Pisspisspiss

Nu är jag korthårig. Grinade i tre timmar igår för jag blev så ledsen att frisören klippte av mitt hår FAST jag sa att hon bara skulle toppa de minsta hon kunde. Jag har sparat så sjukt länge bara för att få ut det långa och nu får jag börja om och dessutom betala för skadan. Uschuschuschushc... vad ledsen jag är.

Lägger in någon bild när jag vant mig, just nu känns de bara piss!


En häst tack

Åh har hunnit med så himla mycket idag och det känns så skönt. Mådde nästan dåligt av att inte ha gjort någonting vettigt i helgen. Mamma blev iof glad att jag köpt skor och det var det nyttigaste jag gjort under helgen. Gick ut med hunden, träffade och åt med Erik. Började med svenskan, pluggade matte och skrev av religionen och cyklade en mil på tränings cykeln, lär ju inte kunna sitta imorgon för de gör så sjukt ont i rumpan.

Imorgon är det lång dag på skolan, 8:25 - 15:40. Min drygaste dag men när den är över så är allting så nice, flyter bara fram. Efter skolan ska jag till frisören och kolla tidningar och hårböcker.. för att få nå idéer tills på onsdag. Kvällen blir det småtte träning och tagga till match i helgen, åh vad jag vill att vi ska vinna. Sedan blir det mys med Erik. Ser hemskt fram emot allting nu och allting känns så bra. Åh, tänk om allt kunde vara såhär.

Älskar dig Erik bara mer och mer.. åh!

>
Jag satt och såg Victoria Beckham på tv och hennes program. Hon verkar som en rolig prick. Pengar har hon i allafall, det är en sak som är säker. Beckham tjänar över en miljon per dag på bara fotbollen, sedan tjänar han säkert en miljon till på reklam osv. Ja, jösses. Hur är det möjligt egentligen.. helt galet.
Om jag hade sådär mycket pengar så skulle jag nog... för egen del utan att tänka på andra, och då menar jag skänka pengar till barn i andra länder osv för de är ju självklart.
...då skulle jag.. köpa en pool. En häst också, jag älskar hästar och jag önskar att jag någon gång kan få lära mig rida ordentligt och skaffa mig en egen häst, och massa hundar förståss. Sedan skulle jag skaffa mig feta huset, bilen och eget flygplan. Stort hus i Skåne, nära vattnet. Åh kommer på så mycket..
En häst i allafall.





puss på dig.

Nu ska jag försöka sova, godnatt!

Tiden i samma takt som jag önskar

Måndag igen, nytt liv skulle skapas idag. Så är det varje måndag, men jaghar så mycket att göra jämt. Nu sitter jag med en text analys från svenskan som jag är efter med, som jag säkert inte behövt göra om jag inte frågade.. skit också. Sedan är det matte C och derivata. Yes, jag kommer dö. Träningen skulle också börjas ordentligt med idag och jag hoppas så mycket att jag har tid och ork ikväll att fara till gymmet, jag behöver det!
.. ja juste städa ska jag också. Mamma slutar aldrig tjata, men ja hon har väl rätt. Min sötnos till hund ligger i min säng och sover, väntar på mat och promenad. Jösses, tiden går aldrig i samma takt som jag önskar.

Men jag är rätt positiv ändå. Snart jul, snart sthlm, snart nyår.
Nytt år! 2008

Måste plugga, skriver ikväll.

justja, köpt nya skor.
Gråa snygga, kan visa sen!

Lilla lila linne

Var i akutbehov av nåt att ha på mig igår och jag hittade det här linnet för bara 79 kronor från Åhlens.
Lila har jag aldrig vågat bära, men det här linnet hade perfekta lilafärgen som till och med jag tyckte var snygg.
Större storlekar kan dessutom funka som klänning.
Inga bra bilder dock..

 


Connie

Connie, 6 år. Sötaste i hela världen.
prova att inte gråta.. prova.




Final!




Stor idol miss..

Åh vad jag är efter.. såg just att Daniel i idol åkte ut igår. Typ ändå idol jag missar och då åker min favvo ut. Så sjukt dåligt, och han var hur kung som helst igår såg jag på www.tv4.se/idol. Åh... sjukt drygt!



