigt bara va. Som ni förstår så har jag både platt hår på min visningsbild och bilderna på nu färgade håret, men som sagt nu börjar mitt hår få riktigt bra längd och det är i mycket bättre skick än innan. :)

Nu ska jag iväg och sy, sköt om er tills jag återkommer!
Tjingeling!

Bakelseklänning

Jag har sytt igen och jag döper mitt verk till Bakelseklänning. Den består av lite gamla strö tyger som jag har hemma och jag blev faktiskt himla nöjd. Den har fickor och sedan har jag knytit en liten knut vid brösten för snyggt skull. Vad tycker ni?

image506



image508


Mysig tjejkväll!

Trevlig tjejkväll igår med Liv, Rebecka, Sarah, Sandra, Stella, Emma och Emma. Förfest hos mig med massa dipp och grönsaker, sedan x3m. Dock var det väldigt roligt innan och väldigt tråkigt ute men förfesten är ju den man minns bäst och som oftast blir roligast.

image503

Erik är sjuk och jag sov hos honom inatt så jag hoppas på att jag inte blir sjuk jag också, känner av halsen men hoppas att feber och annat håller sig borta. Kom just hem från lunch med Erik och sedan en sväng på Rusta för att söka lite solprodukter till utlandet. Hittade inget som jag riktigt kände var rätt, bara en deo som jag verkligen behöver eftersom min andra börjar ta slut.

Nu är mina planer att jag ska sätta mig framför symaskinen och sy lite, sedan ska jag städa och förbereda grillandet för ikväll med familjen. Ha en trevlig dag!

Juste, jag har ju färgat håret. Lägger in bilder så fort det börjar funka!
Ciao!

En liten paus

Jag håller på att plugga matte, eftersom jag har nationella imorgon i Matte C. Har stängt in mig i pappas arbetsrum och har nu precis kommit på banan igen efter att ha brytit ihop. Tårarna är torkade och jag beslutade mig för att kämpa, annars har allt varit förgäves. 

Idag har jag lyssnat på en föreläsning som tog kol på mig. Mannen som talade var en av de få som lever som överlevde koncentrationslägrena. Hans berättelse gjorde mig så galet känslosam, jag tror inte någon människa har fått mig så känslosam. Jag känner det fortf. att jag inte riktigt mår bra efter att ha hört hans historia men samtidigt så har jag verkligen tänkt till vilket säkert var syftet med föreläsningen. Han hade en himla tur.

Sedan kom jag hem, pluggade, tog en promenad med hunden och for till Marlene (min frisör) och hämtade lite böcker till imorgon eftersom att jag ska dit vid två och bli riktigt blond! :)

Nu måste jag återgå till pluggandet och jag är ledsen att jag är frånvarande både här på bloggen och från mina vänner. Telefonen är av och jag ska bara koncentrera mig på x, y och allt annat "skit".

Ha en trevlig dag så ska jag uppdatera ordentligt imorgon, :)
puss!


Besöksrekord igen!

Åh galet bra, besöksrekord igen och det är hela två timmar kvar av dagen, haha.
Välkomna alla nya och stanna gärna, för inget gör mig så glad och skrivsugen som många läsare.

Planering för torsdag och fredag:
Torsdag:
- Föreläsning
- Planera student
- Plugga matte
- Träna (intervallträning)
- Hårinpackning
- Ladda prov och sova

Fredag:
- Nationella prov i Matte C
- Nationella provet är ÖVER och ALL MATTE!
- Shopping, ett par skor till bal och student plus tyg till min rosa balrosett.
- Färgning hos frisör, kommer bli blont.
- Middag med Liv
- Förberedelser inför förfest
- TJEJERNA KOMMER
- Utgång

Åh jag är så glad över allting idag. Trots att jag inte gjort mycket mer än tränat och pluggat. Glad glad glad.

Här är två bilder på två olika gånger då jag varit hyffsat blond. Nu blir det tillbaka till någonting sånt, förhoppningsvis aningen blondare.
Ena bilden är från 2007 november någongång.
Andra bilden är från sommaren 2006 trorjag.

image501image502

1                                                                                                                   2

Nu hoppas jag att Erik kommer snart, ska kila ner och borsta tänderna, godnatt och hoppas nu att det kommer minst sju läsare till så mitt rekort blir tresiffrigt. Godnatt mina kära!

Inget viktigt... alls..

Hej hallå!
Har just varit på gymet och nästan bara tränat styrka idag.
Usch är helt slut och mina ben kan inte gå, stå eller springa. Känner att träningsvärken imorgon inte kommer bli särskilt rolig alls.

Nu ska jag sätta mig ner och plugga, har just varit ute med Loka också. Matte C står på schemat och vi har nationella på fredag. Fy, fy fy. Ikväll är det top model vilket kommer bli min enda paus denna kväll från pluggandet.

