Blandade känslor

Igår, sjukt trevlig kväll hos Sarah och sushi med massa roliga minnen.
Hon är så underbar.

Idag slutade jag tidigt, hur skönt som helst.
For och tränade vilket var skönt att ha gjort  bort tidigt på dagen.
Nu sitter jag här.. är väldigt deppad. Jag önskar bara att allting var som de brukade.
Att hon skulle hålla om mig och krama mig.. nu slutar jag.

Nu försöker jag tänka på annat, försöker. Ikväll blir det troligen förfest med tjejer och kille och sedan utgång. Kanske får upp mitt humör, eller sänker det. Ska iväg och handla jordgubbar att blanda med. Drinkar Á la Amanda.

Trevlig kväll.





Nu är den borta!!!

Nu är den borta, det var inte helt utan smärta men nu är den borta.
Sitter här och glider med tungan över tänderna, mjukt och lent och inga ståltrådslikdande bitar på tänderna. Nu är den borta, åh äntligen.

Nu ska jag göra klart träningsschemat för dagen, ska och träna små tjejerna kring sju.
Nu väntar jag på maten och letar runt lite accosearer till min balklänning, ja den är äntligen uttittad och vald. 99% att den blir min. Ska visa en bild sen.

Nu måste jag kila, grannen kommer.

en speciell dag

Idag är dagen, dagen som jag längtat efter i så många dagar nu. Dagen då jag ska få ta bort min tandställning. Låter kanske inte som en särskilt stor grej, men det är det för mig. Usch vad skönt det ska bli.

Nu sitter jag på fotot, himla onödigt att komma hit idag eftersom pappa kommer halv tio och ska skjutsa mig till tandläkaren. Så jag hinner säkert inte heller redovisa.

adjö


Ny rosa adidas

Min nya älskade rosa adidaströja.
Stadium 599 kronor.

image361

En lycklig dag

image362




Jag har velat lite fram och tillbaka, men nu är de ju ändå säkert. Imorgon ska jag få ta bort tandställningen. Jag är hur lycklig som helst. Tio månader, dom sa minst två år. Jag är lyckligast. Jag kommer kunna le ordentligt igen.
Åh yes!

Tandläkar specialisten kom och han sa att det såg himla bra ut och min underbara tandläkare fixade så att jag kunde komma redan imorgon och ta bort den. Hon är verkligen underbar, alla borde vara människor som henne. Glad, positiv och jag längtar nästan till tandläkaren varje gång för att hon alltid ger mig positivt och snälla ord. Annat är det med min "vanliga" tandläkare som letar hål, hon borde byta jobb!
Funderar på att ge henne en chokladask eller nåt, haha kung och ge sin tandläkare godis. Kan bli en blomma istället!

Nu har jag precis varit ute med hunden i vår vädret, känns hur underbart som helst. Kan inte sluta le idag allstå. Ska snart iväg och träna med Liv, ska springa och springa och springa. Sedan bara ta det lugnt och äta gott ikväll tillsammans med mitt goda humör. Håller tummarna att Erik har bilen ikväll så han kan komma och sova med mig.

Hoppas mitt glada humör smittar av sig.
Hejdå =)

Söndag

Kan börja med att säga att inlägget jag skrev om den "nya" hårtrenden visade jag upp bilder på förvandlingen och det är inte jag som är på bilderna så att ni vet det.

Söndag, bara chillar. Har köpt en rosa Adidas tröja från stadium idag. 600 kronor borta från mitt konto, men den är verkligen hur snygg som helst. Nu ska jag och Erik se film och jag ska dricka mitt blåbärsmuffinste.
Trevlig kväll!


Godnatt

Nu måste jag lägga mig mot kudden.
Hittade en så härlig låt på en annan blogg.
Ta och lyssna vetja.

Nu ska jag vänta på morgondagen. Har lagt undan en rosa adidaströja från stadium. Funderar starkt på att köpa dom, vann 500 kronor och jag vill gotta mig med nåt. Har varit sugen på den länge nu.
Nu ligger den under mitt namn. En kvar.
Får sova på saken, hoppas på att min snutt hoppar ner i min säng inatt när han har partajat klart. Älskade älskade Erik. Han är helt underbar!
Godnatt


Blekande stress

Fredag,
jag var med Erik hela dagen. For till Maxi för att handla lite hårprodukter och mat till kvällen, jag skulle nämligen laga middag. Det blev taco kyckling sallad som verkligen blev hur god som helst. Ska lägga upp receptet snart, himla enkelt och jätte gott!