En ensam sushi

Blev en lååång dag igår. Kvällen slutade heller inte allt för tidigt.
Förfest hos Stella, himla trevligt och sedan vidare till X3M. ja det dög, den här gången också. Men gratis då duger det mesta, eller hur. Erik mötte mig utanför och följde mig hem , han är bäst. Imorse vaknade jag kl halv två men vi gick inte upp fören kl tre. Jag hade tänkt fara ut och fota och promenera på stan, men de blev inte av. Tråkigt!
Har städat lite och ätit frukost - lunch och nu sitter jag här.

Blir nog en lugn dag skulle jag tro, och jag hade tänkt att göra sushi till middag. Det är de bästa jag vet i matväg, gott, nyttigt och mättande. Mmmm... Men tråkigt nog hittade jag ingen att äta med så jag får äta ensam, men de duger bra. Får hitta nån bra film att se på ikväll och bara ta det lugnt, det var längesedan det hände. Åh. Underbart!
Skickar upp lite bilder från min ensamma sushikväll och lite recept!

Här är tre pics från kvällen..
jag köpte någonting lila innan jag for ut., mitt absolut första lila plagg.
?

          

Håltimme

Sitter på skolan nu.. har håltimme. Känns så sjukt ovärt att sitta i tre timmar och göra ingenting i väntan på en 50 minuter lång Matte C lektion. Åh, aja helgen kommer bli nice i allafall.
Efter skolan blir det hundpromenad, sedan skajag äta med Sara och efter de ska hon fixa mitt hår. Ikväll blir det utgång, vad ska man ha på sig? Jösses, kommer bli himla svårt ikväll. Kanske blir så att jag tar en sväng till stan efter maten och kollar om det finns nåt fint.. nåt billigt och fint dock!

Förfest hos kompis kring sju, halv åtta sedan vidare till x3m. Måste erkäna att de är så nice med vipkort, hade nog aldrig varit ute såhär mycket om de inte var gratis. Hitills har jag tjänat 400 kr på att ha vipen, eftersom jag varit ute typ vaaaarje helg. Fy Anna, men de har faktiskt varit himla nice!

Nu när jag blev på shoppinghumör så kikade jag in på http://www.urbanoutfitters.com/ och hittade lite smått och gott som jag gärna skulle shoppa ifall jag fick de framför näsan.
Vad tycker ni?

Äppelhalsband med guld kedja,
huuur snyggt som helst!
Kommer shoppas om de finns
kvar tills jag ska till Stockholm.
Fruktsmycken är så himla härligt
och fint!



Jätte fint halsband till med Rådjur på.
Jätte sött och jag skulle gärna vilja
äga det.






Jätte snygga skor, älskar brun-färgen.
Kommer lätt att shoppas om de finns
kvar i Stockholm den 27 dec.





Nu ska jag kila på lektion.
'ciao!




Designhjälp

Åh suttit med designen på bloggen nu i flera timmar. Orkar inte.
Jag ser ett speciellt teckensnitt men de som besöker min blogg ser bara vanliga arial.
Någon som vet vad som står på?

Jaja, jag får nöja mig med att jag fixat bilden och bakgrunden som jag ville.
Kort dag på skolan idag, jag skulle sova när jag kom hem med de blev lite bloggande och sedan ännu mer och nu har jag inte sovit en blund. Måste nog slita mig snart.. Sedan blir det promenad med vovven och sedan en tupplur tror jag. Ikväll blir det middag med min lilla granne, troligen blir de nå skräpmat. Har inte råd med mer.. Efter de kommer nog Erik förbi också. Blir nice!

NU ska jag kolla in lite vinteroutfits, kolla in de sen.

Puss&hej!

Pluggfri dag

Äntligen är det en pluggfri dag. Jag njuter av varenda sekund, åh. Vågar inte tänka framåt på alla uppgifter som ska göras.. lev i nuet! Dessutom en extra glad nyhet när jag kom hem var att de alldeles nya nummret av hairstyle låg på bordet. Tog en kopp te och läste igenom det i soffan. Tidiningen är guld värd! Nu ska den dessutom bli tjockare med ännu mer styling, mode och hår. Yes! Den byter nu också namn till STYLE!
Det är länge kvar av min prenumeation.. åh kan inte vänta till nästa nummer!

