Stockholm Valborg

20 grader i skuggan. Hörde att Umeå toppade idag också med 19, inte dåligt.
Har varit med Adam idag på outlet. Bra väder och en riktigt fynd hittade jag.
Ett par blå jeans från Whyred som jag hade tänkt köpa i Umeå på rean för 800 kr, men här fanns brallorna för bara 400. Ordinarie var typ 1500. Jag är så nöjd.

Igår blev det också shopping. Var med min barndomskamrat i stan. Fick med mig hem
- Grå tygskor med blå hjärtan på från Bianco
- En klänning (egentligen ett linne) från Carlings.
- Ljusblå sliten jeanskjol från Carlings
- En svart höst/vår/vinter jacka från H&M
- En vit likadan höst/vinter/vår från H&M
- Vinröd kjol från H&M
- Grå tjocktröja med hjärtfickor

Pust, imorgon blir det Vällingby igen med lillksusin Jacob, får se om scorett har fått in skorna jag är ute efter. Sedan har jag ett par vita adidas skor och två linnen på shopping listan, sedan får det vara nog!

Liv ringde från Grekland idag, så härligt att höra av henne. Saknar henne så, och alla andra tjejerna dessutom. Vädret var kanon på Kreta och jag längtar för snart kommer jag också sitta på en strand med den jag älskar mest och njuta. Åh vad jag längtar, mne jag trivs bra här också.

Ikväll blir det grillning, sedan en sväng till brasan med kusinerna. Jag njuter av att slippa festa idag faktiskt, är inte ett dugg avis. Bara att ta det lugnt, äta gott och leka barn igen passar mig perfekt!

Nu ska jag kila min väg, ska visa all min shopping när jag kommer hem. Längtar efter att få visa mina nya jeans, är överlycklig. Tjingeling och Glad Valborg!

Puss!

Stockholm 19+

Hallå allihopa!
Jag lever livet i huvudstaden som ni kanske kan tänka er. Jag kom igår, for direkt på basket match och sedan hem och grilla. Somnade himla tidigt, killarna skulle upp till skolan och jag hade klvit upp 7 dagen innan och var helt slut efter flygresan och allt. På tal om flyget så brukar jag jämt räkna kändisar när jag är i Stockholm, eftersom det inte flockas om dom i Umeå direkt. Det började bra eftersom självaste Robert Wells satte sig brevid mig i flyget, pluspoäng eftersom jag dessutom växlade några ord. Okej, visst det hade varit lite mer roligt om någon annan, lite mer, ja Björn Gustavsson hade varit nice. Åh, björn.

Idag klev jag upp tidigt och for själv med bussen till Vällingby centrum och shoppade loss. Rätt skönt att gå själv fast måste erkänna att jag tyckte lite synd om mig själv när jag satt själv på subway och åt. Men jag blev rätt nöjd med shoppingen i allafall.

- Mörkblå byxor från Åhlens
(Rea, 130 spänn!)
- Blårandig body från Gina Tricot
(Yes äntligen, 129 kr.)
-Blommigt linne från Gina Tricot
(funkar som kjol, 149 kr.)
- Svart baslinne från H&M
(långt och riktigt snyggt, 69 spänn!)
- Blommig blus från H&M
(kommer använda som kjol, 149 kr)

Det var dagens shopping, planerar för mer imorgon då jag ska träffa min barndomskamrat Lisa i stan för en rejäl shoppingtur.

Ikväll blir det lugnt, killarna kommer hem från träning snart och vi ska äta och bara ta det lugnt.
Saknar alla hemma, speciellt Erik. Men det är bara fyra dagar kvar nu och jag måste få njuta och släppa stressen. helt underbart, vädret är dessutom så bra. 19 i skuggan imose, ÅH!

Nu ska jag gå ut och gosa med Jamie, en grå mullig katt som ägs av grannarna. Min nya vän, Jamie.
Pussoch hej! :) Visar shoppingen sen!

09.00

BikBok kväll med Rebecka och Emma. Jätte mysigt och generös vipkväll, verkligen. Jag handlade dessutom ett par leggins som ser ut som jeans, ruskigt snygga. Sedan har jag varit hemma, packat och fikat med Sara.

