En död kropp

Jag är helt död i kroppen och ögonlocken faller mer än gärna ner och ger ett skönt mörker värt att somna i. Jag ska snart ta mina träningsskor och bege mig till ett lite mer hurtigt och aktivt place där jag förhoppningsvis kan löpa av mig sorger och besvär.

Jag har suttit och rensat persilja i solen och sorterat kläder från garaget. Jag har ett stort problm. Jag kan aldrig ta mig i kragen och slänga kläder, jag vill bara tänka mig in i situationer då den "fula" t-shirten kan komma till användning, men det gör den aldrig. Min garderob är stor, man kan till och med kliva in i den och i garderoben finns det en hel drös, mängd, ton med kläder. Kläder som inte används. Problem.

På tal om kläder så har jag hittat en gammal ljusblå oversize t-shirt som jag just nu precis tänkt sy om. Jag återkommer med resultatet ikväll. Snart träna, vid fem ska jag bege mig. Håll mig vaken!

Västidéer

Har hunnit med
- Hundpromenad
- Träna - intervaller
- Stan och fika med Alexandra

Nu ska jag göra calzone med mamma och förbereda träningarna för nästa vecka. Har precis fått min cd-skiva och bok från SISU. Hade stora planer på att sy ikväll, en väst med blommor på hade jag tänkt men vet inte om jag har tid och energi tyvärr. Var himla taggad nyss, men det sögs ur mig lika fort. Jag är utsvulten, det är nog det!

Mina idéer om västen med blommor liknar lite den här.



Project runway

En ledig dag idag. Har ätit lunch med Caroline och for sedan förbi på biblioteket och rotade runt i deras stora källare fullt med tidskrifter. Kom upp från källaren med tolv nummer av sytidningen Burda med mönster och allt så jag har en hel del att göra ikväll. (:

Sedan var det möte vid halv fem på Gamlia med styrelsen.
Imorgon blir det en massa planering.

Det är project runway avslutning idag och jag sitter som klistrad framför tv, och sedan ska jag förbi och säga hejdå till Amanda på subway. Hon och Liv far till Turkiet vilket är !"#¤%&/... inge kul.



vem ska vinna?

Älskade skåne



Jag vet att jag alltid pladdrar om min stora kärlek till huvudstaden. Men stora delar av mitt hjälpa finns också i Skåne, Nyhamnsläge. Dit vill jag flytta, där vill jag bo, där vill jag fortsätta.
Älskade skåne.

En himla röra

Ursäkta för dåligt skrivande, men helgen har varit rätt tuff. haha
Fredag var innan tolv riktigt trevlig och lördagen var mest stilla, förutom jobb till fyra-tiden.
Söndag var jag med Erik hela dagen och bara tog det lugnt.

Idag har jag jobbat från elva och sedan bara tagit det lugnt, känner mig rätt seg. Imorgon är det också en himla massa planer.
10.40 tandläkaren
11.30 jobb subway
18.00 upptackt fika med laget

Det är inge lugnt nu allstå, himla rörigt.
Nu sitter jag och planerar säsongen för Umeå handbolls B flickor. Har precis beställt en cd-bok och en träningsbok från SISU idrottsböcker som troligen förhoppningsvis ska hjälpa mig att planera.

Glada sidan är inte alltid vacker

Ibland är man bara så himla glad och lycklig, även om den glada sidan inte alltid är så vacker.



Jag har

Jag har världens finaste kusin.
Adam är 12 år och bor 60 mil härifrån. Han ringde precis och vi pratade i över en timma om allt mellan himmel och jord. Hur har du det på jobbet, känns det roligt? Tjänar du bra? Hur ofta jobbar du? Hur går det med handbollen? Han frågade allt och det värmde så otroligt mycket. Vi bestämde att efter första sommarlovet som han sommarjobbar så ska vi åka utomlands tillsammans och redan i höst har vi planerat att han själv ska ta flyget hit till Umeå och bo här.
Jag saknar honom så ofta, både han och hans bror. Dom är de närmaste som jag kan kalla syskon.




Secondhand

Handlade på secondhand igår.
Ett par svarta chinos 15 kr.
En vit tjocktröja 20 kr.
Ett brunt bälte 10 kr.


Gårdagen

Gårdagen blev super mysig.
Biblioteket med Sara för att hitta träningsböcker. Kom hem med fem böcker om handboll och sedan tre om sushi. På vägen hem for vi förbi kupan som hade 50% på alla secondhand kläder så jag fynade ett par svarta chinos 15 kr, stor vit tjocktröja 20 kr och ett brund skärp för 10 kr. Rätt nöjd (visar pics sedan, kameran laddar batterierna)

Vid fyra kom andra Sarah och vi bestämde oss ovanligt nog att laga sushi. Vi traskade i regnet vilket var hemskt och vi blev så galet blöta. Mina chinos klistade mot mina lår och mina vita tygskor förstördes helt.



