Nytt armband

Köpt ett nytt armband.
Rosa och somrigt!
39 kronor på Rea.
Shanta.

image419

Shopping

image418
Hittade lite smått och gått igår.
En sjal från Glitter
59 kronor.
Halsband Glitter
89 kronor, rea 75%.
Armband Glitter
79 kronor, rea 75%
T-shirt från BikBok
99 kronor



 


Partyparty!

Igår var den bästa dagen på himla länge.
Började hur bra som helst. Jag fick mitt lilla dansjobb som jag ska hjälpa till att utveckla och bästa av allt, jag får kombinera det jag älskar mest. Att dansa och jobba med barn. Sedan träffade jag Emma på stan, mysigt värre och vädret var ju så fint och shopping blev det.

... och sedan kom kvällen. Den bästa på väldigt länge. Alla tjejerna var med, Sarah, Sandra, Liv, Stella, Amanda, Emma och Emma. Först snabbis middag på trekronor eftersom skit Balder hade plockat bort tacobuffén på fredagar, sedan for vi och drack på balder i allafall. Sedan blev det utgång!
Massa trevligt folk och mycket dricka!
image415
Mår dessvärre inte lika bra idag, magen gör ont och jag är himla trött men glad. Ska snart ut med hunden för att piggna till, sedan plugg och middag med våra gäster från Uppsala. Ikväll ska jag i allafall sy, det kan jag lova! Har velat det så länge och nu har jag äntligen tid. Erik kommer också ikväll och sedan ska jag förbereda för matcherna imorgon! Åh, bra lov!

Trevlig lördag!

.. och tack för igår!

Vilket väder!

Vilket väder, hallå våren är här! Var precis ute med hunden och det var så härligt, varmt så jag nästan fick ta av mig jackan. Äntligen kan jag använda min bruna läderjacka en hel dag på stan. Åh lovely!

Ska strutta ner på stan nu och göra några ärenden, är lite nervös men det ska nog gå bra om nu allt blir som tänkt. Annars ska jag försöka hitta nåt att ha på mig ikväll, något inte allt för dyrt. Vill ha nya skor, har hittat ett par jätte snygga som Sarah har. Svarta, röda eller vita för 399 kronor.
Dom är lite små lika den här skon från skopunkten fast med mycket smalare band.

Kanske blir skor idag ändå! (:




Hejdå, dags att kila!


Hillary

Hillary Duff är ju ingen storfavorit hos mig men visst är hon duktig med allt hon håller på med, och klär sig snyggt gör hon också. Förbaskat snyggt.


Små saker kan göra mig lycklig

Även små saker kan göra mig lycklig..

Okej, jag vet att jag inte ska ta ut något i förskott men så lycklig jag skulle bli om det blir som jag nu hoppas. Sprudlar i hela kroppen och man börjar verkligen tänka framåt i livet på saker man verkligen vill hålla på med och utveckla. Det skulle verkligen göra att jag fick ny energi för att kämpa för det jag verkligen vill hålla på med.
Åh galet.


Igår blev det utgång fast jag inte skulle, t vå våningar med Emma. Liv, Amanda och Lisa var också där, himla trevligt fast det blev bara en snabbis eftersom jag skulle upp tidigt imorse och luncha med Caroline. Briemacka på Piazza, sedan en liten stund på stan. Hittade sjukaste finaste klänningen på Carlings, åh vad jag önskar att den blir min. Sedan for jag hem vid tolv, gick ut med hunden och mötte Sarah och efter det tillbaka till stan. Vi fikade och gick i affärer. Jag som skulle handla nåt att ha på mig till imorgon köpte istället en sjal till mamma, en skjorta till pappa och glass till kvällen. Smart Anna.
Kontot är nu tomt.

Nu sitter jag och tar det lugnt, ska snart börja klä upp mig lite för kvällen, det är nämligen tjejkväll hos Liv i holmsund. Mysipys. Sedan hoppas jag att jag får en sovkamrat ikväll också. (:

Imorgon taggar jag utgång och middag!
Wie.

Härliga Härliga Lov

Det är så konstigt men jag är så sjukt stressad nu på lovet. Humöret hoppas upp och ner och ja, stressen kommer och går. Jag har galet mycket plugg, sedan ser mitt rum ut som helvetet själv och dessutom vill man ha tid att träffa alla vänner. Ja, jag gör så gott jag kan!