Imorgon far jag, kl 09.00. Jag fattar inte hur jag ska orka kliva upp, men det ska väl gå. Hoppas på bra väder imorgon eftersom jag måste vänta på hämtning på flygplatsen, grabbarna har match så jag får ta min väska med hjul och rulla ner till affärerna eller något.
Jag kommer i allafall hem fredag den 2 maj.

och ja, jag har tillgång till dator.

Godnatt, och sov sött! :)

Klädproblem

Har precis gjort rent hos sköldpaddan min. Hon är så söt, hon la sig på min fot och somnade där.
Även hon känner på sig att det är vär.

Just nu håller jag på att rensa garderoben för att titta igenom vad jag ska ha på mig idag på Bikbokvipkvällen. Packningen för imorgon har jag inte tänkt på ens. Kläderna jag troligen väljer till ikväll blir min tubtopp som jag använder som kjol, svart, och sedan en blommig blus som jag tänkte att jag skulle sy om. Ta bort de långa ärmarna och göra puff ärmar istället.
Ska prova de nu, återkommer med resultat strax.

Mysmiddagen igår.
image482

Jag är bara lycklig!

image477
Älskar rubriken, eftersom det verkligen stämmer. Jag känner bara lycka just nu och det är så underbart.
Men varför? Varför så glad och lycklig just nu? Jo:

-Projektarbetet är inlämnat, stressen släpper och jag kan andas ut.
- En underbart trevlig kväll med Amanda, Emma, Rebecka och Emma.
- Bra förfest
- Kul utekväll
- Sol och sommar idag
- Bikbok-kväll med tjejerna idag
- Jag ska sy ikväll
- Jag ska packa
- IMORGON STICKER JAG, huvudstaden.

Finns inte ord, jag älskar dessa dagar då man bara kan andas lungt och helt enkelt vara glad. Åh!

Det enda som är lite tråkigt är att nyss fick lov att säga hejdå till Erik. Men fem dagar ifrån varandra ska väl ändå gå bra, men självklart kommer jag sakna honom.

PA100

Projektarbete, helvete vilken sjuk uppgift. Jag är slut från topp till tå och det känns som jag har sprungit maraton fast jag egentligen bara suttit på rumpan och koncetrerat mig på massa text.
Ja nu börjar det lika någonting i allafall.

Ska skriva ut texten till pärmen nu, sedan ska jag skriva ut rapporten imorgon.
Förövrigt har jag hunnit med att dusha idag, wooow. Jag fortsätter ju med min no shamponerings kur. Har börjat om på nytt och idag så jag verkligen resultat. Jag tittade dessutom på en gammalbild där man ser hur lockarna har övergått från krus till lockar.

Nu ska jag pallra mig ner och fylla skrivaren med 18 ark papper för utskrift. Ursäkta att jag är tråkig, imorgon börjar livet igen, då ska jag bli intressant.

Puss och godnatt! :)

Smoothie

image476


Goddag.
Sista dagen innan Projektarbetet skall in. Ja, jag känner mig inte så stressad just nu, men får se hur de känns framåt kvällen.

Jag har haft möte med min lärare idag vid nio sedan for jag och min kusin på stan. Lämnade tillbaka två tröjor, en från H&M och en från Åhlens. Vi fikade och sedan handlade jag massa bär och yoghurt som blev till en Smoothie.

Sitter hemma nu, ska alldeles snart börja göra klart arbetet. Står en hallon&blåbär smoothie brevid mig som jag snart druckigt upp. Kanske hur gott som helst, helt tokigt.

Nu ska jag åter gå till pluggandet.
Adjö :)!

En till liten älskling

Ännu en till liten älskling, lyssna. :)
Hjälp mig med en sak också är ni snälla, vad heter låten som spelas när han intervjuas i början?
Hjärnsläpp!


Jag har blivit kär i en till

Så underbart söt, så underbart duktig och så underbart underbar.
Jag dör.



Ikväll planeras det:

Nationella är över. Vilket lättnad allstå.
(ursäkta att jag nämner det åter och åter igen men det är så himla SKÖNT)
image475
Ikväll planeras det:
-plugg
-cykling
-top model
- erik, hoppas jag=)

Imorgon planeras det:
- Upp nio för att träffa min lärare
- Efter det plugga
- Finns tiden blir det träning
- Plugga lite till

Fredag planeras det:
- Middag med bästa tjejerna
- förfest
- utgång
- en lång natt

Åh allting kör på så bra nu och projektarbetet känns okej. Jag kommer att hinna, det är jag säker på nu. Känns himla lättande. Idag har jag varit med min bästa Erik, vi har pluggat och ätit och solat solarium. Det börjar fuskas nu. Har solat två gånger sedan jul så jag börjar försöka gruna nu innan Grekland, åh lycklig jag blir när jag tänker på resan. Är det någon som varit på Kreta? Finns det någon slags shopping där? Frågar en okunnig. Hjälp!