Dagens planer var i allafall att utöka våra kunskaper inom sushi tillverkning. Vi lyckades himla bra tycker jag!
Ska visa bilder när kameran laddat klart.

Dagens planer

Dagens planer:
-Cykla hem innan regnet kommer.
- Ut med hunden
- Träffa Amanda och prata handboll
-Träna
-Städa rummet

Nu ska  jag äta frukost.
Återkommer

Jobb

Från 11.00 - 19.00 har jag stått och sålt mackor på subway. Det gick himla bra men har fruktasvärt ont i fötter, huvud och kropp just nu. Inte mycket sittande på rumpan idag inte.

Ska precis hoppa in i dushen och sedan ta en kopp te.
Veckans planer:
Mån: jobb
Tis: biblioteket, träna, middag med Sarah
Ons: Handbollsfika med Amanda
Torsdag: Storstäda mitt rum
Fredag: Sista droskan?
Lördag: Troligen jobb, 11-19.
Söndag: ?

En sista sommarklänning

En sista sommarklänning. Jag satte mig och sydde innan jobbet i lördags.
Jag gillar den skarpt. Invigde den igår på Droskan.


Två par plagg

Jag köpte två par plagg i fredags.



T-shirt med nyckelpigor på. Jag älskar den.
Från Ouí Set, Vision


Klänning från Koola Anna
Vision.

Söndag 17 augusti

Kollade på hus med Mamma och Pappa idag. For sedan på Eriks match mot Dalen, jätte roligt att äntligen se lite innebandy.

Ikväll har jag varit själv. Jag har gjort sushi, själv, och sett på friidrott på tv. Jag har precis fotat mina nyinhandlade kläder och min nysydda klänning. Ska senare fortsätta med min handbollspärm som jag sitter och knåpar med. Den ska hjälpa mig att ta mig igenom ännu en underbar säsong med mina fina tjejer. Jag riktigt längtar att sätta igång.
Imorgon jobb, 11.00 - 19.00. Subway.


Blandat

Har varit väldigt frånvarande. Ursäkta.
Jag har helt enkelt inte varit nära en dator. Jag har jobbat för fullt och igår jobbade jag mitt längsta pass på fem timmar vilket kändes rätt bra i fötter, rygg och axlar. På måndag blir det sju timmar, får se hur kroppen känns efter det.

Igår var det tjejmys hos mig med grill och mycke dricka. Det blev ett rejält gäng till slut, Stella, Amanda, Emma, Emma, Rebecka, Micha, Emma och jag. Skön allsång till mitt helvete till dator. Jag hade himla trevligt ute också, bra bra.

Jag har shoppat också, i fredags. En klänning från Koola Anna och en söt t-shirt från ouí set.
Har även sytt igen, en rätt söt klänning faktiskt. Ska ta och lägga upp bilder imorgon.

Nu ska jag iväg med mamma och pappa för att titta på hus på andra sidan kvarteret. Mamma är sugen att flyttta och huset är ruskigt fint. Spännanade. Sedan blir det att se Eriks match mot Dalen, tjingeling!

Jobb & hårfärgningsplaner

Har precis jobbat. Måste säga att treon gjorde ett bra jobb, jag lyckades överleva och le hela dagen. Nu känns jobbet helt okej och jag trivs jätte bra.  Ledig imorgon och då ska jag träffa Sarah förhoppningsvis och jag ska försöka överatala henne att äta sushi. Äta sushi med henne är det bästa!

Lördag är det jobb igen, 13.00 - 18.00.
Kvällen blir det förhoppningsvis grill och kanske utgång om vädret vill.

Kvällen är oplanerad.

Jag är jätte sugen på att färga håret mörkt, ska jag hålla mig till hösten eller slå till i slutet av augusti?

 


Saknar Kreta



Jag vill till Kreta!

Tack gode gud för nässpray

Kunde inte sova igår. Jag gäspade för första gången vid halv fyra tiden och somnade efter fem imorse. Inte nog med det, jag är dunderförkyld och jag försöker nu att göra allt för att jag ska orka med att jobba idag.

Helgen ser inte särskilt ljus ut tyvärr, vilket känns tråkigt.