Onsdag: Städa, Promenad med Loka, Träning, Cykla, Sy.
Torsdag: Lunch med Caroline, stan med Sarah, tjejmiddag och mys.
Fredag: Plugg, träna, söka jobb, middag på Balder, utgång.
Lördag: Plugg, träna, packa, gäster.
Söndag: Skellefteå med laget, fin middag, plugg.

Nu sitter jag i allafall med en kopp te och lugnar ner mig lite. Gott gott och sedan ska jag ta mig an damsugandet. Härliga härliga lov.

Tea...


Babbel

Goddag, idag är en sån där tragisk dag då man seriöst funderar på att råna en bank istället för att vänta på att turen (som troligen aldrig kommer) vänder så man vinner på triss. Jag har nog inte tänkt på mycket annat än pengar idag. Sprang omkring på stan med Sara, hittade så mycket fint så jag vet inte vad. På Gina, på Dixi, på Bik Bok, ja BikBok har fått så sjukt mycket snyggt och basplaggen. Stora t-shirtar med puffärm i massor av olika färger. Åh, nu satsar jag på en ny bas garderob.


Nä nu ska jag fortsätta att städa, ursäkta att jag är så tråkig.
Skriver ikväll efter träningen.

ciao!

Ja e nu hem i Ume

image410Tjohejsan, äntligen hemma nu. Bloggen har knasat sig hela morgonen så jag har inte kunnat skriva, tyvärr. Vi har haft det kanon bra med kanon bra väder och ajg tror faktiskt att jag har fått lite lite färg!

Idag har jag varit nyttig, uppe tidigt redan kl tio. Sedan ut med hunden med Erik, efter det tog jag och pappa bilen till mormor och sedan farfar och farmor. Nu ska vi snart äta och sedan ska jag träffa Linn och fika med henne, hur länge som helst sedan sisst.

Ja det är en himla massa man ska hinna med nu i veckan, känns nästan lite stressande plus en massa plugg då. Ja jag vill då i allafall spika utgång på fredag, skellefteå med laget på lördag och sedan får det flyta på.

Hoppas ni haft en himla bra påsk, det har jag men jag väntar fortf. på mitt påskägg från mamma och pappa. hm.

Blattnickelse

Jaha, nu bär det av igen mot norr. Ska tillbaka till Blattnicksele, där Eriks farfar och farmor bor fast vi stannar bara till söndag. Känns ändå skönt att komma bort lite på lovet i allafall..
Alla andra påskar tre år tillbaka i allafall har jag varit i Stockholm. Saknar grabbarna så sjukt mycket, det går inte att beskriva.

Slapp dag idag, for på stan med Sarah och Sandra. Sedan lunch och shopping med Sarah, himla mysigt. Köpte en sjal till mamma, en mobilladdarhållare till pappa, ett par jeans till mig från Bikbok och ett bar vita strunbyxor.

image409
Jeansen kostade 299, typ ingenting och dessutom gav söta Sarah mig en 20% rabbat kupong så dom blev jätte billiga. Dom är himla sköna och i väldigt fin färg. Ska fundera över helgen om jag ska behålla dom, fast det tror jag! :)

Sedan köpte jag strumpbyxor. Vita, lite tjockare.
Dom kostade 129 kronor.

Ja i allafall så sticker jag alldeles snart, ska bara ner på Ica, handla lite gotta och sedan äta middag och packa klart.

Glad påsk på er alla, så skriver jag på söndag igen!
:)

Aktiv dag

Nu har jag slutat skolan, bara en lektion idag, mycket skönt.
Ska titta igenom lite papper som jag ska ha med mig till träningen kl 18 sedan ska jag pallra mig ut i äckelvädret med min fina hund och sedan gym. Ja, jösses. Aktiv dag idag.

Troligen far jag till Blattnicksele igen imorgon med Erik. Vi stannar bara till på söndag, men skönt att komma bort lite trots att det var över fyra år sedan jag firade påsk hemma. Får fira med mami och papi på söndag kväll.
På tal om påsk så ska jag kila ner imorgon och handla påskägg till min familj. Fina, söta och fyllda med godis ska dom vara. Jag hoppas själv på att få ett också.. Hihi (:

Åh justja, har ju faktiskt tagit och fotat dagens outfit.
hehe, det var längesedan.
Lägger in den alledels snart!
GLAD PÅSK!

Långa tisdagen

.. har varit inne på bloggen fem gånger idag men inte kommit på något att skriva. Men nu kan jag i allafall berätta om min dag. Om det roar nån..