Längtar till fredag, då är det mys med tjejerna innan sedan utgång. Åh kommer bli riktigt roligt! Nu måste jag dra mig till pluggandet, sorry.

skriver sen.. ciao! :)

Min underbara mamma

Jag har världens bästa mamma. Idag när jag kom hem från skolan, dyngsur, förbannad, image500trött och hungrig så klev hon snabbt upp från soffan och for in i köket och kokade (riktig) varm choklad till mig med grädde. Jag blev så glad och glömde snabbt hur förbannad jag var. Åh mamma.

Nu sitter jag här för att fixa historian för att sedan gå en promenad i regnet med hunden. Efter det blir det matteplugg och sedan tänkte jag försöka cykla en sväng, tror inte jag hinner med gymmet idag. Kl nio kanske jag dessutom far till Erik med pappa som ska till tennisen, känns som att jag behöver sova brevid någon varm person idag.

Tack för alla söta kommentarer, blir jätte glad verkligen!
Även det gjorde att mitt fula humör försvann, sköt om er så återkommer jag efter middagen! :)

tjingeling!


Studentklänningar

Studentklänning står på listan just nu!

Klicka här för en större bild på Jogu Dress
Nelly.se

Zooma
ellos.se

hjälp mig med mer hemsidor med fina studentklänningar :)!

Godkväll

Godkväll allihopa.
Jag har precis pressat mig igenom Historian. Är rätt nöjd över mig själv och såg nyss att den inte behöver vara inlämnad fören kl 24.00 imorgonnatt. (00.00), så det känns skönt. Så ska finlira lite imorgon med texten sedan får det vara klart, orkar verkligen inte satsa. Sedan är det matte som gäller, kommer plugga hela dagarna framöver innan fredag, sedan gäller det.

På fredag ska jag även till frisören och hon har bokat flera timmar till mig för att få mitt hår fint. Hon är guldvärd allstå, jösses! Hon har i allafall tipsat mig om att titta på Kate Hudsons hårfärg vilket gjorde mig stormförtjust eftersom jag har flera bilder utklippta på just hennes hår och frisyrer. Vet dock inte om det kommer bli så blont, men ja vill bli fräscht sommarblond i allafall vilket kommer bli spännande. Hon har även lovat att göra en glanstvätt innan balen så mitt hår blir extra fint, vilket människa allstå! :)

Nu kom Erik och jag ska gå och lägga mig och sova, är dödstrött.
Pussochgodnatt! :)






Skola igen

Det är inte alls varmt ute längre trots att solen skiner. Aja, jag ska iallafall bara sitta hemma ikväll framför datorn och plugga. Har ett historia arbetet som jag inte harbörjat på, men jag var inte direkt ensam.

Jag försöker blicka framåt och glädja mig åt allt som kommer.
- Helgen (förhoppningsvis middag med massa underbara tjejer sedan utgång?)
- Fredag har jag matteprov och jag är så jävla glad när det är över
- Fredag ska jag färga håret
- Onsdag sticker jag till Grekland
- 27 maj, balen
- 10 juni, eriks födelsedag vilket bara är roligt
-11 juni STUDENTEN
- 15 juni fyller jag 19.

Ja, jag hoppas listan kan bli ännu längre.

Nu ska jag ner och äta köttsoppa och ladda för plugg.
Skriver sen.. ciao! :)

Shopping från Stockholm


Lovade ju för länge sedan att jag skulle lägga upp all shopping.
Ja, det här blir nog mitt längsta inlägg någonsin för jag har handlat så sjukt mycket.
Det saknas dock två saker som jag inte fick med på bild, en grå tjocktröja med rosettfickor från H&M och ett bar marinblå byxor med guldknappar från Åhlens.


Rosa mjukisdress
Den fick jag faktiskt av min moster. Skön, lite stor men kommer säkert väl till användning när man vill ta en slapp mjukis dag.



Tre par skor
De första paret från vänster kommer från Scorett, 250 kronor. Mittenparet kommer från Bianco, rea 179 kronor och sista paret kommer från Din Sko, 149 kronor.


Blommigt från Gina
Blommigt linne från Gina Tricot som faktiskt också funkar som kjol ifall man vill och har fantasi, 149 kronor.


Randigt från Carlings
Lång tubtopp som blev klänning för mig. Kommer från Carlings och kommer användas flitigt denna sommar och även på stranden i Grekland, 199 kronor.


Blå jeans från Whyred
Ja, dessa underbara jeans kommer från Whyred och jag har länge tittat in dom men eftersom priset legat mellan 1599-1399 så har jag inte riktigt kännt suget. Men i Stockholm på outlet, där ligger mina älsklingar för 400 kronor. Tur eller flyt? ja, jag är bara glad. FYND!


Två för en på H&M
Ja dessa jackor kommer från H&M. Egentligen höstjackor som jag handlade för 249 kronor, för båda! Helt galet pris och det var två för en. Kommer säkert användas i sommar under lite kallare kvällar.


