Nåonödigt

Dålig uppdatering igår, ursäkta. Jag hade egentligen ingenting speciellt för mig på dagen förutom att vänta på frisören som tyvärr inte hade tid år mig. Jag somnade i solen och tiden gick till slut väldigt fort och kvällen kom. Jag och Amanda for till Emmorna på nygatan och väntade på Liv, Stella och Sandra som var på väg. Sommardroskan var riktigt roligt, men mycket pga vädret.

Jag är hundvakt ikväll vilket faktiskt känns helt okej även om det är lördag.
Sitter just nu och tittar på ett jätte sorgligt avsnitt av Extream Homemakeover. En liten på åtta år som har cancer, besegrat den och sedan fått den igen. Tårarna bara rinner, huvva.

Sytt mig en ny klänning också, ni ska få se ikväll! :)

Njut av solen idag!

Klev upp i tid idag eftersom det fanns en liten chans att jag skulle få fixa mitt hår idag innan min frisör tar semester, men det blev inte så. Hon hade ingen tid över så jag sitter och svär över min fula utväxt som för ovanlighetensskull är mörkare än någonsin. Jag är snart påväg up med hunden med Sara och sedan ska jag ner till stan för att träffa Caroline för lunch och sedan några jobb ärenden.

Sedan när jag kommer hem ska jag lägga i en hårinpackning i hopp om att mitt hår ska bli aningen fräschare i allafall och sedan lägga mig i solen och sola en skvätt. Planerna för kvällen känns lite skakiga men jag hoppas att det blir bra, droskan om vädret vill hoppas jag i allafall.

Nu ska jag byta om inför promenaden.
Njut av solen idag!

Svar på kommentarer:

Till er som kommenterar:

Det var någon Anonym som undrade vart den gröna kjolen jag köpte från VILA finns och jag kan tänka mig att den finns på KII men där kostar den 400 kronor. Annars är det VILA utförsäljning igen på Söndag 29:e juni kl 18.00-21.00 - halva priset! Den håller hus på I20 området i första huset efter grindarna. Fråga om ni undrar något.

Till Linnea som undrade lite om kläderna jag syr ber jag höra av sig igen eftersom hennes blogg inte går att nå via kommentaren :)!

Lite tyg inhandlat

Här är tyget jag köpte idag, eller snarare gardinen som nu håller på att bli en söt sommarklänning med smock.


Vila utförsäljning

Kom hem med lite kläder (som jag lovade att inte handla).
Tänkte lägga upp lite bilder.



Shorts VILA - 50 kronor
Top H&M - 79 kronor



Tröja H&M - 98 kronor ( ha kvar? eller inte?)
Shorts VILA - 50 kronor (samma som ovan)



Klänning VILA - 79 kronor



Grön kjol från VILA - 50 kronor



Grå kjol från VILA - 50 kronor



T-shirt från VILA - 30 kronor



Tyg och mamma tröjor

Nu är det sol ute men det blåser, för att vara positiv är det iallafall en början.

Idag har jag shoppat igen, usch inte bra. Ett tyg igen, med söta små rosa blommor på som egentligen är en gardin från Myrorna. Jätte sött och jag ska snart sätta mig ner och sy en klänning med smock av den.

Jag handlade även två tröjor från H&M. En med blommor på och en randig från mamma avdelningen. Funderar på att byta den randiga, den satt inte så himla bra men den var himla söt och bra pris. Min kamera är förtillfället på vifft så jag akn tyvärr inte visa, ska försöka tills ikväll.

Vila utförsäljning ikväll med Sarah sedan cykling och Projekt på tv! :)

nu ska jag sy!

leilei

Nu har jag precis bakat bullar till tjejerna ikväll men jag är rädd att det inte kommer så många eftersom vädret är sämst och väldigt få har hört av sig. Aja, det får bli som de vill.