På kvällen for vi till Willys och handlade lunch till idag, för båda hade matcher. Sedan for vi hem till honom och såg film, Alvin och gänget. Hur söt och bra film som helst. Lätt värd att se när man vill bli på gott humör.


Sedan försvann min kväll åt planering och förberedelser till sammandraget idag. Några lag skulle inte spela alls, vissa ville byta tid och allt blev verkligen kaos och jag sov nästan ingenting. Har varit stressad hela dagen men nu är den äntligen över. Vi förlorade båda matcherna, jätte tråkigt i och med att vi verkligen var på topp. Men vi får ta igen det sen! En sak som jag jätte roligt var att Stella och Pontus var och hälsade på mig på sporthushallen och såg en av matcherna. Blev hur glad som helst att träffa dom. Guld värt!
När sammandraget var klart så for jag och pappa på obs, handlade mer hår produkter och hårfärg, jag skulle nämligen på middag hos min Sarah och sedan skulle vi färga håret på varandra. Blonda slingor och fixade utväxten, blev faktiskt himla bra och lagomt. Hatar att bleka håret, men jag hade verkligen koll hela tiden och dessutom provade jag en jätte bra hemma gjord inpackning som fick sitta i en timme efteråt.


Kanon inpackning:
(passar hår som är tjockt, lockigt och torrt)
- Blanda balsam med en matsked honung och aloe verakräm på tub från t.ex apoteket.
 Låt verka så länge som möjligt. Funkar hur bra som helst!

Nu är jag hemma i allafall och ser på melodifestivalen och dricker te.
Njuter av att äntligen vara hemma och jag är verkligen hur trött som helst. Ont i kroppen, huvet och helt slut. 
Skönt att det bara är lördag . .

Trevlig kväll!


Projektarbete

image342Hej allihopa. Har friluftsdag idag men hann inte skriva på någon aktivitet eftersom vi hade projektvecka förra veckan och så jag har varit hemma idag. Klev upp vid nio tiden och började plugga. Har hunnit en hel del faktiskt.
Som jag tidigare kanske har berättat så håller jag på att göra en "lathund" för unga tränare som projektarbete. Hur man coachar bäst och lite små tips på vägen för att bli en bra tränare. Detta kommer gynna mig själv också himla mycket.
På bilden brevid mig är jag själv och mina små tjejer som jag tränar. Tyvärr kan jag inte ha bilden större pga att jag måste ha godkännande av föräldrar osv.
Nu är vi heller inte längre bara nio stycken utan fjorton duktiga tjejer.

Nu sitter jag och skriver och skriver och jag är inte läss än vilket är himla bra. Håller på att ordna tränings-schemat idag också. Viktig träning idag, vi har nämligen sammandrag i helgen och möter två rätt svåra lag.

Klockan två slutar Erik och då ska jag ta med mig Loka och gå och möta honom. Sedan ska jag cykla. Jag fpr ju och gymmade igår trots allt, istället för att cykla. Gick jätte bra eftersom jag hade jätte brottom så var jag tvungen att springa samma strecka på tio minuter kortare tid, vilket gick galant. Dö trött efteråt men det var det värt! =) Det är verkligen så roligt att träna när man ser att det verkligen ger något. Konditionen blir bättre, man orkar lyfta tyngre viktigt osv. Riktigt roligt! =)

Nu ska jag återgå till pluggandet.
Ciao, adios, bye. . . hejdå


Det värsta är över

Hej allihopa.
Jösses, inte aktiv här inte.

Kom just hem från skolan, eller just och just. Har hunnit äta potatis och purjolöksoppa, varma mackor och druckit två glas vatten. Jag mår ganska bra idag faktiskt. Jätte lättad över att jag faktiskt ärligt talat förstod matten idag. Helt jätte bra, sedan var det också ett plus att det var ljus ute när jag promenerade hem.