Dagen kommer att fortsätta med en promenad med hunden, ut i halkan men samtidigt tror jag att de är den promenaden som gör att jag orkar med allt jag gör under dagen! Efter det ska jag iväg och träna c flickorna, och sedan kolla på Eriks match. En bra dag med andra ord.

Tänkte dock blogga lite mer när jag kommer hem från promenaden..

______________________________________________________________


Hej igen!

Dom förlorade matchen trots mycket kämpande, men Sverige var bra!
Träningen med C flickorna gick också hemskt bra idag, jag njöt av varenda sekund. Glada, taggade och de kämpade ut i sista muskel.. Sånt gillar jag! Nästa vecka är det match, den första december. Då ska vi vinna båda våra matcher, jag tror vi kan gå långt.

Försökte i allafall trixa lite med min design idag, vad tycker ni? Lite plåttrigt med bakgrunden möjligen men, ajg gillar den. Får duga så länge.. men jag förstår fortfarande inte varför de inte går att få min bild att bli större. Jag har kollat på massa sidor men de funkar verkligen inte.. någon som har fashionstilmallen som vet hur man gör för att fixa en större bild? hjälp!

Tänkte i allafall skriva lite om mig själv i en ny kategori.. kan ju vara roligt att veta lite om personen man läser om.
Tjingeling!


Ett rött bär

Åh vad jag älskar de här halsbandet. Har hittat dessa med guldkedja men jag gillade de mycket bättre med silver.
Från nelly.se för bara 139 kr. Synd att man måste beställa, det orkar jag aldrig. Men smycket är för fint. Finns i svart, grått, vitt och även rosa har jag hittade det i. Och rött förståss!

Dagen har varit jobbig. Massa plugg och massa ogjort. Jag har verkligen plågat mig framför arbetet hela dagen men i huvet finns bara mos just nu. Jag orkar itne stressa ihjäl mig. Jag får prata med läraren imorgon.
Resan är som sagt bokad nu, Stockholm 27 december. Jag längtar så sjukt mycket och då hoppas jag att min efterlängtade jordgubbe finns i Sturegallerian.

Imorgon är en ny dag, en ny plugg dag. Men jag vägrar stressa ihjäl mig en gång till. Förra veckan svimmande jag halvt på toaletten och kroppen bara la helt av. Feber på kvällen och orken i kroppen kom inte tillbaka fören fredag kväll. Läskigt, kändes som man haft magsjuka och inte ätit på flera dagar. Men ajg antar att kroppen sa ifrån, stressen var inte på låg nivå då direkt.. Jag tror inte att de finns så mycket skolarbete att stressa över, allt löser sig. Hälsan går först, önskar att jag hade lärt mig det redan i högstadiet. Aja, bättre sent än aldrig!


MÅSTEN I STOCKHOLM!

image9

*Nya urbanoutfitters affären på Biblioteksgatan.
De har otroligt snygga kläder på hemsidan och jag
tvivlar inte på att det lyckas fixa ett kanon-shoppingställe!
http://www.urbanoutfitters.com/

*Nya Souk gallerian som invigdes förra året. En jätte fin galleria
med fullt av jätte sköna affärer, bla. en stor egen våning för
Topshop.Dessutom kommer Souk att öppna ytterligare 2000 kvadratmeter som fylls med massa nyga roliga affärer som bla. Macoteket, Miss J, Bianco Footwear,Monki, Man Care, Sthlm Standard och The Terrace. Besök!
http://www.souk.se/

*Barkarby outlet. Området ligger alldeles brevid IKEA i barkarby och har
massor av olika affärer med märkeskläder som har kanon priser på sina varor.
Där finns bla. J.Lindeberg, Björnborg, Acne jeans, Boomerang, FilippaK, Fornarina,
Peak Performance och massa andra affärer. Priserna är kanon bra och dessutom så
ligger det granne med IKEA.
http://www.qualityoutlet.com/