Ikväll har jag planer på (ifall jag står på benen) att sy. Jag ska sy en klänning i ett superfint tyg som jag inhandlade på Ohlssons redan i maj.  Jag har varit för feg att börja klippa i tyget, men ikväll så kanske det blir av.

Nu ska jag lägga mig ner, blunda i en timme och sedan försöka pallra mig ut med hunden.
Tack gode gud för nässpray.


sova.

nu kan jag inte sova.

En trevlig dag trots allt

Gårdagen blev en trevlig dag!
Emma bjöd på glass i rådhusparken vilket var väldigt trevligt. Sedan jobb vilket kändes helt okej. Börjar nästan tycka att det är roligt och alla är så snälla som jobbar. Mycket trevligt. Kvällen tillbringade jag med Sarah och Amanda, vi hade jätte mysigt med gott fika och härliga skratt.

Idag är jag förkyld, ont i halsen och rätt seg men det är dock mycket bättre än imorse. Jobbet idag blev inte av eftersom det var så lugnt och jag behövdes helt enkelt inte. Istället för att jobba for jag med Stella på myrorna och sedan en sväng på strömpilen. Inhandlade ett rosa express blusher stcik från Isadora på rea.

Nu väntar jag på Project Runway. Dubbelavsnitt!


Jobbdag

Jobb på subway idag. Idag fick jag lära mig:
- Knyt åt bandet hårt på förklädet, annars tappar du det framför kunderna.
- Skiva upp tomater, skär inte av dig handen.
- Skiva upp gurka
- Väga upp steak, 57 g
- Hoppa på plåtburkar
Säkert en massa mer också.

Jag hade en rolig och kort dag idag. Skönt att börja sagta, annars blir det för mycket för huvudet känner jag. Ska jobba imorgon och onsdag med, kanske lördag. Nu är jag i arbete.

Välkommen till Subway!

Nu är jag rätt trött. Planerna för kvällen:
- Träna, cykla 1,5 (träningscykel, lugn)
- Fixa mitt fina album från bal och student!
- Göra allt för att få sova med min snutt ikväll, känns så ensamt just ikväll.




Nordtälje


Ett ställe jag tycker om, där det var sommar utan mygg.
En sådan sommar med sol och koskit i hagen.





jag saknar sommaren



Blallaja

Sov för länge så jag har inga tankar på att sova, än så länge. Sitter och dricker te. Läser lite bloggar, tittar på tv och latar mig järnet. Idag har jag verkligen inte gjort någonting och jag känner mig värdelös.

Har som jag tidigare sagt fått ett litet schema för nästa vecka, subway måndag-onsdag mellan 16-18. Lagom början för att få känna mig för vilket känns jätte bra.

Jag ställde mig just frågan ifall sommaren tagit slut. Jag fick nästan panik, jag har knappt badat, solat eller ätit glass. Nu grinar jag nästan, det är inte sant. Jag vill hinna åka båt, jag vill ha picknick, jag vill lukta på gräset. En sväng sommar till, snälla.

Nu ska jag pallra mig upp på mitt rum, packa min bruna väska och förhoppsningsvis ta mig en sväng förbi Erik, dom hämtar. Sköt om er, frågestund imorgon. PUSS!

I fart den här kappen

Förfest hos Stella igår, hur lyckat som helst. Hade verkligen hur roligt som helst. Utgång på kvällen och en rättså seg morgon. Den största chocken var att kvällen gick på 500 kronor för mig så nu är jag inte längre så kaxig.. aja ska iallafall få jobba några timmar nästa vecka på subway och kanske tjäna lite i allafall. Bättre än ingenting :)!

Fick en kommentar av en tjej som tyckte att jag borde ha en frågestund. Kanske ska ta och göra det ikväll, håll utkik och fråga på.

Nu ska jag fortsätta fixa lite med datorn.
Tråkigt inlägg, jag vet. Återkommer med roliga, pigga jag ikväll :)!

Amanda och jag i full fart till Droskan igår, vi råkade blanda orden lite
- Vi måste komma i fart den här kappen.
(Vi måste komma ikapp den här farten)


Project runwat

Sista provjobbsdagen och jag är nu extrajobbare på subway för tillfället. Förhoppningsvis blir det mer och mer jobb i höst. Idag har jag som sagt gjort mackor, for hem och degade en stund men till slut lyckades jag ta med mig hunden på en joggingtur i skogen. Äntligen har jag smått kommit igång igen efter min tur i Stockholm vilkte känns jätte bra. Löpningen gick också rätt bra vilket säkert får mig att fara ut imorgon igen.