Nu har jag ringt alla mina samtal som skulle ringas idag, kollat och fixat lagets hemsida så nu är jag äntligen klar. Det är nämligen sammandrag i helgen för mina små tjejer och det kommer att gå så bra. Ser verkligen fram emot det, bara jag fixar lite domare och sådär. Nu ska jag ut med Loka, sedan ska jag sätta mig och trampa på min mortionscykel och sedan dushen. Kl halv åtta är det träning, eller träning, lagledaren i laget ska komma och bjuda på glass och sedan ska vi försöka träna och förbereda oss för helgen så vi kan ge Ersmark en ordentlig match.
Eftter träningen blir det promenad till Erik och sedan lite plugg.
Imorgon ska jag plugga PA100 och försöka göra så att jag kan säga att jag kommit en bit på väg i allafall.


image340
min bästa.

Fina söndag

image333Vaknade rätt sent idag.
Jag och pappa for ut till Baggböle och fotade. Självklart var lilla Loka med också.
Himla härligt väder och nu känner jag mig full på luft, kroppen är alldeles seg. Hungrig trots att jag ätit lunch och ja, inga speciellt fina bilder blev de heller. Tog massa på Loka och sedan tog pappa på mig och Loka.
Vattenbilden som ajg egentligen skulle ta blev inte alls bra, åh. Klättrade upp på en stor kulle för att ta en jätte bra bild på rinnande vatten, när jag gått upp dit, jätte svettig och massa snö i skorna så ser jag att batteriet tar slut. Blev så sjukt arg, får fara tillbaka dit. Måste iaf ut och fota imorgon och se om jag hittar nåt.
Blä blä för batterier.

Ikväll ska jag möblera om mitt rum.
Ska få upp ett jätte stort runt bord i ljust trä och lite stolar. Där ska min symaskin stå. Hittade ett par vita fina gardiner i ett skåp också som jag tänkte byta ut mot mina svartvita. Ska visa en bild om jag hinner klart. =)
Nu ska jag ner och göra rent hos sköldpaddan.
Djurensdag idag!

Shopping

Shoppat igen.
Både igår och idag.

Mobilsmycke från Ur&Penn som jag
gjorde om till ett halsband.
10 kronor



Rosa tröja från H&M.
98 kronor på Rea.



Lång långärmad tröja
29 kronor Rea från BikBok.



Gynnings nya singel

Carolina Gynnings nya singel.
Jag tycker, håll dig till programlederiet.
jösses. Vad tycker ni?


och Godmorgon

Och Godmorgon, ja hejsan.
Blev sent igår allstå, är himla trött och bakis.

Blev inget skrivande alls igår, jösses.
På morgonen gick jag en lång promenad med Loka, träffade en vän och hennes hund och det blev en rejäl promenad. Sedan gick jag ned på stan och träffade Linn, länge sedan sisst. Men det var verkligen jätte trevlgt att träffa henne! =), sedan fortsatte jag på stan själv efter att hon hade gått. Handlade ett sött mobilsmycke i form av ett äpple som jag gjorde till ett halsband.
Handlade också en rosa kofta från H&M. Jätte söt, får visa sedan.
söta linn


Kl 7 kom tjejerna. Stella, Liv och Amanda. Vi hade en sjukt rolig kväll med massa gott och fixande av hår, smink och massa musik. Gamla 90-tals låtar skrek ut ur datorn, hur skön stämning som helst. For sedan till X3M, massa folk och jag hade roligt fast for rätt tidigt. Hade hur ont i huvudet som helst så jag kände mig inte särskilt peppad på att vara kvar i dunka dunka ljudnivån.

Idag
Nu ska jag snart fara ner till stan, handla lite saker tills ikväll och träffa Sara. Hon ville prova massa kläder och jag hänger gärna på, har dock inga pengar att shoppa för. Blä.
Sedan vid halv fem kommer Helena och ajg ska bjuda henne på sushi, hon har fyllt år. Sedan blir det lite mer, fast de kan jag inte säga här. Ikväll ska jag sy, har massa tankar och idéer. Melodifestivalen är det ju också. Troligen kommer Erik och sover med mig också. Kommer nog bli en himla bra lördag! =)

Lägger upp lite pics sedan! =)

Glad alla hjärtansdag

image324Glad alla hjärtans dag.
Nu har jag fixat mina muffins, dom första chokladmuffinsarna jag gjort.
Sega, kladdiga med chokladbitar på toppen. Gotti gotti.