Godnatt

Stockholm i mitt hjärta

Åh, jag trodde allting var klart med att fira nyår i Stockholm. Jag hade ordnat allting, ringt kusiner, fått mami att ringa lägenhetsägarna på Linneagatan och hundvakten, men ändå så var de självklart nåt som skulle driva mig till vansinne. Varje dag har jag kollat biljettpriserna till Stockholm med flyg men helvete så for ungdomsbiljetterna tydligen igår, för idag så fanns bara dyrbiljetterna kvar.. Så vi åker dit för tre gånger så mycket som en vanlig enkelbiljett kostar. Sämst.Jag måste få sura för jag trodde jag fixat allting och Stockholm känns så himla kul över nyår och allting. Åja, nu imorgon innan 11 ska biljetterna ha beställts. Det blir Stockholm från den 27 december till den 2 januari ( 2008 - galet). Bo i Bromma med kusinerna från 27 - 30, sedan Linneagatan från 30 - 2 jan.
Kommer nog att bli bra trots allt, trots att resan kostar som att åka utomlands. Jaja, gratis boende i allafall. Nåt positivt.

Jag längar nu i allafall.
Även om jag bara föddes och spenderade några år i Stockholm som bebis så känns de på nåt sätt så skönt att komma dit, lite som hemma. Jag kommer lätt att flytta dit under några år efter skolan. Allt finns där. Mamma flyttade dit när pappa gjorde lumpen och började jobba på Marabou. Skulle inte vara helt fel.
Aja nu ser jag fram emot den dyra resan dit i allafall och hoppas på att jag får mycket pengar i julklapp att röra mig med där nere.

Nu ska jag gå de de få stegen mot sängen och försöka sova. Har sovmorgon imorgon, men tänkte fara upp och cykla på pappas nya träningcykel för att ha hela eftermiddagen åt pluggandet. Orkade inte röra historia uppgiften ett dugg idag. Åh, ångest. Kommer bli en jobbig morgondag, jösses. Se det positivt, tisdag är de över. För ett tag i allafall..

Godnatt, sov så gott!



Hårakuten

Kvinna | Färg: Blont | Längd: Långt | Form: RaktNu är det dags. 28 novemeber, en onsdag ska jag besöka min frisör. Jag längtar så fruktansvärt mycket. Det är nog bland de bästa jag vet att sitta där och bara njuta när någon annan pysslar om en.

Alla andra vintrar så har jag gått från blont till brunett, men iår funderar jag på att bli ännu mer blondare, men jag antar att jag kommer sakna det bruna rejält så jag hittade den här bilden som blandar de blonda som jag vill ha kvar med lite brunt till luggen. Jag gillar även frisyren så nåt åt de hållet är jag sugen på i allafall. Vad tycks?

Mitt hår ger verkligen upp när de vet att de ska klippas. Så dom sista veckorna innan de är dags är nästan olidligt jobbiga just för att håret är så omöjligt att göra någonting åt. Jag är i allafall nöjd nu att jag äntligen kan skippa plattången och tycka om mitt lockiga hår, och som tack för de så har håret börjat växa med en himla fart. Det gillar jag! Jag förstår inte vad jag tänkte på när jag klippte av håret.. huvva. Nu ska jag spara, spara, spara.




Några guld-hårprodukter:

Cité shine spray.
Guld produkt för lite pengar.
Finns också som serum som gör håret
glansigt och tar hand om frizzigt hår.




Fructis - sleek and shine
Jag äger en hel låda med dessa
produkter och det är guld för iallafall
mitt hår. Jag har jätte tjockt och lockigt hår
som behöver massa fukt för att få bort allt de frizziga.
Jag har lyckats med hjälp av denna produkt, men kan tänka
mig att det inte är en produkt för tunt och platt hår.


Elvital - hårinpackning
Bäst i alla test - tycker jag. Kan tänka mig att
folk med alla hårtyper som inte testat denna kommer älska
den. Jag är garanterat inte ensam om att ha den som favorit.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0