Ikväll ska jag visa kjolen jag sydde idag, riktigt söt fast den saknar fickor som jag ska fixa dit tills ikväll hoppas jag. Sedan har jag jobb med aktivitetsstödet hela kvällen som jag glömt att fylla i, så nu är det tags att jobba med det.

flower miniklänning

www.leilei.nu

24 juni

Har precis varit ute och köpt sytråd för att fortsätta sy. Ska sy smock på en kjol som jag länge velat sy klart så nu äntligen ska jag sätta mig vid symaskinen och få det bort gjort. Sarah är också här för att sy, hon syr en söt liten kjol.

Ikväll klockan sju ska jag få träffa mina småtjejer för att gå igenom sommarfysträningarna och sedan har jag också lovat att bjuda på fika, så jag ska göra en kladdkaka. Fantasilöst, jag vet. Nu hoppas jag att vädret håller sig ifrån regn så vi kan sitta ute.


www.urbanoutfitters.com

Nu ska jag återgå till min gröna symaskin.

Födelsedags presenter! (:

Erik kom hem igår och idag fick jag presenter av honom, till födelsedagen. Jag fick en jätte snygg svart adidas tröja och massa tyg och band. Verkligen hur bra som helst. Fick alla möjliga olika sorters tyg som jag kan sy allt möjligt roligt med och dessutom små söta band som man kan sy på eller använda till tröjor.
Hur bra present som helst!


tröjan ser ungefär ut såhär, visar sen! :)

Så söt, så söt!



så söt så söt.

Sytt



Jag har gjort tre klänningar



Nummer ett.



Nummer två.



Nummer tre.


Midsommar


Underbart trevligt att hänga med tjejerna och Leo i Holmsund igår med mycket god mat och musik. Grillat med potatisgratäng och sallad, marängtårta till efterrätt och massa smarrigt att dricka.
Kvällen slutade dock lite spritt med många tankar i luften men nu kan jag i allafall börja räkna ner timmarna, Erik kommer hem ikväll!

Idag har jag sytt en massa som jag har tänkt visa upp här ikväll och jag har dessutom städat. Bra jobbat av mig tycker jag! Nu snart ska jag ta cykeln till Eriks familj och se fotboll och vänta tills Erik dyker upp. Han skulle komma vid 12, halv 1 tiden.


Rosa naglar

Glömde totalt bort att berätta vad jag skulle göra idag, haha. Nu efter att mina rosa naglar har torkat ska jag iväg till mormor och visa upp studentmössan eftersom hon inte var närvarande på studentmottagningen. Sedan ska pappa skjutsa ut oss tjejer, Amanda, Stella och jag, till Liv i holmsund. Vi ska grilla, parta, äta, göra tårta och njuta av en sjukt bra midsommar. Mot kvällen ska vi dra oss in till stan och leta oss ett bra hängställe, vi har några alternativ men är öppna för förslag.

Kommer bli nice och kameran är laddad!
Ha en bra Midsommar! :)

PUSS!

Midsommar

Midsommar, jo det syns ju ute. Vädret är vackert, solen värmer och snart ska vi göra kransar. Eller inte, vädret är sämst och sommarkänslan har som försvunnit.

Jag står i garderoben och letar kläder tll ikväll, hittar ingenting! Funderar starkt på att ta min klänning från Vila som jag hade på avslutningskvällen. Vill ju vara delaktig i att pressa fram sommaren ikväll genom en blommig klänning.


denna klänning ->

Nu ska jag måla naglarna i rosa för att bli på bättre humör. Sedan hade jag tänkt visa det jag sydde igår! :)
kommer bild nu snart! :)


Saknar

Nu saknar jag så sjukt mycket. Erik är i Turkiet och jag har faktiskt överlevt rätt bra men nu, usch. Jag saknar och längtar tills han kommer hem så otroligt, sjukt, gräsligt mycket.

Älskling



tiden måste gå, nu ska jag fortsätta sy och sätta tankarna på att inte sticka mig på nålarna.
Jag har sytt en klänning, riktigt fin faktiskt. Ska fästa en stor rosett bara, sedan kommer den upp här på bloggen. Håll utkik!

Lite Rea

Handlade även lite på Rean här om dagen.
Bilderna är tyvärr sämst men här ser ni på ett ungefär.