Nu när Erik kommer ska vi se film och äta gott.
Erik har lagt vårt naturgodis högt uppe på en hylla så jag når inte, bara för att försäkra sig om att jag inte kommer äta nåt. Jobbigt att se den knövliga påsen där uppe.. åh.
Aja, blev lagomt mätt av alla muffins smet, hihi.




image323 

j a g  ä l s k a r  d i g   <3

Alla hjärtans dag

Idag är det hjärtans dag.
Jag och Erik har varit och handlat mat, kyckling och massa sallad. Maten var jätte god och nu har Erik precis farit och tränat och jag ska snart börja och göra läckra chokladmuffins till efterrätt. =)
Sedan ska vi se film, tatuerad torzo.

Tittade snabbt in på några affärer när vi var på stan och hittade den sötaste klänningen på DIXI. 999 kronor och den kom från Tommy HIlfiger. Hittade tyärr ingen bild på den på nätet, men ska försöka leta ännu mer sen.
V a d  h a r  n i  g  j o r t  i d a g

nä, nu har jag hittat ett bra recept på kladdiga chokladmuffins! =)
lägger upp receptet sen.

trevlig alla hjärtans dag! =)

Blåsig onsdag

Hej allihopa!
Kan ni tänka er, jag har suttit här vid frukostbordet med datorn framför mig sedan kl halv tio. Duktigt av mig tycker jag, men självklart frästade det mig att sova ut men jag var tvungen att gå upp. Har gjort klart religionen och gjort om min projektplan nu. Känns som jag har kommit en bit på väg, nu googlar jag runt på barns utvckling som är mitt första kapitel i mitt PA100.

Nu har jag suttit i ungefär en halvtimma och googlat runt på olika bloggar. Gud vad mycket duktig människor det finns. Jag vill göra allt, lära mig att illustrera, göra snygga bloggar, sy ännu mer kläder. Blir helt paff av vissa människor!

Ikväll har jag i allafall besätmt mig för att moblera om, sedan ska jag lägga upp lite skisser på fler kjolar och klänningar som jag ska sy i helgen och kanske lite ikväll. Ska fara och titta på tyger imorgonbitti.
Om det är någon som vet någon bra sy sida så skulle jag blir väldigt glad om ni berättade det för mig, nu vill jag också vara kreativ =)

Ha en bra dag, ska ut med lilla Loka i blåsten nu.
Men solen skiner ju =)!

Bästa tjejerna!

Godagens, frågar ni mig så mår jag helt kanon.
Är hos min underbara älskade pojkvän och har just varit och tränat mina söta underbara bästa tjejer i mitt lilla lag. Kan inte beskriva hur mycket glädje dom ger mig, kan inte sluta le. Började nästan få tårar i ögonen efter matchen trots att vi förlorade med rätt mycket så är dom så positiva och glada. Jag frågade dom om vad dom egentligen tänkte när vi låg under med tretton bollar i halvlek och dom svarade, äh man tänker inte så mycket. Det är ju som det är.
Jag älskar dom!

Sitter hos Erik nu, planerar morgon dagen lite. Tänkte sy lite, fast har ingen tid alls.
Tror nog att jag ska försöka börja med projektet om jag nu hinner, religionen skall också göras. Usch, önskar att jag bara kunde koncentrera mig på projektet men massa annat skall göras.

Nu har jag i allfall tänkt moblera om i mitt rum, det kommer bli jätte nice. Ska flytta tv, skrivbord och få upp ett nytt fräsht bort där jag kan ha symaskinen och massa annat, dessutom ryms det att ha middagar på. På fredag blir de typ tjejkväll, längtar. Var så länge sedan nu, försöker med allt för att få bort mami och papi och lokis. Funkar nog.
Längtar till helgen!
Imorgon skajag upp kl 9 och börja med mitt, duktig flicka! =)

Adjö. och godnatt.
ps, imorgon börjar topmodel. ;)

Vanliga tisdag

Hade verkligen ingenting intressant att skriva igår kväll så ni får ursäkta att jag var lite "osocial".
Morgon igen, har sovit länge och gott. Gick upp med Erik för att hinna göra lite nytta.
Ska göra om min projektplan, sedan ska jag börja att planera min vecka. Jösses, de är mer jobb än vad jag anar. Solen skiner i allalfall, längtar tills jag får avsluta arbetet och gå ut med min lilla vovve, fast hon sover än uppe i mamma och pappas säng. Har ni hört om en mer morgontrött vovve?