Två Project Runway i rad, överlycklig är ordet för mig. Sitter med te i knäet och bara njuter, det krävs verkligen lite ibland för att göra en glad. När det är slut vid elva ska jag förbi Amanda på subway och muntra upp henne lite. '




nu ska jag göra mer te och njuta av ännu ett avsnitt.
:) puss

Inte lätt




de är inte lätt.. .

Provjobb

Har precis varit och provjobbat. Jag är faktiskt jätte trött, det tar verkligen på när man är ny på ett ställe. Nu har jag beslutsångest hur jag ska fortsätta min dag. Den närmaste timmen måste innehålla hundpromenad och sedan en löprunda.

Blir nog att ta Loka på promenad, sedan fara till I20 och jogga en sväng, hem och dusha och sedan cykla till Erik. Himla flängade blir det, men har ingen bättre lösning. Vore väldigt bra ifall jag kunde träna upp hunden såhär efter sju år och hålla samma takt som mig när vi joggar. Hon blir alltid så himla uppspelt i skogen, aja det kanske inte är försent att lära henne. Vore väldigt praktiskt.

Återkommer med lite semester bilder senare :)!

Min knopp och jag

Nu ska jag göra juni-te och en god macka. Krypa ner i sängen med en god film och med Erik såklart. Kan inte bli mycket bättre faktiskt. Imorgon jobbar jag igen vid ett, provjobbar. Mitt huvud som tagit semester nästan två månader nu ska helt plötsligt ta sig an att börja komma ihåg saker och memorera. Ja, det är tufft för min min stackars knopp.

Sömns ska han få i allafall, godnatt!

En söt randig

En söt tröja med vitblå ränder från Bikbok.
Gillar den skarpt!


Några söta plagg

Fick kläder av Caroline idag. Inte för att min garderob behöver det, men jag blev riktigt glad.
Snart ska jag slänga iväg halva min garderob. Vissa plagg är värda att slänga iväg på kanske tradera, eller här på bloggen? De andra blir att ge bort eller slänga.

Här är en rosa t-shirt och vitt linne som min söta vän gav bort till mig. Känns fint till chinos tycker jag!
Ser ut som jag har världens kortaste ben också, det har jag inte, inte världens..

Provjobb

Provjobbade på subway idag. Gick rätt bra tycker jag så jag hoppas på det bästa. Slutade vid halv fem, då kom Caroline och vi for till henne och käkade kycklingtacosallad.  Nu sitter jag mätt och belåten i soffan och ser på sjukhuset medan Caroline ligger på golvet och pysslar på med hennes ny levererade möbler från Ikea.

Snart blir det jordgubbar och glass, Erik kommer ikväll och sedan provjobba imorgon igen.
Snälla värme, kom tillbaka!



Mysiga kvällar vid vattnet

jag saknar Stockholm.

Mysiga kvällar vid vattnet med glass. Det var varmt och man var bara lycklig!





Snart kommer Stella och hämtar mig för en tur tillTäfteå.
adjö!

Ut i solen och frys rumporna av er

Utgången igår blev riktigt rolig trots att det var rätt folktorrt på Droskan. Jag är glad att jag for ut iallafall.
Kvällens klädsel blev min nysydda klänning, svart väst och svarta klackar.

Sov till kvart över tolv och kände mig ovanligt pigg, har precis ätit frukost och sitter nu här. Planerna för dagen är inte spikade alls. Sköldpaddan ska få rent, men annars så surras det om planer ang grillning på nydala och möjligen lite fest ikväll igen om man orkar.

Egentligen om jag ska vara ärlig så verkligen längtar jag efter en lugn härlig lördag där man får vara ensam och pyssla med det man själv vill. Jag har t.ex. massa tyg som jag vill sy upp och kanske ska börja med en tubklänning som jag länge tänkt starta upp och börja sy på. Behöver mer tyg också. Kanske tar en sväng förbi myrorna för att kika upp nåt billigt. Ohlssons hade inget lockande igår så jag får allt titta vidare.

En plan kan jag iallafall spika för kvällen! Jag ska visa upp de jag handlade i huvudstaden.

Ut i solen och frys rumporna av er nu!

Blommigt skapande

Nu har jag varit lite duktig igen, eller nu och nu. Kvällen innan jag for till Stockholm så satt jag uppe för att hinna klart den här lilla klänningen. Tyget fick jag i present av min älskade och de kommer från Ohlssons tyger.
Enkel klänning med smock, vad annars. Vad tycks?



Funkar fint med väst också tycker jag! :)




Deppblogg

Jag har ett riktigt deppblogg just nu känns det som. Jag kommer inte på någonting att skriva och då ska man väl låta bli. Återkommer när suget är tillbaka.

RSS 2.0