På väg till skolan halkade jag i hundpiss, la hela högerhanden i nersnöat isat hundpiss, väldigt bra start på dagen. Sedan flöt dagen på utan fler olyckor vilket var himla skönt eftersom jag var lite orolig. Jag och min kusin Alexandra pratade om hål i öronen. Jag har ett presentkort som jag fick av min kära Sarah men feg som jag är så har jag inte tagit mig dit, men nu är det ju snart bal så man kanske borde pallra sig dit och göra två hål. Det kommer isånnafall bli min första piercing..  uh.

Sarah, jag ringer dig när jag är redo!

Lång prommis med Loka nyss, trots vädret så kändes de riktigt skönt. Hon är så duktig att hon kan gå lös mesta delen av promenaden, fast en och annan duva störde hennes övande på att gå fot.
.. Just dushat nu och ska börja planera träningen ikväll, sedan blir det mat. Soppa och våfflor blir det. Mums, ja och sedan träning som jag sa. En trevlig dag, faktiskt!

image406
Loka

Sammandrag i Sandvik

Börjar med att berätta om min helt underbara dag.

Kl kvart över sex var jag uppe och packade väskan för att åka på sammandrag med mina C flickor till Holmsund, Sandvik för att spela match. Mötte Sandvik först, gav dem en match i försvaret men var dock inte lita heta som dom var i anfallet så det blev förlust, men verkligen bra kämpat!
Över tre timmar till nästa match men jag lyckades springa omkring med tjejerna, äta och spela lite boll och underhålla mig så jag aldrig kände att jag hade tråkigt. Sedan var det dags för andra matchen, Ersmark 1. Ja, det är ju ett välkänt lag som vi ofta har haft lite svårt med men vi hade lite tur idag eftersom Ersmark var få och hade fått dela upp sig och spela tre matcher innan vår match och dom var nog rätt slut.

Vi hade förberett oss på ett hårt försvar och att vi skulle försöka skjuta så mycket som möjligt. Sedan kom det även ännu ett mål för matchen, minst åtta mål eller vinst eftersom ifall dom kraven uppfylldes så skulle vi få fara och bada efter matchen. Ersmark tänkte jag, ja jag tänkte faktiskt att allt är möjligt och det var det. Det blev förslust men kämpar glädjen och åtta mål gjorde vi och dom vann inte med mycket. Sjukt bra kämpat!
Jag skuttade upp och ner och skrek nog högre (som vanligt) än alla tränare på platsen och ja, hoppas det gav lite mer än bara ont i halsen i allafall.
.. ja vi gjorde ju åtta mål och vi for sedan och badade. Amanda och Liv var också och kollade på matchen så hela gänget spelare och vi tjejer for och badade. Hur roligt som helst, länge sedan jag hade så sjukt roligt och jag kände mig så lycklig! Galet så jag tycker om er!

Nu sitter jag här med underbara Sarah och kvällen ser väldigt lovande ut att bli minst lite lyckad som dagen. Vi ska göra sushi och troligen se melodifestivalen och ta de lugnt.
.. oj nu måste jag kila. Laxen smälter!

Dagens låt som numera finns på mobilen och stör min omgivning!



adjö!

Tråkigt avsked

Okej, rubriken är inte så farlig som de låter men det skär i mitt hjärta.
Jo, jag ska lämna tillbaka min älskade grå jacka från H&M med hög krage som är bland de bäsa köpen jag gjort, tills den dagen alla trådar började komma fram och nu faller den sönder. Känns hemskt tråkigt att saker och ting ska gå sönder, speciellt när de är beställda från seriösa företag som H&M. Aja, något gick på tog. Nu ska jag få mina pengar tillbaka eftersom de inte finns några kvar av den sortens jacka.

Ja jag kommer nog frysa nu till våren innan solen tittar fram, tyvärr.
... fast som räddare i nöden har jag blivit erbjuden av min kära granne att låna hennes svarta jacka, som är rätt lik den jag snart kommer att bli av med. Hon är en ängel!

Nu ska titta igenom mitt arbete, projektarbete, och sedan ska jag åka med pappa vid nio, tio tiden och sova hos Erik. Imorgon är det fredag, skönt med helg. Dock måste jag upp klockan halv sju på lördag eftersom mina småtjejer har match, men jag är säker på att vi kommer väcka upp Sandvik denna lördagmorgon med ett tungt försvar och hårda skott på mål!