Känns som att veckan blir bra, har planerat en del med kompisar och sedan har jag lite planer på fredag kväll som jag ska ta prata med mina kära om. Blir nog bra, en bra vecka!

Min dag idag ser ut såhär.
Plugga nu, sedan ut med hunden om en timma. Efter det fara till gymmet och sedan återigen plugga. På kvällen är det match, mina små tjejer möter EIK. Spännanade!

Skriver nåt mer roligt senare!
trevlig dag

Härliga Måndag!

Godmorgon!
vaknade kring halv tio imorse, sov hos Erik.
Blev en lång kväll igår.

Kom till Erik, hjälpte till att fixa Mari's löshår och sedan skulle Erik klippas. Det blev rätt kort den hår gången, fast jag är ändå nöjd. Kunde heller inte låta bli mitt egna hår så jag fixade till min lugg och det var jätte skönt att fräscha till lite =).

Ny dag idag. Måndag allstå. Ska till skolan nu, har möte med en lärare angående mitt projektarbete, sedan hål till klockan tio över två. Då är det bild, vi ska måla porträtt idag. Försöker hitta ett fint foto på en av mina små söta kusiner, vore roligt att måla av dom. Slutar kl halv fem, sedan ska jag äta och besöka gymmet.
Blir nog en bra dag idag.
Ska försöka med religionen också, är så läss orkar inte med den, men den måste tydligen göras. Ikväll hade jag dessutom tänkt sy lite granna, har nya planer för en del saker i min garderob.

Ska springa till skolan nu, laddat min Mp3 så nu jäklar.
Vädret är underbart, så jag njuter.
Slänger in en dagens outfit sedan.
Ha en bra dag! =)

Mormors söta smycken

Nya halsband, hittade dom nere i källaren bland mormor och morfars gamla grejer.
Ett långt guld halsband med en söt "kula" längst ner.
... och en fjärils brosch som jag gjorde till ett halsband.
Söta va=)?

image312

Sykväll

image310

Hejsan hoppsan.

Handlade blått tyg till min kjol som jag tänker tvinga mig själv att göra klart ikväll. Hur söt och enkel som helst, om de nu funkar eftersom jag verkligen aldrig sytt med mammas gamla maskin. Aja, kan ju inte vara hur omöjligt som helst. Hon har i allafall lovat att visa mig OM jag dammar av den, haha.
Sara ska komma förbi ikväll och vi ska pyssla, sy och se på melodifestivalen. En trevlig kväll!
Mamma håller på att göra grekisk sallad och grekiska biffar, hur gott som helst och jag har besämt mig för att de blir frysta (värmda) jordgubbar till efterrätt.
Jag saknar min Erik såklart, pratade med honom nyss och dom satt fortf. i bussen.
Ensamt i natt. . .

Förhoppningsvis får ni se en snygg blå kjol här i natt någon gång, nu hoppas jag verkligen att det blir av!
Trevlig lördagskväll! =)
hörs snart!

Godmorgon

Godmorgon, vaknade vid 11 idag.
Erik har precis farit, han ska till Gällevare idag och vara borta till imorgon kväll/natt. Jag ska snart sticka över till grannen och göra chokladbollar, dricka te och göra klart religionen. Sedan ska jag fara förbi till Stella och hämta bilderna till headern som vi tog igår.

Blev jätte sugen på att sy idag, funderar på att kanske fara till Eriks mamma och be henne om hjälp. Vill nämligen sy en kjol, en simpel bara. Svart. Ska försöka övertala mamma att ta upp hennes jätte gamla symaskin till mitt rum, så har jag något att göra ikväll. Bara ta det lugnt, igen.

Behöver lite ideér till min header, någon som vill ge något förslag?
Sedan funderade jag också hur man lägger in bilder under menyn? Någon som vet? Jag har skrivit till alla möjliga personer som har det men få som verkar förstå hur man gör.
Tacksam om någon berättar för mig.

Ska sminka mig lite och byta om och fara till grannen.
Adjö, trevlig lördag! =)

Lite shopping

Ser inte alls särskilt snyggt ut på dessa dåliga bilder, ska försöka ta när jag använder dom.
Turkos lång tubtopp från H&M för 45 kronor och rosa randigt linne för 15 kronor.
Bara för att.. =)

image304

Fredags inlägg

hejhopp.

