Lovely weekend

Åh vilken mysig helg!
Världens mysigaste lördag trots en galen förkylning i kroppen. Jobb till tio och sedan öl och mys på tapas med Sarah. Sen tog vi en taxi hem till mig för att jag höll på att få andnöd tack vare min täta näsa. En öl och lite nässpray senare tog vi oss till Rex och dansade rumporna av oss. Skön kväll!
Min söndag blev lika bra den. Mysig promenad med familjen i vintersolen. En sväng till farfar och farmor med pappa efter det och sedan middag och fika med söta Helena. Vi provade nya sushistället vid bågen - helt helt värdelöst tyvärr. Men med underbart sällskap så kunde inget förstöra dagen.
Äntligen är det planerat en tvspel kväll också - som jag har längtat!
Nu ska jag lägga mig för att sova bort min dumma förkylning så att jag är redo att gå till jobbet 06.00 imorgon. Grattis mig! Nattie Nattie!
Nya ringar från GT.
Ska jag behålla?

Ny design


Pysslade för någon dag sedan och fick till ännu ett fjäderörhänge med lite kedjor i. Älskar denna kombination! Jag har fjädrar i öronen varje dag, det känns som att jag aldrig kommer att tröttna.
Dock blev dom lite tilltuffsade på dancefloor igår! :)

Vita fjädrar

Nya örhängen från BikBok.
Bytte ut hänget till silver istället, vågar inte chansa! =)

Kvällsmys

Har sprungit omkring med M på några secondhandbutiker.
Hittade en jättefärgglad tröja som piggar upp hösten och en överdel med leopardmönster.
Visar sen!=) Nu ska jag gå och hämta en kopp te och se skitprogrammet Kungarna på Tylösand.
Jag skäms, hah!
Sedan är det godnatt med en skön sovmorgon imorgon. Dagen har varit jättebra förutom att min sötnos till sköldpadda lyckades pissa i min necessär. Händer sånt?

Kors i öronen

Hittade ett par fina kors på Konstnärsshopen också så jag satte fast även dessa i ett par silverhängen.
Riktig suris på bilden, ursäkta! =)

Fjädrar i öronen

Åh nu äntligen får jag byta bort mina barnsliga läkörhängen. Jag har varit på Konstnärsshopen flera dagar i rad för att inhandla massa pysselsaker och igår gjorde jag tre stycken fjäderörhängen. Gav bort ett hänge med bruna fjädrar till Sarah.
"Krokarna" är i silver och därför säkra att ha i öronen. Har inte hittat några fjäderörhängen med silverkrokar så tog tag i problemet.
Vad tycker ni?
Hemmagjorda fjäderörhängen

Derby

Var ledig från jobbet idag. Sara kom förbi med lunch från Rost och sedan for jag ut med vovven på promenad. Har hunnit med att bli av med utväxten och kluvna toppar hos frisören, en snabbis på stan och sedan återigen en promenad med hunden. Sitter just nu i soffan och överväger en powernap innan jag sätter igång med middagen.
Ikväll blir det innebandy på Gamlia! Wei=)
hoho imorgon får jag byta örhängen för första gången! =)

Fårpälskrage

Jag köpte denna jacka från myrorna för några veckor sedan. Tanken var att använda den som höstjacka men den var på tok för stor så jag klippte och satte på kragen på min skinnjacka med hjälp av säkerhetsnålar istället. Fint tycker jag =)
Såhär ser resultatet ut. Ska lägga upp en bättre bild med bara jackan =)

3 okt.

Äntligen på bättringsvägen efter en veckas lång förkylning. Det är verkligen så så så drygt att springa omkring med ständig hosta och snuva. Tack gode gud för nässpray och halstabletter.
Har varit ensam med min lilla vovve i helgen så har inte haft mycket annan tid än promenader och städning. Hon är världens bästa men en mer mammapappakär hund får man leta efter. Hon ylade hela natten mot fredag så nu sover jag på golvet i vardagsrummet på madrass. Nu när hon (och jag) äntligen kan sova ordentligt så måste hon såklart kliva upp klockan sju och kräkas på mattan. Det är mycket lättare när man är tre.
Försökte desperat hitta ett par vinterskor och fann dessa på Dinsko.
Gillar att dom är enkla men tror inte att dom är varma nog..

RSS 2.0