Jag har haft lite funderingar över en ny kategori här på bloggen. Eftersom jag skriver en del om mina små tjejer och att jag spenderar flera timmar i veckan med dem så borde jag kanske kunna skriva lite om min vardag som tränar och allt jag lär mig. Dessutom så handlar mitt projektarbete om det så jag skulle säkert kunna komma med mycket tips och saker jag lärt mig på vägen, för dom intresserade.
En bra blandning kategorier är nog alltid bra, blanat nu med shopping, foto, och kanske numera tränartips. Eller nåt liknande, nåt att satsa på? Vad tycker ni?

ciao.

onödigt

Äntligen hemma igen.
Har varit igång hela dagen.
Lektion, ut med hunden, tränat, äta, fara och träna tjejerna, hemma nu igen och kanske ska jag snart sticka på match beroende på om Eriks föräldrar ringer eller inte. 

När jag kom hem idag låg en megaliten jätte söt katalog från La Redoute. Jag beställde den för någon vecka sedan och nu är den här brevid mig. Hittade massa sött som jag ville ha.

Nu måste jag sticka på match, nu ringde Kenneth.

Skriver sen...

Blåbärsmuffinste

Hej, hemma igen nu.
Druckit en kopp te med smaken blåbärsmuffins, hur gott som helst.

Tränade tjejerna idag, blev en bra träning. Nu vet jag att många av tjejerna läser det här så kan ju passa på att säga hur mycket jag tycker om er och att jag försöker mitt bästa hela tiden. Ni går framåt vilket måste betyda att jag lyckas en del i allafall, men sedan är ni himla påhittiga själva också. Ja, jag kan då inte tänka mig att inte träffa er minst två gånger i veckan. Även om det blev lite hårdare tag idag så tror jag att det bara gjorde gott, så får hoppas på en lite mer taggad träning imorgon. Tycker om er så sjukt mycket i allafall! (:

Nu ska jag forska lite om Oliver Twist. Nämligen prov imorgon.
Åh, är så läss nu och jag blundar bara för allt vi har i skolan. Kämpa kämpa!

Imorgon vi sovmorgon och bara en lektion, sedan ska jag ut med hunden på långpromenad och sedan träna. Plugga lite innan träningen vid sex och sedan topmodel och plugg. Åh, en helt vanlig dag sådär.

(ps. Någon undrade var jag hade köpt smycket som jag visade i de senaste inlägget och det kommer från Shanta i up2 gallerian i Umeå. Glömde skriva det, men nu! )


Nu är i allafall min Erik hemma, och det var så underbart att se honom igen trots att de var så otrolgit kort tid han var borta. Så ikväll kommer jag äntligen att sova gott! (:

image390
Godnatt!

Smycke shopping

Äntligen hemma idag.Jordie
Dushat och ska nu förbereda dagens träning.

Tänkte bara snabbt innan jag sticker visa vad jag handlade igår.
Två smycken. Ett jordgubbhalsband och ett rosa armband.
På rea, 80 spänn för båda typ.
Ska ta en bild på rosa armbandet också, men hinner inte de nu.

Ha en bra kväll, tjingeling!



 


Långa tisdag

Nu inser jag verkligen hur mycket det är att göra innan skolan slutar. Jag bara blundar för de uppgifter vi får just nu, jag orkar inte tänka på något annat än projekarbetet, vilket faktiskt går himla bra just nu.
Ja, nu har de flesta i klassen slutat för en och en halv timme sedan och jag sitter och väntar på matte lektionen.
... fast som tur är jag inte ensam.


Efter matten ska jag springa till arbetförmedligen med några i klassen och lämna in CV. Bara för att, när chansen finns ska man chansen ta. Sedan ska jag springa till stan och lämna in till lite andra ställen. Sedan mat och träning. Ska lägga upp en träning som ska förbereda oss för två tunga matcher i helgen. Funderar och klurar för ikväll kommer tjejerna att få kämpa. Kvällen kommer att gå åt till plugg, och sedan ska jag pussa på min Erik.

Ha en trevlig dag, de ska jag försöka ha!

Balklänning fixad!

Hej, min dag har varit totalt hur bra som helst.
Trots vädret och allt annat så känner jag mig som ny jämfört med igår. Balklänningen är funnen, hur vacker som helst. Kort, VIT men ska skaffa mig ett rosa stort band och massa smycken med färg så hoppas jag att de går bra. Har även bokat tid hos frisören för färgning och uppsättning. Åh, jag är så lycklig!

Har även sökt jobb idag, verkade lovande men man ska ju inte säga så mycket. Har också haft mitt krismöte med min handledare som inte var något krisamöte och nu känns allting äntligen så lugnt. Ändå som är dåligt är att jag saknar min snutt som inte kommer hem ikväll utan imorgonbitti. Åh.