Lång dag idag, dödstrött.
Fick tillbaka matteprovet idag och jag är jätte nöjd med resultatet. Skönt avslut på dagen. Jag och Stella fotade i studion idag för att försöka fixa lite pics till att ordna upp någon snygg header till våra bloggar. Några bra blev det nog. For sedan ut med hunden och sedan på stan. Vero Moda hade utförsäljning men hittade faktiskt ingenting. Ingenting jag verkligen behövde eftersom det är vad jag letar just nu. For itsället på H&M och där hittade jag trots allt två linnen, för jätte billigt pris. Det var halva rean och hittade ett rosa med vita ränder och ett turkos/blå lång tubtopp. Är ganska nöjd med tanke på priset nästan inte gjorde något som helst hål i plånboken.
Linnena är dock bara för sommarbruk, vilket känns rätt bra att jag äntligen köpt mitt första sommarplagg det här året. Det kanske skyndar på sommaren att komma hit.

Funderar på hur det blir med utgång ikväll, känns lite små tråkigt, hittar typ ingen som ska ut och så så jag tror nog jag struntar i att fara. Skyller på att jag är trött och läss.
Fick en liten idé också om en ny kategori, tänkte att jag kan ju lite grunder i photoshop som jag tänkte att jag kunde lära ut lite för dem som är ny med programmet. Får fundera vidare på det, vad tycker ni?

Ska lägga bilder på kläderna jag köpte ikväll.
adios!


Simma simma

Kom precis hem från badhuset.
Jag och Liv for och simmade och det blev till slut en kilometer. Jag var så död i hela kroppen och är det fortfarande. Kunde inte kliva upp ur bassängen först, men sedan efter några minuter blev det bättre. Mina ben vek sig i trappen upp till mitt rum, det känns som att det gav lite.

Sitter med mina nya hårrullar i håret, ser måttligt rolig ut men väldigt spänd på att se om de skall funka. Har plugg tills imorgon men jag får lämna in tills efter helgen, just idag orkar jag inte göra annat än att bara sitta. Imorgon hoppas jag på utgång, en trevlig kväll med vänner. Får se hur det blir, tänkte sticka ner på stan framåter också och sedan träna.

Har varit dålig på att skriva idag och i veckan. Skall bli ändring på detta.
I helgen skall här skrivas.

Ska vila vidare nu, sedan ska jag fara till Erik! =)

Trevlig kväll! =)

Hårrullar och parkeringsböter

Hejsan, mitt huvudspränger och jag mår jätte illa. Stackars mig men jag är inte ledsen för det. Skolan idag, jätte jobbig och jag blev jätte ledsen idag faktiskt. Sjukt skönt att ha en underbar familj och pojkvän och vänner att komma hem till. For hem och jag och Erik for och handlade en god macka och mineralvatten till lunch, vad som blev mindre roligt var att de sju minutrarna vi var inne och handlade våra goda mackor lyckades någon lapplisa sticka fram och ge oss parkeringsböter på 350 spänn. Helvetet var nära men vi tappade inte humöret för det. For till Strömpilen. Jag lyckades faktiskt att låta bli att köpa några kläder men handlade istället sånna här hårrullar om som man kan rulla upp håret på och få de lite lockigt. Eftersom jag har sjukt lockigt hår så behövdes de bara för att fixa till dem i överhåret så det blir lite snyggare, spännande att prova till helgen.
Handlade också en mascara.

For hem och Liv ringde och vi for tillsammans och gymmade, skönt att vi for i allafall. Även då var min huvudvärk olidlig. For sedan på tjejträning, hur skoj som helst. Kan inte beskriva hur mycket jag tycker om varenda en av dom, jag trivs som fisken i vattnet. Är hemma nu, väntar på att mamma ska ta ut brödet ur ugnen, godaste ever. Sedan är det topmodel säson 9 på trean idag. Taggar till tusen!