- En jacka från Only (tror jag)
- Ljusblå jeans från Only
- Chinos från Stadium
- Rosa nagellack från Isadora
- Nagelpenna

    


Billig shopping

En faktiskt himla fin dag idag också. Den innehöll lite regn och oska också men inget som förstörde dagen. Jag har pysslat på med lite olika saker idag. Blandannat promenad med hunden, gjort rent hos sköldpaddan, städat lite av rummet och sedan for jag och Stella till två secondhand butiker här i Umeå och shoppade lite. Iallafall jag!

Nu har jag massor att visa er!

Här kommer fynden från secondhand.

- En blommig väska för ynka 5 kronor.
- En blommig sjal för 7 kronor.
- Blommigt tyg för 15
- Ett annat blommigt tyg med volang för 20.


   

Utkast: Sleepover hos ...

Sleepover hos min kusin inatt och sedan stan på dagen.
Har shoppat massor av grejer idag, skäms nästan.
- En jacka från Nicole.
- Ljusblå jeans från Only
- Chinos från Stadium
- Rosa nagellack
- Vit nagelpenna från Depend

Ska lägga in lite bilder imorgon så ni får se!
Ikväll har jag varit hos Caroline och ätit gott och pratat. Himla trevligt och tack för det fina sommarvä

Nu ska jag sova, godnatt! :)

16 juni - riktig sommardag

Vädret var kanon idag.
Sarah och Amanda sov över igår och vi vaknade vid halv elva, åt en god frukost som mamma fixade fram och sedan for de mot stan. Jag for till Helena, min granne och vi for sedan också till stan.

Helena bjöd på födelsedags lunch, sushi, hur gott som helst. Vi satt i rådhusparken och smaskade på den dyra lunchen tillsammans med en liter Ramlösa jordgubb/lime. Det var hur underbart som helst och jag fick även en present, ett silver smycke från Guldfynd. Jätte sött!

Jag handlade även lite smått och gott.
- Ljusblått tyg från Ohlssons tyger.
-Tråd
- Leggings från H&M

Ikväll planerar jag att fara till min kusin för en sleep-over. Ska bli jätte mysigt, hyra film och äta snacks. Sedan imorgon blir det stan och lunch. Dagen kommer bli kanon! :)

 

Nu ska jag ut i sommarvädret med Loka, hon har längtat!

Födelsedagen

Jag hade en trevlig födelsedag med mina kära vänner och familj.
Jag fick lite smått och gått, blandannat:
-OPI nagellackset
-Guld nagellack
-Foppadojjor
-Pengar
-Massa te
-Örhängen (fast jag inte har hål, än..)

Lunch och glass på stan med min bästa vän Sarah. Mycket trevligt, synd bara att vädret var sämst. På kvällen kom Sarah, Amanda och Stella. Vi hade kanske den roligaste kvällen någonsin. Vi spelade spel och skrattade så mycket så vi nästan grät. Otroligt roligt. Amanda ska lista ut att vi har valt personen PINGU till henne och för att hon ska lista ut vem hon har måste hon ställa frågor. Amanda ställer frågan:
- Är djuret köttätande?
-Ja
- Är det en elefant? häst?
vafan.




15 juni

Idag är det min dag.

Kvällen har varit fantastiskt härlig. Först fotboll, sedan skitsnack och till slut te och scones. Nu börjar jag känna mig trygg igen och detta tack vare mina underbara vänner.

Idag fyller jag år och jag har faktiskt inte särskilt mycket planerat. 19 år är ingen speciell ålder men födelsedagar betyder mycket hur som helst, iallafall för mig. Jag ska fira med familjen, några vänner och släkt. Kommer nog bli en bra dag om vädret blir ger sig.

Jag saknar min Erik jätte mycket. Inge roligt att vara själv här i sängen när man ska sova och jag kan inte ens börja räkna ner dagarna. Nä nu ska jag inte deppa, :)

Tack för en underbar kväll.
Godnatt!


Heja Sverigee

Fotbollskväll hos mig.
Det ska bli riktigt roligt med massa onyttigt. Jag tänker inte dela med mig av mina tankar om Sverige matchen ikväll eftersom jag bara är negativ, men samtidigt lite realistisk tror jag. Kvällen kommer i allafall bli riktigt bra.