Nä nu ska jag plugga en timme, sedan ska jag pallra mig till gymmet och sedan hem och dusha, fika, läsa och sova gott.

Tjingeling!

Godmorgon

Godmorgon.

Skönt med sovmorgon idag. Ska iväg för ett kris möte med min handledare nu angående projektarbetet. Nej, de är inte så farligt som de låter, behöver bara ha koll på lite saker. Sedan ska jag pallra mig ner till stan och lämna in mina CV. En bra dag där jag hinner med massor, sånt gillar vi. Sedan hem och äta, fara och träna och sedan plugg. Åh. .

Den här veckan ska jag försöka få mycket gjord och jag ska göra allt. Massa projektarbete, matte och svenska boken. De krävs mycket för att bara ha en inställning, så jag är nog på god väg.

Ikväll kommer Erik hem, hoppas att han tar en tur förbi mig eftersom jag bor granne med tågstationen. Men nu måste jag skynda mig, ska träffa min lärare halv.

Adjö, trevlig dag.

Cv och illustrator

Godkväll.image379

Sitter här och fixar till mitt CV. Ska nämligen ut och leta jobb imorgon innan skolan. Hurtigt va!
Jag har ändrat lite saker från förra året och självklart byta ut bilden. Det som däremot var lite lustigt är att jag valde en bild där jag har tandställning. Ser då himla snäll ut på bilden så, den får duga.

Pratade med min morbror idag och han hade goda nyheter om att han hade "fixat" Adobe Illustrator till mig. Yes yes yes, så nu ska jag iväg till biblioteket imorgon och låna böcker. Kommer bli roligt att sysselsätta sig med i helgen.

Nu ska jag sova, ensam, i min säng. Min snutt sitter på ett tåg till Uppsala för att spela innebandy. Ja, det lär ju inte bli mindre innebandy för hans del nästa säsong, vilket bara är roligt, men ibland som kvällar som den här blir man lite putt på innebandy.
Saknar dig.

Sov gott! =)

En söndag med drömmar om sommar

Hej, söndag idag.
Jag jublar väl inte direkt, vädret är sämst och skolan börjar imorgon. Jag var mycket mer positiv igår, vet inte var allting for någonstans under natten. Nu sitter jag här med mitt projekarbete och inser att det kommer bli svårt att ha min rapport 70% klar innan torsdag. Kommer inte kunna få respons innan dess vilket är stor betydelse i mitt arbete.

Igår så satte jag faktiskt igång att sy igen. Jag tog den delen som blev över av tröjan som jag gjorde till en kjol och sydde på ett vit tyg och vips blev det en söt liten klänning/t-shirt. Jag har lite mer att göra på den, tänkte sy dit lite söta knappar och två fickor men jag lägger upp en bild senare.

Jag har verkligen så sjukt mycket att göra i veckan.
- Skriva rapport
- Läsa ut Oliver Twist boken
- Lämna in CV
- Kolla balklänning
- Räkna matte
- Göra undersökning (projektarbete)
Jösses.

Jag längtar till sommaren så olidligt mycket.
Då ska jag leva livet. Tjäna pengar och resa!
Säkert lättare sagt en gjort men man kan väl drömma.

image378


Nordman slog ut Carola

Nordman slog ut Carola, jag skrattar fortfarande. Min rubrik hade varit "Nordman pissade på Carola" men det var lite grovt skrivet. Roligt är det i allafall.
Nu ska jag fortsätta kvällen med att bju på chokladmousse som står i kylen. Ska stå där i 30 minuter, den är dock fusk. Allstå inte hemmagjord, utan Erik handlade sånt här pulver men jag har faktiskt provat det förut och det duger hur bra som helst. Billigt också, 17 spänn.
Nästa gång blir det egen, min mamma gör gudomlig chokladmousse, men ikväll är vi snål och lat.

Nu ska jag kila ner och lägga mig i soffan brevid Erik och se när Foppa åker runt på canal plus sport.
Godkväll.

Blattnicksele

image374Åh hej, nu är jag hemma igen från Blattnicksele.
Har haft det kanon bra och riktigt slappt precis som lov skall vara.
Det var dock lite synd med vädret, första dagen var det massa snö och mulet, andra dagen var det kanon bra väder och idag var det mulet igen. Men aja, en dag med kanon väder fick vi.