Nybakat bröd och topmodel väntar.
Ursäkta mig.
Återkommer senare! =)

Fett tisdag

Hej hopp, har precis haft tjejträning!
Gick jätte bra och jag fick vara med på ett hörn på slutet. Åh så kul det var att spela igen trots att jag blev sjöblöt i mitt gula linne och jeans. Träna tjejerna i jeans händer nog inte igen, inte på tisdagar i allafall.
Sitter hos Erik nu, har haft en himla bra dag idag. Gjort bort matten som typ gick bra, utan att säga för mycket eftersom jag absolut inte har någon aning igentligen men de kändes bra.
Kom hem och gick ut med Loka och överaskades av Liv på vägen, hon var hos mig och höll mig sällskap och sedan så skjutsade hon mig till småtte träningen. Bästa tjejen!

Min älskade mamma ringde nyss och berättade att hon hade vunnit en lyxbuffé middag på Operan för fyra personer när hon var på möte idag. Åh älskade mamma, hon var så glad och det var hon så värd!
Ska jobba lite med historian nu och sedan ska jag och Erik äta sämlor, maggan har bakat =)!

God fettisdag allihopa!
Godnatt ochsov gott =)

Erik har shoppat!

Här är min pojkvän och hans två nya super snygga tröjor.
Var tvungen att lägga upp dom eftersom jag provade dom igår med tights och det blev super snyggt. Så dom kommer inte ligga stilla i garderoben länge till, om jag får bestämma.

Tröjorna kommer från Filippa K.
=) mörkblåa är min favorit!

image299
ps, jag älskar ju dig.

Måndag igen

Hejhopp, glad och på mycket bättre humör. Konstigt med tanke på att det är en helt vanliga måndag.
Sovmorgon till tio imorse, svenska sedan håltimme där jag lyckades göra bort massa matteplugg, sedan bild till halv fem. Efter det gick jag och mamma på djurmagasinet och köpte massa saker till Loka och pippi. En klosax, tabletter mot tandsten, en till vattenskål till fågeln och lite mer småsaker.

Pappa är i Amsterdam, for dit imorse, så jag och mamma hade tjejkväll. Passade på att äta surströmming och sedan så åt vi var sin semla. Jätte gott och nu har jag suttit och druckit två koppar te och pluggat matte. En skön och enkel dag. En sak som gjorde dagen ännu bättre var att en ny tidning av STYLE ramlade ner i brevlådan imorse. Älskade älskade tidning! Dom tipsar om massa till våren, de känns inte längre så långt bort tros att snöhalkan är livsfarlig där ute.

tjingeling=)





Film&myskväll

Hej hej.
Mår mycket bättre nu, är hos Erik och vi har varit och hyrt film, dold indentidet, och köpt maränger och glass. Mys kväll som bara den. Ska göra lite chokladsås nu och sedan smaska i mig massa glass, var så sjukt länge sedan jag åt glass.
Vilken miss av mig, för de är ju så gott.

Matten är gjord, hyffsat mycket i allafall. Så det känns som jag kan sova lugnt.
Vad tycker ni om t-shirtarna i föregående inlägg? :) jag gillar dom skarpt.

Imorgon ska jag med mamma till djurmagasinet och köpa lite saker till Loka. Ett nytt koppel, en ny klosax och lite godis. Sedan ska jag till gymmet och efter det plugga, sista innan matteprovet.

Nu måste jag kila,
godnatt =)

Gråa trista vardag

Har en konstig känsla i magen, känns inte alls bra. Känner mig lurad och alldeles grå. Jag borde anat att det inte var så som jag alltid trott. En person kan aldrig vara perfekt, det har jag fått klartecken av nu. Rädslan att vara perfekt är större än vänskapen, tydligen.
Jag är läss, sur och förbannad.

In i dimman igen, matteboken ligger brevid mig. Jag pluggar ihjäl mig och inget ger de heller, bara för att jag är lite trög. Jösses, hade så gärna velat ut i vädret längre än en halvtimma idag. Plugget tog över, igen..
Hoppas på en bra kväll. Mamma ska göra god mat igen, avokadogegga och kyckling och massa annat. Gottgott, sedan ska jag till Erik. Kanske göra god efterrätt och mysa, se film. Längtar tills allt det här är över då jag själv kan någon gång få känna mig stark nog att stå på egna ben, jag tar kol på mig själv just nu. Behövde skriva av mig lite, få lite positiva tankar i huvudet är vad jag behöver.