Nu städar jag fast solen skiner ute. Jag hoppas ändå att jag kan försöka få bort tjejerna från mitt rum eftersom det troligen inte hinner bli helt städat. Damsugningen får jag vänta med tills på måndag.

Har just bestämt en sak som skall hända på min födelsedag. Jag och Sarah, min bästa vän ska och äta sushi på en grön gräsmatta. Nästan mer än vad man kan önska sig, lycklig kommer jag vara.

Återgå till städandet nu. Heja Sverige!

Fredag den 13, 14 Juni

Fredag den trettonde är en dag som ger mig lite nervositet i kroppen, speciellt idag. Det som oroade mig mest var att Erik tillsammans med fyra vänner skulle med bil ta sig till Stockholm för att idag lördag åka till Turkiet. Jag var rätt skräckslagen när jag hör att det hade krockats mer än en bil på E4 men det visade sig ändå att det hade gått bra och de nu har landat i det varma landet.

Det andra som gjorde mig orolig var att vi skulle ut på kvällen och en utekväll på denna otursdag kan verkligen gå hur som helst. Men det blev verkligen tvärtom! Jag hade en underbar kväll med mina undebrara vänner, bra väder och det blev riktigt roligt. Dansade som aldrig förr och det var sjukt roligt.

Jag hade tur igår också. Mamma ringde och berättade att jag hade vunnit 1300 kronor som skulle på kontot nästa månad. Det kändes så himla lyckat och jag känner mig lite lugnare nu inför sommaren när det gäller min ekonomi. Tack!

Imorgon är det min födelsedag. Jag gillar att fylla år och födelsedagarna känns viktiga. Självklart är det inte samma sak som när man var liten men det är en dag då man får träffa släkt och kan njuta av att bli lite uppvaktad.
Mamma frågade vad jag önskade mig och jag stod som ett frågetecken, men nu vet jag faktiskt en del som jag verkligen behöver.

- Svarta leggings
- Baslinnen
- Pengar
- En klänning från Åhlens (behöver verkligen:))
- Olika rosa nagellack
- Trosor
- Två gula KosaBoda glas
- En röd adidas från Stadium (som är slut..)
- Shampoo och Balsam från Lanza
- Inpackning

ja, kan sitta hela dagen.
Solen skiner i allafall och jag ska strax gå ut och ladda inför städning av mitt rum. Tänkte ta ut solstolen och sola lite, kommer säkert somna. Ikväll vid sextiden så ska vi tjejer träffas för att se fotboll och äta snacks. Sedan ska vi ta en sväng på TC och njuta av sommaren.

Ha en skön dag! :)


forts. Student

 






Studenten

En lycklig dag i mitt liv med tårar, skratt och vackra leenden. Vi kämpade oss genom en kall (4 grader) frukost med champagne och jordgubbar. Sedan dansade vi runt i skolan med våra vackra studentmössor. Vi åkte vagn med stor glädje medan släkt och vänner grattade och sprang med.

  
Mer bilder kommer sedan.

Studentfirandet hemma blev riktigt lyckat. Släkt och vänner, god mat och presenter.
Jag fick : (bilder kommer sedan)
- Sex stycken Kosta Boda glas
- En kokbok
- Liten neccesär
- Pengar
- (Utlandsresan var en studentpresent)
- Massor av blommor
- En diktbok
- Kökssaker
och en hel del mer.

Middag med klassen var hur roligt som helst och det blev riktigt lyckat.

  

Klockan tio for vi till Studentskivan på Corona vilket också var himla trevligt. Dock väldigt dåligt flyt i baren men det är inget värt att klaga på. Kvällen slutade dock i tårar och panik känslor över hur livet egentligen skulle fortsätta. Känner mig dock mer stabil nu och använder mig av ordet "arbetsfri" istället för arbetslös. Nu börjar ett ännu mer effektivt sökande.

Fler bilder kommer..





10 juni

Ja en speciell dag med mängder av känslor. Jag ska ta och berätta.