Vi har åkt massa skoter, pimlpat, lekt med Eriks kusiner och chillat.
Verkligen härligt att lämna stan ett tag, men ändå skönt att vara hemma. En dag kvar tills skolan börjar nu. Men sedan är det ju lov igen, om två veckor.

Ikväll blir det en riktigt hemmakväll. Mat med mamma och pappa, pasta blir det. Sedan ska vi se melodifestivalen och jag har tänkt göra någon god efterrätt. Är så sugen på chokladmousse, funderar på fixa nåt sånt. Lördag ju. Erik kommer också förhoppningsvis






Litet kollage med bilder från lilla resan.


image376

Träning + utgång

Hej allihopa, jäklar vilket underbart väder det var idag. Jag och Erik klev upp tidigt, vaknade redan nio av att Eriks telefon ringde varannan minut. Han är himla poppis nu för tiden, men bra var väl de eftersom vi kom upp en timma tidigare än väntat. Vi gick ut med Loka i fin vädret och sedan till stan en snabbis för att kolla jeans till Erik och försöka hitta några kläder till mig som jag kan ha på mig til ikväll. Men jag hittade faktiskt ingenting, snåljåp. Men var i allafall på VILA utförsäljning med Caroline igår och där hittade jag en svart tubklänning, jätte fint till sommaren.

Nu har jag pluggat och dushat. Sitter och funderar på kläder till ikväll, köpte ju inget nytt. Jag har letat fram en grå oversize t -shirt med rosa rosett, leggings och skärp, OCH outfit nummer två består av ett vitt luftigt stort långt linne och en kort ljusgul kort liten skjort kofta och bälte tillsammans emd mina vita ballerina. Dags att hämta hem sommarn, lutar nog åt det sista. Blir så glad när jag ser andra i sommarkläder så nu tänkte jag också köra på det.

Nu ska jag fixa träningsschemat för kvällens träning, sedan äta middag och fara till träningen. Efter det blir det förfest hos Sarah med Amanda, vilket kommer bli hur mys som helst. Dricka gott och fint umgänge. Blir dock lite sent, kommer inte till sarah fören halv tio. Har träningen till nio så, men aja. Vi kör!

Ha en trevlig kväll allesammans.
Adjö-

förrästen far jag till fjällen imorgon, ska försöka skriva innan dess men vet inte om jag hinner.
Annars om inte, ha ett SJUKT bra lov. =)


Projektarbeteplugg

Hejsan.
Härlig söndag idag, skönt med lov imorgon. Jag vakande hos Erik vid tio tiden, jätte skönt att vi somnade tidigt. Såg melodifestivalen igår, lätt bästa omgången. Jag tycker det ska bli så roligt att se när Carola möter Nordman. Klår Nordman Carola så skulle de vara så galet roligt. Men frågan är ju hur stor chansen är. Men de finns säkert fler än jag som är mer läss på Carola än Nordman.

Nu har jag suttit här och pluggat projektarbete. Duktigt va? och det går faktiskt riktigt bra. Ska försöka hinna klart med texterna innan tisdag. Har nämligen tänkt försöka följa med till fjällen med Erik. Vill inte minnas mitt sista sporlov som en enda gröt av plugg. Så dom kommande dagarna blir inte roliga, men jag jobbar alltid bäst under press.

Nu när jag skriver och jobbar så behöver jag musik.
Jag har lyssnat en del på RyanDan och jag tycker dom sjunger jätte bra och skönt att lyssna på såhär till pluggandet. Men Erik skickade en youtube länk med denna lilla kille. Ta och lyssna på hans fantastiska röst.
Han är en talang!

Nu ska jag fortsätta att plugga lite, sedan äta lite lunch och kila på Eriks match.
adjöss.




Fredag lördag

Fredag
himla trevlig kväll trots allt. Förfest med Emma, Emma, Liv och Amanda och Norrmannen Evan och katten Simon. Goda människor och goda drinkar. For senare till x3m, trevligt med live band men det är nog bland de sista gångerna jag besöker de stället. Jag är så läss, men roliga människor fanns de gott om.

Lördag
vaknade måttligt bakis, for upp och fikade och drog till stan och mötte Caroline. Trevlig dag och jag behöved all frisk luft jag kunde få för att lindra min huvudvärk. Köpte två skärp, ett blått och ett grått på rea. Ska visa sen.
Caroline köpte ett par jätte snygga skor, jag önskar jag också hade pengar.

Nu kommer Maggan, så jag ska kila till Erik och ha myskväll.
Adjö, och jag hoppas nu för allt i världen att jag kan plugga och fara till fjälls.



RSS 2.0