Förkylning

Jag klev upp i lagom tid och gjorde lite lunch till mig och Erik medan han tog ut lill Loka på promenad snäll som han är. Efter det gjorde jag mig i ordning och vi tog oss ner till stan. Igenting inhandlat, bara en briemacka och mjölk.

Jag känner mig inte kry idag. Har haft ont i halsen hela veckan men idag känns det även i kroppen. Huvva, känns verkligen inge roligt alls. Funderar på att krya ner med en kopp te och bara ta det lugnt så jag blir lite piggare till imorgon. Imorgon är det jobb 11-19.30 och sedan lite kvällsmys med några av mina tjejer.

Nu ska ner och göra mig en kopp hallonorkidéte.


Två jobb, ett liv.

På måndag börjar allvaret. Två jobb, ett liv.

Mån:  Jobb 07.00-13.30
Tis: Jobb 11.00 - 18.00 träning 19.00 F95 träning.
Ons: Jobb 07.00 - 13.30
Tors: Jobb 07.00 - 13.30
Fre: Jobb 07.00 13.30 Jobb igen 15:00 - 21:00.
Lör: Sammandrag 08.00 - 16.00, jobb 19.30 - 04.00
Sön: LEDIG F95 träning 20.00-21.00

Jösses, nu inser jag hur mycket det egentligen är.
puh..



30/10 hemma

Nu är jag hemma igen. Denna lilla mini semester tog slut alldeles för fort men jag är faktiskt ändå lite småglad att vara hemma. Min älskade bästa kom och överaskade mig på flygplatsen och mamma och pappa var riktigt glada att ha mig hemma tro det eller ej.

Det blev faktiskt inte sådär ovanligt mycket shopping som det brukar, fast pengarna gick åt ändå till mat och annat gott. Det blev i allafall:
- Ett par chinos
- En svart "fest" jacka
- En vit bas t-shirt.
- Två jumbostora Matrix shampo och balsam
- En ögonbrynspenna och ögonbryns gelé
- En supermysig halsduk
- Ett par vita tygskor
- Två stora värmeljusförpackningar och batterier från Ikea

___________________________________________________________________________________

Idag har jag varit en stund på stan och provat Peakjackor. Ni har väl inte missat att de är 20% på alla jackor på hela Stadium? Rätt bra ifall jackan kostar skjortan. Blev iallafall igen Peak iår, istället njuter jag i min varma 8848 jacka. Sedan var jag en sväng på ur&penn för att kolla in en supersnygg klocka. Åh vad jag vill ha!
Till slut tog jag mig i kragen och la mina sista slantar på en ögonskugga från Isadora och ett läppsyl från Apoteket.

Triple Eye Shadow
Antique Jewels
105 kronor - Åhlens.

Bild: isadora.com







Antique Jewels


Jag lever

Jag lever.
Är i huvudstaden hos världens bästa kusiner och stormtrivs.




Vilken dag!

Jag har haft en så otroligt rolig dag. 
... och jag kan knappt tro att det är sant.

Efter provarbetet som började kl 07.00 - 13.00 så cyklade jag direkt hem för att äta lunch och träna. Jag är verkligen totalt slut just nu. Imorgon är det dags igen, jobb jobb fast då börjar jag inte förän åtta.

Måndag: Ledig
Tisdag: Jobb 11-18
Onsdag: Jobb provjobb 07-13
Torsdag provjobb: 08-13
Fredag: 07:30 - 15.00
Lördag: 09.00 flyg till Stockholm!!!

Kvällen kommer nu att bestå av lugn och ro, förhoppningsvis.
Jag ska nu ta mig en lång dusch, efter det en skön promenad med hunden för att "vakna" lite. Sedan hade jag lite planer på att baka något enkelt och gott, så otroligt sötsugen idag. Ikväll blir det så otroligt mycket chill. Ska  försöka ta mig igenom några sidor i alla dessa träningsböcker. Målvaktsträning står på planeringen!

En kavaj för tian

Lovade ju att visa kavajen som jag inhandlade för ett antal dagar sedan.
Nu är den fixat, skall bara byta ut knapparna till något lite mer charmigt.