Vaknade för sent som vanligt men idag behövde jag verken äta frukost eller sminka mig eftersom att vi skulle få fin lunch i skolan och jag råkade somna med sminket på igår, jag var trött. Här fanns det faktiskt ingen stress utan mest förtvivlan eftersom det regnade spömycket ute och jag skulle gå till skolan denna dag.

Förutom att jag blev väldigt blöt så gick promenaden till skolan bra och jag träffade mina klasskamrater minst lika blöta utanför skåpet, sugna på att ta del av "fin" lunchen skolan hade att erbjuda. När vi väl kommer till vår matsal får vi veta att oj, skolledningen hade glömt bort att beställa mat och meddela vår matsal. Ja självklart, vi tar studenten imorgon vilket är lätt att glömma och förtränga. Ja nu försöker jag utrycka min ilska eftersom det var enbart den känslan som fanns i min blöta kalla kropp.

Tog mig hem och ja, det regnade fortfarande. Klockan halv fem skulle jag med mamma och pappa till Obs och sedan vidare till Erik. Han fyller nämligen 19 år idag. På dessa timmar hann jag ryka ihop med min mor, duscha, dricka varm riktigt choklad med min granne, hon plattade mitt hår, jag slog in paket, klädde om, sminkade mig och till slut ta mig till bilen som skulle ta mig till ersboda. Mängder av blandade känslor här.

Födelsedags firadet var bara jätte roligt hos Erik. God mat och tårta, bra match Sverige - Grekland och trevligt umgänge. Nu har jag precis tagit mig hem och gjort allt det sista till morgondagen. Jag planerar att ta mig upp klockan kvart över fem för att slippa stressa. Klockan kvart i sju ska jag gå till skolan om inte min far kan för min skull skjutsa mig. Snälla väder, regna inte imorgon. Jag ver verkligen inte vad jag ska ta mig till eller ha på mig ifall det regnar. Kollar in på alla väder prognoser som jag hittar för att framställa ett troligt väder men det ser inte bra ut.

Imorgon tar jag Studenten.
Jag hoppas och tror på en fantastisk dag, med eller utan regn.


Vem, jag.

Tittade just in på umeavimmel.se och kikade på gamla x3m bilder som jag inte sett förut. Hittade Erik och massor av andra bekanta som fanns med på bilderna . Till slut fick jag syn på Emma och jag insåg aldrig att det var jag själv som stod brevid. Galet olik mig och jag reagerade inte fören jag kände igen mitt namn under bilden.
Ja jösses!


HändelsErik dag.

Hallå!

Händelserik dag idag måste jag säga. Började i skolan, vi satte igång och fixade våra tre underbart snygga lakan som ska pryda vår vagn på studentdagen. Det gick riktigt bra och det blev ruskigt snyggt faktiskt. Efter skolan for jag till stan med Sarah, typ hundra år sedan jag träffade henne sisst. Köpte ett linne och en klänning till studentkvällen men tror att jag kommer lämna tillbaka båda och köra på hög svart kjol och ljusgult linne. 

Köpte även mat idag och jag råkade sno tre tomater. De hängde kvar på armen bland alla shoppingpåsar så jag glömde totalt bort att lägga upp dem på bandet. När jag sedan insåg förskräckt att jag inte betalat för de tre röda tomaterna visste jag inte alls vad jag skulle ta mig till. Några sekunder tänkte jag att jag skulle vända om men Sarah skrattade och drog mig i armen, men jag kan inte låta bli att erkänna att det kändes fel. 9,90 kronor kilot så det var inte så mycket oj oj i allafall :)!

Allting är fixat imorgon för min Eriks födelsedag. Ska bli riktigt roligt men jag missar dock när vi ska pynta vagnen men födelsedagar går före, tyvärr.

Nu tittar solen fram i det iskalla Umeå och jag börjar tagga studenten.
Snart är det dags!


Grekland skorna +

Här kommer också en bild på de skor jag inhandlade på Kreta när jag var där. Tänkte också ge er en smygtitt på min studentklänning :)!




 

Nya skor

Här kommer bilder på mina nya fynd.
49 kronor för det svarta paret och 49 kronor för de röda.