Trevligt trevlig helg (:

Nationellaprov - avklarat!

Kom precis hem, vi har haft nationellaprov i Svenska B sedan tjugoöver åtta imorse. Det gick faktiskt väldigt bra för jag var väldigt orolig i början över att ag aldrig skulle komma igång, men det gjorde jag.
Blev klar nyss och nu ska jag pallra mig på en promenad med jeansjacka och hund. Får inviga min blå jeansjacka eftersom värmen tillåter det.

Pappa har också fixat bil till Balen, hur värt som helst. Nu är jag riktigt lycklig trots att jag komer att spendera min dag framför datorn och plugga projektarbete. Snart är det klart, orka orka orka.

På fredag blir det dunder mys med alla tjejerna, hur roligt som helst. Sedan lördag blir det att packa och sedan söndag far jag till Stockholm. Jag kan inte annat än stråla av lycka.
Tack för lite glädje.

Nu ska jag byta om och sticka ut i fin vädret.
Tjingeling!

Rekord igen

Rekord besökare igår. Kul och välkomna.
Lagt bloggen lite på is på grund av allt stressande plugg.

Nu ska jag pallra mig till sängen.
Godnatt allihopa!

Håltimme

For hem på håltimmen och pluggade. Väldigt bra eftersom jag faktiskt hunnit en hel del, har dessutom bokat ny klipp och färgtid till den 9 maj. Tänkte först att det kanske inte var så bra att göra nåt innan jag ska till Grekland men hon tyckte att det bara skulle vara bra eftersom solen får göra sitt och säkert hjälper till att göra det ännu blondare så jag får lita på henne. Ska fräscha upp det någon tag innan balen med lite mer slingor så det känns bra.


Nu ska jag käka gröt, sedan sticka till skolan igen och ha bild.
Tjingeling! :)

Helt slut

Nu är jag helt slut och jag har hunnit med lite plugg idag i allafall.
Kommer bli en jobbig dag imorgon i allafall, huvva.

Erik skulle komma men jag vet inte vart han är och jag är så trött så jag kan knappt sitta upp. Jag tror att jag går och lägger mig med telefonen brevid mig.


Hittade en rätt spännande kjol från asos.com.
Vad tycker ni?

Love You Longtime Vintage Denim Bow Skirt Love You Longtime Vintage Denim Bow Skirt

Godnatt!

Snabb uppdatering

Ursäkta att jag varit dålig på att uppdatera men jag har verkligen haft fullt upp idag.

Jag har hunnit med att fara på stadium med mamma och pappa, men hittade faktiskt inget. Jag vet, men det var sjukt mycket folk och det gick verkligen inte att komma fram och det var mycket som var slut så jag blev lite snål. Sedan for vi till mormor en stund och efter det for jag och pappa till farfar och farmor en snabbis.

Nu sitter jag för att försöka fixa lite med rapporten och sedan kommer Erik hem, och hit! Jag har längtat så mycket efter honom, åh! :)
Måste kila och plugga lite till, skriver sen. . .

Lite nytta för 200 spänn!

image469Nu har jag hunnit med en hel del. Jag har tvättat pappas bil och sopat hela gården för 200 spänn, jag gör allt för pengar eftersom det inte finns särskilt mycket av dom när jag bär mig av till Stockholm. Jag har även hunnit med att skriva lite på rapporten, men jag har verkligen tusentals frågor.

Snart kommer Caroline och vi ska kila ner och käka mat. Kanske blir det på fin restaurang, vad vet jag. Dock har jag inga pengar till det men, ja vi får se. Ska bli himla mys att kila ner till stan i allafall, vädret är ju så underbart. Kanske blir det också sommarens första mjukglass om jag har tur.

Ikväll ska jag plugga, sy och cykla på träningscykeln. Är nog inte kapabel att gymma idag så cykling blir perfekt. Men imogon, då!


Trevlig kväll! :)

helt död.