Jag satt och tänkte på att det som sätter färg på min vardag. Erik framför allt, han sätter in röd färg i min vardag. Små tjejerna i laget lägger in massa gult och glad färg. Familjen är en varm orange färg, glad men ändå fylld med små problem. Skolan är äcklig ljuslila, som kan vara fin ibland men mycket sällan. Vännerna runt mig är en ljusklarblå färg, dom lättar upp vardagarna och gör mig glad. Jag själv är rosa, ibland en klar rosa som ögonen knappt orkar titta på när man inte orkar med sig själv, men ibland ljus och behaglig som man klarar av att leva med.

En vecka till, sedan lite lugn och ro.
Åter till matematiken, adjö.

Kastar stenar på marken, istället för upp i luften där dom skadar mig på vägen ner.
Denna gråa trista vardag, jag längtar ut
Ursäkta för deppigheten.
Skriver igen när jag är glad, Lägger in lite pics osv=)

Sköt om er, =)


Ny väskan!

Ny väska, hittade i garderoben.
Lägger den under kategorin shoppat, mammas gamla egentligen.
Tycker den är jätte söt. Emma hade en liknande igår och vipps så fanns det en precis i min garderob, måste ha missat den totalt. Går att ta av banden också, nice att ha bara under armen också.
Vad tycker ni? =)


image287

Shoppat!

Min nya diesel tröja från DIXI.
=) världens mysigaste!


image285


mysi mys tröja! =)

Go middag

Dagen har varit kanon trots allt.
En stund på stan.
Shoppade en tröja som jag tidigare nämde. Lägger upp den i  ett annat inlägg.
Mamma räddade dels min dag med att säga vad vi skulle äta. Laxmacka till förrätt och sedan fläskfilé med klyftpotatis och fruktsallad till efterrätt. Sjukt gott var det!

image281 


 


lördaglördag

hallåhallåhallå!
Balder med tjejerna igår, sjukt trevligt och gott. Känns ändå jobbigt eftersom jag alltid blir så snabbt mätt när det är buffé och allt. Man måste nästan svälta sig innan man går det så man får rejäl valuta för pengarna. (eller hur man nu säger). For faktiskt på x3m efteråt, bara för att hänga. Skönt folk, men samtidigt är jag jätte läss på x3m. Erik kom dit senare och det var jätte trevligt. For hem vid två tiden, käkade på max och gick sedan den lilla promenaden hem. Är jätte slut idag och känner att jag är på väg att bli sjuk, har nu ont i huvudet och hostar som ett svin.

Tyvärr blir det ingen inflyttningsfest för mig idag hos C eftetsom jag verkligen inte har tid, måste plugga jätte mycket. Kom på ännu en uppgift som jag glömt, orkar inte blä. Bara att sätta sig ned och ta det lugnt och vara effektiv. Jag följde Erik till stan idag, han skulle ta bussen hem. Vi gick en liten sväng och vet ni vad!!!!!!!!!! Jag har köpt den snygga snygga snygga diesel tjocktröjan, det var nämligen jätte REA på den. Är så sjukt lycklig över den, ska visa bilder på den ikväll.

Det är tjocktröjan längst ner.
Vad tycker ni?
Ska lägga in fler bilder sedan!


Ska plugga nu, skriver snart igen när jag tar min lilla paus =)!

Fredag, helg!!!

Åh veckan är äntligen slut. Pluggade jätte myckte igår och lyckades också plugga på hålet idag så har gjort bort mycket men det är mycket kvar.
Ikväll blir det tjejmiddag på balder, många blir vi dessutom. Trevligt, kanske blir det en snabbis på x3m efteråt, bara för att.
Sitter och tittar på Animal planet, helt sjukt så många djur som inte tas om hand. Där behandlas också ägarna som riktiga brottslingar när de behandlat djur hemskt dåligt vilket är jtäte bra, de är ju inte rätt.
Skulle verkligen vilja jobba med sånt där, djur väljer ju inte sitt hem, de gör vi människor åt dom. Där har vi också ansvaret.

Ska lägga in gårdagens outfit, och kanske dagens.
Glömde totalt bort de igår.

Ska också välja vad jag ska ha på mig, blir inte lätt. Ska nog välja antingen min svarta oversize t-shirt från tiger eller en långt linne/klänning i svart från VILA.

Hoppas ni får en trevlig kväll! =)

RSS 2.0