Svart baslinne
Svart baslinne från H&M för 69 kronor.
Långt dessutom, bra att ha.


Hallonröd kjol
Hallonfärgad kjol från H&M som jag handlade tag två betala för en. Det andra som jag handlade var en grå tjocktröja med rosettknappar som jag saknar bild på, dessa två för 98 kronor. Priset är sjukt.


Jeanskjol från Carlings
Carlings reade ut massor av kläder och jag fick med mig en denna slitna jeanskjol för 199 kronor, ordinarie 399 kr.


Jeansleggings från BikBok
Jag är inte den enda i den här staden som äger ett par av dessa jeansleggings, men jag kunde inte låta bli att köpa dessa. Dom är jätte fina och jätte sköna. Dessutom fick jag 25% så de kostade bara 111 kronor. Nice!


Ja detta är allt jag fick med mig + ett par blå byxor och en grå tjocktröja. Handlade även en lite söt sylåda med smått och gått i på IKEA. Ja, nu är jag pank!

VILA ´shopping!

Hej hallå.
Tänkte berätta lite vad jag har hållit på med dessa dagar eftersom jag inte varit särskilt social här på bloggen.

Lördag:image485
Kom hem från Erik rätt tidigt så jag spenderade någon timme i solen tillsammans med min mattebok. Sedan for jag och pappa till gå och löp affären brevid och handlade ett par rejäla joggingskor till oss var. Mina var otroligt sköna och himla snygga, men inte alls billiga. Men de lär ju hålla ett tag, de som jag hade tidigare var gräsliga och de hade jag ändå i fyra år. Så dessa ska nog hålla, och så underbart sköna är de också. Lovely!
Efter det for vi ner och tog sommarens första mjukglass, far och dotter time med andra ord.

När jag kom hem satte jag mig återigen i solen. Gjorde en fruktdrink till mig och mamma, istället för en smoothie. Den innehöll:
- Hallon
- Blåbär
- Nektar (blandsaft)
- Apelsin Juice
- Vatten

På kvällen kom Erik och vi köpte hem pizza och såg på tv.
En slapp kväll med andra ord.

Söndag:
Vaknade vid halv 11, åt frukost i sängen med Erik och såg på Lost. Sedan cyklade jag hem och satte på mig mina nya löparskor och pallrade mig till gymmet. På eftermiddagen kom Sarah och vi gjorde ´(gissa vad?) sushi såklart. Blev ruskigt bra idag och sedan cyklade vi till VILA utförsäljningen på umestan. Hittade en svart kjol för hundringen och sedan en tubtopp med blommiga mönster på som jag kommer använda som kjol. Ruskigt nöjd med köpen, trots att jag är pank. 200 kronor blev det för dessa fynd!


image486 image487

Hemma i Umeå

Godmorgon, jag är hemma igen. Hann inte skriva igår eftersom jag aldrig fick tag i någon dator. Tillbringade hela dagen med Erik, eller dagen i allafall. Kvällen satt jag mest nere med hans lillkusin Lovisa (världens sötaste om någon undrar) och han satt uppe med de äldre kusinerna. Vaknade i allafall nyss, Erik for tidigt till nåt jobb med laget och jag tittade in här. Ska äta frukost och sedan försöka låna en cykel och ta mig hem. Plugg väntar och ikväll blir det inget annat än att ta det lugnt. Är hundvakt och jag är så utpumpad att inte ens försöka göra något.

Ikväll ska jag lägga in allting jag har inhandlat från huvudstaden, det blev rätt mycket faktiskt.
Jag vill egentligen inte vara hemma, jag vill vara i Stockholm och bo hos mina kusiner. Jag trivs så bra däroch det känns som ett stort hål när jag kommer hem, jag vill tillbaka. Älskade kusiner, vädret, livet där ja allt. Kommer inte undvika att ta Stockholm som ett alternativ när jag ska flytta hemifrån, det är en sak som är säker.

Nu ska jag gå ner till Eriks kusiner och sedan ta en cykel hem till pluggandet.
Ha en trevlig dag!



Stockholm 1 maj

Härligt att se att ni fortfarande läser trots att jag inte är särskilt bra på att skriva här i Stockholm. Imorgon kommer jag hem och ska bli hämtade av den jag älskar mest. Ikväll ska jag iväg, eller snarare nu ska jag iväg på basket. Adam spelar och jag ska heja.

Var i Vällingby idag igen men minsta kusin Jacob. Handlade två far skor, ett par vita ballerina från Din Sko och ett par randiga sjömansballerina från Scorett. Mycket nöjd och nu är jag pank. Ett par vita adidas kommer dock att köpas imorgon hemma, ma och pa har lovat att jag ska få ett par rejäla skor eftersom det var år sedan jag ägde ett par ordentliga gympaskor.

Måste kila nu, hoppas alla hade en trevlig valborg!
:)

RSS 2.0