Åh herregud, jag är helt död. Klassfest igår som hade mycket blandade känslor i sig. Supergott med grillat och härligt att umgås, iallafall de första fem timmarna. Sedan blev de lite för mycket om jag säger så. Jag trodde inte alls jag skulle må dåligt idag men, ja det är väl tacken. Jag har i allafall bestämt mig för att ta en promenad i det fina vädret och sedan sätta mig för att försöka plugga.

MIddagstid ska jag träffa Caroline och vi ska äta middag tillsammans, mycket trevligt. Sedan ikväll ska jag ta det lugnt och plugga lite mer. Kanske ska sy fördigt min blommiga kjol också.

Känns tråkigt, Erik är borta i Stockholm. Saknar honom jätte mycket fast egentligen är det den perfekta helgen eftersom jag egentligen bara borde ha tid för att plugga.

NU ska jag pallra mig utpå en promenad och kolla med grannen om hon ska med, tjingeling!
skriver ikväll nåt mer roligt.

GREKLAND

Jag ska till GREKLAND!
Jag kan inte beskriva hur lycklig jag är. Jag ska få följa med Eriks familj till Grekland och jag är så hjimla lycklig. Jag har inte varit utomlands på sex år. Innan dess var vi alltid utomlands men sedan vi fick vår lilla älskade vovve så har de inte gått.

Grekland, är det inte så underbart!
Det finns jacuzzi, motionsrum, bastu, pool och enormt vacker utsikt.

Agia Marina, Caldera Village FFFF

Bad700 m
Platanias1,6 km
ReceptionFm/Em
HissNej
Etage2-4
PoolJa
BarnpoolJa**
RestaurangJa
BarJa*

Jag far den 14 maj till Stockholm och sedan den 15 far vi till Grekland och det kommer bli så himla underbart. Brun till balen och studenten, och släppa stressen i en vecka. Åh så sjukt underbart! Tack tack tack Forsgrens för att jag får följa med och Tack tack tack mamma och pappa för att jag får den här resan i studentpresent. Lyckligast!


.. åh vad jag längtar.
Men först ska jag själv på en liten tripp till Stockholm.
Träffa kusinerna, Lisa och shoppa!


Härliga underbara dag

Klev upp vid 10 imorse, åt och sedan for jag och tränade. Körde första intervallpasset idag, huvva. Det tog så himla mycket och dessutom hade jag cyklat igår 1,5 mil på motionscykeln så de är ju inte så att jag kommer undan träningsvärk imorgon heller. Men skönt att ha gjort bort det och imorgon är det nya tag!

Jag och Sara har varit med Loka på promenad sedan en sväng på stan, åt lunch och kollat tyg. Sara hittade lite men jag försökte blunda eftersom jag har massa tyg hemma nu som jag köpt och inte hunnit sy nåt av än. Men jag hittade faktiskt ett jätte gulligt tyg här hemma som är mintgrönt med blommor på och väldigt sött. Mamma använde det inte så nu kan man säga att det är mitt! (: yej!

Helgen känns mycket lockande nu i allafall.
- Fredag - Erik far till Sthlm (sämst), lång skoldag, klassfest i täfteå på kvällen med grill.
- Lördag - Kanske middag med S, annars plugg och lite tid vid symaskinen.
- Söndag - Mamma har besämt att vi ska på Stadium och köpa nya löpskor och gympaskor till mig, 3 för 2. Jippie!

.. ser inte särskilt ljust ut ikväll. Kommer att lägga mycket tid på rapporten och en del på förberedelser inför morgondagens redovisning.

NIKE A SPAN+ 5 W

Solig promenad i stan

Erik kom hit en stund och vi gick ner på stan i det soliga vädret, helt underbart. Folk satt på apberget och åt mjukglass, det var så himla härlig syn och lukten (ja lukten) av mjuklglass höll på att göra mig tokig.

Erik köpte en grå Peak tjocktröja för 500 kr, riktigt värt och den var riktigt snygg. Jag nöjde mig med ett rosa långt linne från Åhlens, fast provade det nu och är lite osäker på ifall jag ska behålla det. Har ävne en H&M tröja köpt på rea som jag troligen ska byta.
Eller vad tycker ni?
image466 image467


Goddagens!

Skönt att sluta tidigt och VÄDRET är ju helt UNDERBART! Jag kan inte sluta titta ut genom fönstret, värme, sol  och snön försvinner. Åh jag är så lycklig!