Trosor från Newbody

Nu har jag skaffat mig sex par trosor från Newbody.
150 kronor för alla dessa.

Sommar




Prova aldrig att göra en fördel/nackdel-lista  med sommaren och vintern.
Du blir bara besviken. Jag saknar sommaren alldeles alldeles för mycket!

Lite av

Imorgon ska jag slå ett telefonsamtal som verkligen kan ändra på saker och ting.
Jag är nervös. Det är lite av en dröm som kan bli sann.

Kavaj



Jag har köpt en kavaj som jag har nämnt för ett antal inlägg sedan. Den liknar väldigt mycket denna på bilden från urbanoutfitters. Egentligen är den enda skillnaden priset, denna kostar 55 euro, min en tia.

Jag har äntligen sytt och fixat om den lite, tog bort axelvaddar och annat. Jag vet, men jag gillar inte axelvaddar. Jag föddes med rätt breda axlar i mig själv, vilket gör att jag verkligen inte behöver puffa till dom ytterliggare. Allstå, en kavaj UTAN axelvaddar dyker upp på bild här imorgon.

Lördagen blev lyckad.

Lördagen blev lyckad.

Först Ersäng för att se Eriks match mot Öjebyn. Sedan tjejmiddag hos mig. Vi vart till slut 11 stycken tjejer som satt kring bordet, hur underbart som helst. Utgången var inte riktigt så rolig men det är alltid förfesterna som är de bästa. Till middag åt vi sallad med massa gott och till efterrätt doppade vi frukt till choklad, finns inget godare.

Idag är det söndag. Har suttit med Jim och Erik och sett stjärnor på is tills nu. Dom for på match precisoch jag sitter här och planerar resan till Stockholm. Jag är så otroligt taggad, det känns så otroligt roligt att fara iväg.



123456

Fick ta en liten paus, och nu är det en ny dag med ett bättre humör.

Klockan är 02.13. Jag har stäng på subway, ja ni förstår. Fortsättning följer.

inte mig

Jag tror att något har hänt idag. Jag känner mig "inte mig". Det är väldigt obehagligt och jag är rädd, vad händer? Dagen har varit omtumlande med många känslor men just nu känner jag mig mer vilsen än vanligt.

Trots att jag vet att saker och ting kommer att bli bra, som alltid, så kan jag ändå inte låta bli att känna mig tyngre och mer nerdragen än någonsin. Ändå ligger jag här lugn i sängen, samtidigt som den psykiska på något sätt vill gå sin egna deppiga väg. Kroppen och huvudet vill inte detsamma, jag mår illa.

...
jag saknar något

14.25

En otroligt fin höstdag. Det var varmt i luften och promenaden med min lilla vovve gjorde mig på ett riktigt gott humör.

Snart har jag körlektion, har pluggat lite teori såhär på morgonen och är nu redo att göra bra ifrån mig. Ikväll är det jobb jobb jobb mellan sex och ett typ. Stängning, kom och håll mig sällskap men köp inget.

Nu kanske jag är lite tankspridd, men visst har jag berättat att jag beställt en resa till huvudstaden nästa helg?. Jag var bara tvungen, jag saknar mina små pluttar därborta så otroligt mycket och nu ska jag äntligen få åka dit igen. 25 okt - 30 okt. Fem långa dagar. Det gör verkligen dagarna lättare när man har någonting roligt att se fram emot.



 


jag har så tur.

En höst söndag



Lediga söndag trodde jag, men jag fick allt klä av mig mjkiskläderna och bege mig till Subway ett par timmar och hjälpa till. Men det hade jag ingenting emot, var faktiskt roligt.

Nu pluggar jag teori och håller koll på Eriks match via nätet, himla smart grej. Ikväll väntar träning med tjejerna, vi ska nöta nöta nöta passningar. Hoppas på att alla kommer och är taggade på träning.

Åter går nu till teorin, lär mig.

Grönaäpplen

Nu sitter jag med ett overkligt grönt äpple, te och Nikon i knäet. Jag gillar overkligt gröna äpplen och den otroligt sura lite beska smaken. Mamma berättade att det var hennes stora last när jag var i magen, kanske just därför jag gärna tar mig en sådan frukt.