Söndagar

Man har nästan blivit lite bortskämd med det vackra och varma vädret. Idag är det 16 grader och det känns nästan kallt. Kom precis hem från Erik och planerna för dagen är som de flesta andra söndagar. Ska runt och hälsa på släkten. Först fara till mormor och visa bilderna från balen och allt annat. Sedan ska jag och pappa fara ut och övningsköra med vår nya bil vilket känns lite lite läskigt och troligen efter det far vi till farfar och farmor.

Kvällen kommer troligen bestå av en hel del städning ifall orken finns och jag ska även försöka pallra mig till gymmet. Det skall göras en hel del saker idag.

Ha en bra dag!


Studenten

Erik provar studentmössan tillsammans med kavaj, fin byxor och vit skjorta. Nu inser jag allvaret, på onsdag tar jag studenten. Studentklänningen har jag inte provat sedan Kreta men skorna vet jag passar vilket känns skönt att jag i allafall har något under kontroll, skoskavet.

Studentkvällen är ett stort frågetecken i mitt huvud. Förutom att biljetten är köpt så är det inte mycket annat som känns säkert för den kvällen. Kläderna är största problemet, ett problem som jag verkligen måste lösa snart. Känns så fruktansvärt tråkigt med hög svart kjol och en färgglad body men det är så bekvämt. Lagomt tjejigt att klaga så men för att späda ut min tjejighet så säger jag "det löser sig nog".

Andas in, andas ut.

Fotbolls EM

Nu börjar Fotbolls EM.

Portugal - Turkiet ikväll. Kommer att ses.


Bloggen har knasat

Bloggen har knasat och gjorts om en del så därför har jag inte kunnat skriva.

Har varit på stan idag och tittat på födelsedagspresenter både till mig själv och till Erik. HIttade en jätte söt klänning från Åhlens som jag lagt undan och en jätte snygg Adidas tröja från barnavdelningen på Stadium men i fel storlek. Hittade faktiskt något att ta hem i allafall. Två par skor från Obs för 98 kronor för två par. Ett par röda balleringa för 49 kronor och ett par svarta ballerina för samma pris. Ska visa sedan! :)

Nu håller jag på att fundera ut en liten önskelista till födelsedagen nästa söndag. 19 år, jösses.

 
Ja tack!



+32

Idag stod det 32 grader på termometern när jag kom hem vilket ger rena växthuskänslan ute. Var i skolan en snabbis idag och planerade studenten och sedan for jag och Stella en liten stund på stan, utan att det blev någon shopping för mig. Bra Anna.

For hem, fixade en liten ute "gård" åt min sköldpadda så hon kan vara ute i det fina vädret och sedan har jag bara solat och tagit det lugnt. Ska snart ut med hunden när det börjat blåsa lite mer, hon ligger just nu under soffan för att undvika all värme så jag får nog vänta tills hon känner sig redo.

Har lite bilder från gårdagen.

   


En liten vit älskad kanin lämnade oss idag och fick somna in.
Han saknas, lilla älskade kanin.


Bästa klassensdag

Ni skulle bara veta hur glad jag blir av era kommentarer. Bäst!

Nu har jag precis kommit hem från klassens dag som vi spenderade på Kont. En liten strand där vi alla solade, vissa badade och fikade. Sedan grillade vi en bit bort och jag lärde mig att äta potatissallad. En lycka eftersom det är så himla enkelt att fixa och ta med sig! Har haft en underbar dag verkligen med världens bästa klass. Nu är vagnen fixad och imorgon börjar vi med det första som ska pyntas. Kommer bli så grymt!

Jag är lite smått på jakt efter ett par nya skor till studenten. Egentligen har jag ju mina svarta, bästa, underbara men vanliga skor som jag kan använda. Men som sagt, alldeles för vanliga. Kan dock vara rätt bra eftersom min klänning är rätt pampig. Aja, valet är lätt. Har inga pengar att lägga på skor eller någonting annat roligt att ha eftersom jag inte har något jobb i sommar. Det känns fruktansvärt, fy!

Nu ska jag byta om och pallra mig till Nolia. Erik har match.