Det är så galet mycket som känns så gött nu allstå, jag kan verkligen inte bli ledsen längre. Mår så himla bra och allt rullar på, känns så skönt att få vara och känna sig positiv ibland!

Projektarbetet är utskickat och konstigt nog så blir jag allt mer och mer förtjust i mitt arbetete och tycker nästan att det är roligt att jobba på det. Jag tror att arbetet inte kommer att vara färdigt när jag lämnat in det, jag kommer att fortsätta att jobba så att pärmen blir exakt som jag vill ha den. Har dessutom fått ås himla mycket bra tips av min stödgrupp som jag verkligen tar till mig och försöker tänka över, tack!

Från en sak till en annan så kan jag inte heller gå idag, tränigsvärk och det är inte bar träningsvärk utan en smärta osm inte går att beskriva. Jag går som jag håller på att kissa på mig och resa sig från sittande position är nästan omöjligt. Jag har beslutat mig för att inte gå till gymmet idag så jag tar och går en lång promenad i det vackra vädret med hunden och sedan cyklar jag en sväng här hemma. Imorgon blir det att köra med nyaintervallpasset, ohejochhå!

Ny kategori pågång nu, som kommer att ha med mitt intresse som tränare att göra.
Kolla in de sen!

Nu kilar jag, ciao! (:

Älskade Stockholm!

Oj, hej nya besökare igen!

Lång dag i skolan idag och det slutade med att jag och min kära kusin skrattade oss igenom hela mattelektionen. Jag var så flummig och trött. Jag och Erik har gjort middag hemma hos honom, blev  vår specialité Tacokycklingsallad. Himla gott blev det, sedan pallrade vi båda oss iväg på träning. Det gick bra trots att vi bara var sex stycken.

Nu längtar jag till min Stockholms resa. Hoppas på att vädret är kanon och jag önskar att jag får ihop lite pengar i allafall att shoppa för. Sedan håller jag tummarna jätte mycket för att Liv ska ta en trip ner dit med sin far för då kan vi shoppa tillsammans och det skulle vara så sjukt roligt!

Söndag, dagen jag kommer till Stockholm ska jag och lillkusinen besöka Barkbarby Outlet, där hittar jag alltid saker och det jag främst prioriterar är nya träningskläder.
Måndag blir det nog mest att ta det lugnt, ta en promenad till Vällingby möjligen för att shoppa loss lite. Sedan ska jag planera att fara till stan en eller två gånger. Annars kommer jag bara att ta det lugnt, sova ut och plugga lite faktiskt.
Älskade Stockholm!


Godnatt

Godnatt, nu ska jag sova. Har skickat iväg alla grejer nu och kan äntligen slappna av. Jag ska se lite tv, läsa några goa tidningar och sedan sova riktigt gott.

image461

Åh-hej!

Jösses. Jag hade egentligen sovmorgon till 14.10 idag men jag pallrade mig upp och tog mig till gymmet. Jag hade bokat en träff med ägaren av gymmet för att ordna ett nytt gymschema. Jag säger bara de, jag dör! Det var enkla övningar och inga på maskingerna som jag tidigare nästan bara använt mig av. Två gånger i veckan blir det intervall träning, löpning allstå. De andra två gångerna blir det att träna muskler.
Det var nästan pinsamt så mycket det tog på, kunde knappt ta mig nerför trappan. Han sa att dessa övningar var de mest effektiva och jag förstår verkligen det nu, ojojoj.

Annars ska jag fixa med projektarbetet ikväll och skicka ut till de sista som ska läsa, kanske far till gymmet igen eftersom jag knappt kunde göra något efter att han visat mig hur dom fungerade.

Vädret är iallafall helt underbart så jag tror att jag ska ta mig en promenad innan jag går till skolan, en omväg med andra ord och njuta av den varma solen.

Trevlig dag!