Nu ska jag hoppa ut ur mjukiskläderna och bege mig till Subway igen, jag har verkligen inget liv. Ska dit och hälsa på Amanda och Emma, har verkligen ingenting bättre för mig och bäst att passa på när tiden finns anser jag.
Sedan sovasovasova, imorgon 11. 00 jobbar jag igen, dödspasset till halv åtta.

PUSS!

Nu grattis

Idag har jag jobbat, från 15. 00 - 21.00.
Flera kommentarer över dagen som jag verkligen inte orkar spy upp här, fy så saker och ting kan gå fel.

Nu ska jag visa min klänning som jag satt och pillade på igår. Himla enkel, önskar mig den i vitt. Kanske kommer redan imorgon, vem vet. Det röda är ett gammalt linne från Åhlens, (allstå inte sytt själv). Har sytt dit ett jeanstyg, och vipps blev det något liknande. Bara lite pyssel.


Men grattis

Men grattis, klänningen är klar och jag springer ner för att hämta kameran för en gångsskull. Letar i flera minuter men hittar ingen kamera, verken den Canon eller Nikon är hemma. Enligt pappa har han på något sett råkat ta med båda kamerorna till jobbet och här står jag nu ikväll, utan kamera och jag kan därför inte visa klänningen som jag knåpade ihop. Inget speciellt egentligen, men kul att visa upp. Det verkar uppskattas.

Jag är blek och fortfarande lite deppit. Allting är en sådan hemsk balansgång just nu, dessa hormoner. Dags att gå och borsta gaddarna, hoppa i pyjamasen och snutta kudden.

Imorgon är en ny dag.

Hallon Orkidé

En mycket känslosam dag.
Har precis torkat tårarna och ska nu bege mig ner för att hämta en glödlampa åt lampan som lyser upp mitt sybord. Det är nog därför allt med min fina symaskin har legat som ett mörker. Nu är det dags att bli på bättre humör. Dricker mitt favoritte, Hallon Orkidé.

Har planer på att skapa i jeanstyg.

En dag i sköna oktober

Nu ska jag skärpa mig.

All nervositet för tandläkaren har nu snabbt försvunnit och jag är inte välkommen dit fören om två år vilket känns så otroligt bra. Jobbet gick också himla bra men nu sitter jag här och ska egentligen och träna, men Liv ringde och tänkte svänga förbi så då kan jag ju inte fara iväg heller :)!.

Jag har sy planer, yes äntligen har jag fått lite inspiration. Jag har ett jeanstyg som skräpar på mitt bord, jag måste sy en klänning av det. Jag ska köpa ett par söta knappar och pryda den med. Ska sätta igång med den ikväll om ajg hinner, annars imorgon.

Nu ska jag damsuga, fint besök väntar!

Jag har planer för mig själv

Ikväll har jag planer för mig själv.
Jag ska fixa med mitt fotoalbum från tredje året. Sedan tänkte jag städa lite och försöka göra lite höst här i bloggen.
Återkommer efter maten.

En kväll bara för mig.

Lördag

Igår lördag hade vi match i Nordmaling.
läs mer på; www.annilinnea.blogg.se/ungtranare.

På kvällen var det inflyttningsfest hos Rebecka på haga. Jätte mysigt och vi avslutade kvällen på Corona vilket också var riktigt roligt. Tyvärr så var jag väldigt trött efter dagens matcher så jag avslutade kvällen något tidigare och somnade gott brevid mig bästa.

Nu sitter jag och latar mig i soffan, hämtar en kopp te och bara njuter.
Snart fortsätter söndagen med nya planer.


jag saknar sommaren. vart tog du vägen..

Nytt inlägg

Helgen är fullplanerad.
- Fredag jobb 11.00 - 19.00, sedan bio med Erik.
- Lördag match i nordmaling, mys och utgång med tjejerna på kvällen.
- Söndag jobb 11.-18.

Idag har jag hunnit med en himla massa. Körlektion, hund promenad, plugga teori, teorilektion och sedan en lugn träning. Trött, trött och trött är vad jag är nu.

RSS 2.0