Skriver ikväll! :)



Klassensdag

Vi ska ha klassens dag idag och jag är supertaggad. Våra lärare har ordnat allt och vi ska ta oss med bilar mot Kont. Känns hur roligt som helst och vädret är kanon. Står och väljer shorts och vet inte alls hur varmt det är vid havet, känns lite svårt men det är bara att packa med både varma och mindre varma saker så ordnar det sig nog.

Vi kommer hem vid sex tiden och vid åtta ska jag bege mig till Nolia och se Erik spela fotboll. Länge sedan nu så man får passa på när man till och med blir bjuden att komma på match. Stort steg där!

Skönt att få någon en ärlig kommentar på min nya header (tillfälliga). Håller faktiskt med dig och jag ska ändra lite idag när jag får tid. Men jag gillar verkligen det gula, så himla mycket sommar.

Ha en underbar dag och SOLA!
:)


Ny tillfällig design

Vad tycker ni om min tillfälliga nya design i gult?
Tänkte att jag skulle pynta lite sommar.

Det ska tillkomma lite bilder och text men något liknande är jag ute efter.
Vad tror ni? Lite mindre B än förra i allafall.

Lycklig

Lång skoldag idag men en mycket lyckad sådan. Fick betygen från projektarbetet som jag jobbat så hårt med och kom hem lycklig över mitt betyg. Vi har även fixat vagnen till balen, eller snarare Lisa, vilket känns hur underbart som helst. Äntligen kan man slappna av!

Kom hem vid två tiden och for direkt till gymmet och sprang. Det gick mycket bra trots att mp3 slutade att fungera. For hem och dushade, sedan vad jag tvungen att kila till skolan med hunden för att träffa Liv. Hon hade nämligen sin dator där. Gick halvvägs och kom på att jag hade glömt nyckeln, tillbaka hem och sedan till skolan. Jag var rätt trött vid den här tidpunkten. Erik kom vid halv sex, vi for till stan och sedan käkade vi.

Nu sitter jag och planerar hans födelsedagspresent med min sprängande huvudvärk.

Återkommer ikväll!

image574

En massa saknad

Kom precis från gymmet. Det gick riktigt bra men tog det rätt lugnt. Känns dock tokmycket i låren just nu och jag sitter och gruvar mig lite för att ta mig ner två våningar till mitt kvällsfika. Innan träningen passade jag på att klippa Erik och på en kvart var det klart. Jag beundrar mig själv för att jag stod ut idag eftersom han for som ett litet barn fram och tillbaka när jag skulle klippa men det blev rätt bra. Ska finslipa lite nu ifall han kommer hit så att han iallafall inte behöver skämmas imorgon när han går till jobbet.

Imorgon är det en helt vanlig skoldag faktiskt, förutom att alla lektioner istället för bara plugg består av fika och betygsnack vilket är helt okej tycker jag! :)

Satt och tänkte på mina småtjejer som jag tränar idag och insåg att jag inte kommer träffa dom på typ två, tre månader. Det känns jätte tomt eftersom jag redan idag känner att något saknas. Får nog sätta mig ner och förbereda nästa säsong så jag blir lite taggad och tänker på annat. Mina söta söta underbara fina tjejer.

Dessutom saknar jag Grekland jätte mycket. Jag vill tillbaka och stanna länge och jag hoppas att jag har lite pengar när sommaren är slut som jag kan lägga på en resa tillbaka dit i höst eller vinter. Vackra Grekland.

image572

Nej nu ska jag skona er från mitt pladder. :)

Njuta av solen

Hoppade över första lektionen och tog sovmorgon. Vi skulle ändå bara ha betygsnack så det kändes inte särskilt viktigt. Ska snart promenera ut med hunden innan jag far till sista lektionen vid två tiden, bild och betydsnack.

Planerna för idag är
- Träna
- Städa
- Färga och klippa Erik
- Städa

En vanlig dag egentligen. Helgen blev rätt tuff faktiskt. Fysikgränd i fredags och två våningar i lördags. Huvva, det kommer nog dröja ett tag till nästa gång nu. Har heller inte hunnit sy och fixa rosetten som jag lovade, ska ta tag i det så fort jag kan.

Ha en bra dag, nu ska jag njuta av solen.

RSS 2.0