Saknad

Trots att det inte blev mycket sömn inatt så lyckades jag i allafall drömma. Jag drömde om min gamla katt och när image453jag vaknade så såg jag hans halsband ligga på hyllan. Det är inte klokt så tomt det kan vara egentligen. Det var ett par år sedan han dog nu, men i och med att han blev 19 år så har han varit med största delet av mitt liv. Mamma som egentligen bara är en hundvän älskade katten från första början och för oss andra var det inte svårt att göra detsamma. Så klok, så snäll och så underbar. Hunden och han låg på var sin sida i mamma och pappas säng och nu är det bara vovven kvar.
Det är tomt, och det är gör ont.
Jag somnade bervid honom den dagen han gick bort. Han skulle få en spruta eftersom han led av hjärtsvikt och vatten i lungorna. Jag låg brevid honom i mamma och pappas säng, han sov och jag sov. När jag vaknade så fanns han inte mer. Det är inte klokt så ont det kan göra att tappa ett djur, speciellt ett djur som följt med i så många år. Kan inte räkna hur många gånger jag gråtit i hans päls och utan ord så kunde han trösta. älskade älskade Salle.

image454


Slutkörd efter DM

Jag är helt slut! Upp klockan kvart över sju, äta frukost och bege mig till hallen. Tjejerna har haft DM idag.
Jag har skrikit, sprungit, lyssnad, jagat, kastat, hoppat och allt man kan göra och jag är helt slut. Men lätt värd dag, tjejerna är så galet underbara och jag är så stolt över dom.

Match nummer ett, vi möter Gimonäs. Det blev jätte få mål och vi låg under med ett mål i slutminutrarna och deras målvakt vågar sig ut långt ut på planen, någonting går fel med passningen och mina tjejer får tag i bollen. Nelly står på mållinjen med helt öppet mål, hon får bollen helt perfekt och kastar in den i mål och när bollen är släppt och i luften så blåser slutsignalen och målet bortdöms. Hur otur kan man ha på en skala?

Nästa match var lite tyngre, Sandvik är ett ruskigt bra lag vilket vi redan visste. Efter första halvlek var det både dåligt självförtroende och skador som oroade tjejerna men andra halvlek så spelade dom så fenomenalt bra. Dom sprang, dom peppade och dom kämpade så otroligt bra och jag blev så häpen att se deras vilja och om man tänker så, så slog vi Sandvik. Sandvik gick vidare til final tillsammans med Ersmark, vilket inte var jätte oväntat. Dom spelade en ruskigt tuff match som Sandvik senare vann. Grattis!
Näst DM, då ska vi visa vart skåpet skall stå!

Annars då? Jo jag är dödstrött i kroppen med massa vänner planerar utgång som jag gärna skulle ha följt med på ifall jag inte var totalt slut. Huvudet värker trots att jag har sovit så jag tror nog att de blir en lugn lugn kväll. Tråkigt faktiskt, jag som alltid är taggad.

Nu ska jag göra mig en kopp te, tajma nåt töntigt program och sedan ringa min morbror och förvarna återigen att jag dyker upp i huvudstaden söndag den 27 april.
Trevlig kväll!


Stockholmresa - 27 april!

image452
Åh nu ska ni få höra, jag har hittat ett så underbart tyg för kilopriset 150 kronor och jag betalade ca 50 spänn och det är så fint. Vitt med rosa, röda blommor på. Åh äntligen kan jag sy mig mitt första blommiga plagg, dessutom är det en rätt rejäl bit så jag kan sy massa saker.
Funderar starkt på en kjol, under del till en klänning, bit av tubtopp och väska.
Älskade älskade tyg, fint va?
Köpte även 6 meter resårband till min lilla syhörna.

Ikväll gör jag ingenting. Var på stan med Caroline till klockan sju, sedan har jag ätit med mina föräldrar OCH faktiskt beställt en resa till huvudstaden. Träffa mina kusiner, min gamla barndomskamrat Lisa och sedan shoppa loss lite också. Har funderat starkt på hur jag ska skaffa mig pengar, men ja, snabba pengar är svårt att bara få tag i sådär. Måste nog tänka vidare.

Själv i huvudstaden. Mamma gillar det inte vilket hon visade snabbt, tack mamma... Men jag är snart 19 och nog fan ska jag klara mig med tanke på att jag har varit där en miljon gånger och jag lovar att inte besöka nåhra hemska tunnelbanor om kvällarna, ja jösses! Ska försöka lura med min lillkusinen till stan också, vi brukar ha så himla kul där tillsammans. Dock kommer jag sakna min snutt som jag lämnar här hemma eftersom han besöker huvudstaden redan nästa helg, och det kommer kännas konstigt att vara där utan honom eftersom jag har varit där de senaste typ 100 gångerna med honom. Men skönt ändå att få ta hand om sig själv lite och bara slappna av, tur det finns telefon!

Åh, nu längtar jag. Stockholm!
Släppa plugget, lämna Umeå och möta våren som troligen kommer vara några veckor fram därborta!
Härligt!

Håltimme - en tid med många måsten

Hål, hål hål. Usch, det är så galet slöseri på tid och ändå säger man varje vecka att man ska ta vara på tiden vilket man aldrig gör. Ja, usch. Snart Matte och sedan ska Erik hämta mig och vi ska på stan en stund och kolla tyg och balkläder, efter det hem och äta lunch, promenad med hunden och sedan stan igen med Caroline. Fullspäckad dag!

Ikväll kommer jag att plugga, sy och plugga igen. Inge mycket roligt för min del alls men skönt att ta det lugnt eftersom lördagen blir en rätt häktig dag. DM och vårt lag med föräldrar har ansvaret. Har just fixat alla domare, vilket känns väldigt bra!

Idag ska jag shoppa en svart body från Gina och hålla tummarna ifall de har den ljusblå med vita ränder. Kan verkligen inte sluta tänka på dessa plagg, galna mig. Tittade just in på www.ginatricot.se och såg deras nya helt underbara väskor med blommor på. Även skärp med söta motiv på, åh vill ha pengar!

Ska kila, bye!

Onödigt inlägg en ett litet godnatt

Oj har hållit igång hela dagen men inte alls hunnit med allt plugg jag velat.
Måste kila i säng nu för klockan är mycket, men skulle bara tacka för alla kommentarer och det är jätte roligt att folk läser. Blir så glad!

Godnatt allihopa nu måste jag sova!

image451
gammal bild.

Ingenting tar någonsin slut

 Ingenting tar någonsin slut, image450
det fortsätter bara på ett annat sätt.

Fina ord och dom gör mig verkligen så otroligt glad just nu. Jag mår himla bra, skolarbetet är under kontroll och allting annat som är pågång nu. Jag kommer att bli klar med själva arbetet imorgon för att skicka ut det till min stödgrupp som ska tycka och bedöma. Imorgon är jag lyckligtvis ledig och jag ska försöka hinna med plugg, träning, stan och fika med Ella-Greta och Erik.

På stan ska jag:
- Kolla om Gina har fått in blårandiga bodyn.
- Köpa en svart body (Stellas förstjänst att jag numera älskar dessa plagg.)
- Skjuta upp min tid hos Frisören.

Får se om jag hinner med allt detta, får ställa klockan och planera dagen.
.. och det gör jag så gärna!

Alla nya läsare gör mig också så himla glad, känns så himla roligt att blogga då.
Hoppas ni är på samma humör som jag nu.
Nu ska jag kila och sy, är så himla sugen.


C flickorna - ett guldgäng!

Har precis haft träning med mina underbara tjejer. Idag blev det en jätte bra träning men dock lite kort, dom spelade underbart bra och jag är så himla stolta över dom. På lördag har vi match, kl 8 ska vi samlas. Jag är så taggad och jag är säker på att vi kommer ge de andra lagen en ordentlig match!
Nu ska jag hoppa i duschen och smeta in håret med massa inpackning, sedan är det TOPMODEL! :)
tjingeling!


Träning -

Kom precis just hem från gymmet. Jag är helt slut i kroppen och tog mig knappt uppför trapporna till mitt rum. Sköt var det i allafall och värt. Mamma gör soppa till middag och sedan ska jag pallra mig till nästa träning med mina småtjejer. Det blir att lägga upp ett bra schema så vi är laddade tills på lördag.

Ikväll är det topmodel, har längtat hela veckan. Förra gången var det ju bara någon genomgång om vad som hänt hitills, jätte tråkigt. Nu är det i allafall tillbaka.


nu måste jag kila och käka soppa, bye! :)

Liverpool - något som snor åt sig uppmärksamheten

Kul att det håller i sig fortfarande och än en gång välkommen.

Har haft träning ikväll, blev inte en så jätte lyckad träning dock så jag hoppas att det finns lite mer energi hos mig imorgon. Har precis sett klart matchen mellan Liverpool och Arsenal och Liverpool vann. Min kära pojkvän är galen i Liverpool och han koncentrerade sig inte på något annat än matchen. När straffen av Gerrard skulle läggas så bultar hans hjärta så hårt och svetten rinner. Ja det är roligt att se att det finns sånna personer med sån passion för fotboll och jag kan ju inte säga annat än att det smittar av sig.
Han sitter nu nere och lugnar ner sig med sin röda Liverpool tröja, nu är matchen äntligen över och jag får en plats i hans liv igen. haha.


image440



Rekord!

Igår hade jag rekord mycket besökare. Jätte roligt och jag hoppas att ni stannar!
Blir verkligen så mycket mer peppad att skriva och fixa med bloggen när man ser att det är ordentligt många som läser. Välkomna!

Sitter på skolan nu, ska snart ha matte. Är lagomt sugen men jag har i allafall ett äpple i väskan som kanske räddar min dag. Förhoppningsvis kommer Erik och hämtar mig efter skolan och vi ska fara och käka middag tillsammans. Skönt att göra nåt lite mysigare såhär på en vardag.
Nu måste jag snabbkila, adjö.




Älskade Tommy, älskade Tommy Hilfiger.



Sytt och pysslat

Sytt och pysslat ihop en enkel klänning av en sjal, gardintyg och ett resårband.
Hur enkelt som helst.
V a d  t y c k e r  n i?

image435

Lite Shopping

Har varit på stan idag och shoppat lite faktiskt.
- Ett grått mjukis tyg till en kjol
- Resårband
- Rutigt tyg till linne
- En rosa kjol

Blev himla ledsen dock eftersom den ljusblårandiga bodyn från Gina var slut. Himla trist, men aja. Får hålla utkik senare i veckan. För övrigt har jag sytt klart min klänning nu, och fotat!
Lägger upp snart.

Ikväll kommer mina raringar hit och vi ska mysa med gammal musik och fixa smink och hår. Sedan hoppas jag på utgång, är himla sugen!

image434
Ny kjol från Dixi, 20 kronor på Rea.
ordinariepris 399 kr.
PANGBRA!

Mörk blå eller ljusblå

Hittade två jeansjackor i garderoben som jag hade på mig på mellanstadiet som passar, mer eller mindre.
Har en mörkblå lite kortare och en lite pösigare ljusblå. Funkar dom i vår och vilken passar bäst? hjälp!

image433
image432





 

Sysugen


Är på bättringsvägen nu vilket känns jätte bra och jag har precis ätit sushi vilket gör att jag mår ännu bättre.
Nu är Naturkunskapen klar och jag håller på med mitt projektarbete och det känns som att jag har stora delar under kontroll men det gäller att lägga på ett kol nu.

Imorgon ska jag kila på stan och handla massa sy grejer
 - Vitt tyg (till 2 sommar klänningar)
- Svart tyg (till kjol)
- Blommigt tyg med svart bakgrund (till kjol)
- Resårband (eller vad det nu heter)
- Söta ankar knappar

Vill sy mig en liknande kjol som den ->
från urbanoutfitters.

Charmig pojkvän

Jag har ju en himla charmig pojkvän som alltid säger rätt saker vid rätt tillfälle.. eller.
Idag när jag kom hem från träningen så hoppade jag in i duschen och när jag var på väg ut för att överlåta duschen till min käre pojkvän så slänger jag ett öga på spegeln. Jag brukar jämt skriva ett gulligt litet meddelande på vår spegel hemma hos mig när det blir immigt, så att Erik ser det nästa gång han dushar ( töntigt, jag vet.) Iallafall så blev jag lite besviken när jag inte såg något meddelande på deras spegel och utbrast:
- Åh Erik, du skriver aldrig ju.
Tyst en stund sedan svarar han:
- Jo igår... då skrev jag alfabetet.
-?
Rätt sak vid rätt tillfälle. Där får jag faktiskt nämna den gamla klyshan (stavnin?) - killar allstå!

Jag är i allafall mycket mer förkyld nu efter tjejernas träning. huvva, hoppas inte på feber.
Nu ska jag kila ner och dricka te, Eriks mamma har köpt nytt, det heter tropiska frukter och lät verkligen hur gott som helst. Är himla läss på att vara förkyld. tänkte ju ta igen träningen denna vecka eftersom lovveckan bara blev ett fjasko.

Nästa vecka.. då är jag frisk!

Och juste, har ju bokat tid för färgning till avslutning och bal.
Om två veckor blir det ordentligt mycket blont.

Här är en bild tagen för två år sedan, det är nog det blondaste jag varit.
Sedan funkar jag med blå kontaktlinser också.
jag trivs som blondin, sedan efter sommaren då ska jag våga mig på en riktigt rödaktig brunfärg.


image425
Adjö!

RSS 2.0