Fyndat på Vila

Jag har verkligen tagit jullov från allting.
Första dagen med jobb på flera dagar nu, och har försökt få ordning på vardagen igen nu.

Erik for till Tärna i söndags, jätte tråkigt men får fira nyår med mina andra älsklingar istället. Hotellet är bokat för oss alla och fy sjutton så roligt vi kommer ha. Resturangbord är också bokat och kvällens outfit är fixat, har bara ett par nylonstrumpor att fixa imorgon. Till och med mina skor är hos skomakaren, den underbara farbrorn på MästerKatten lagar mina underbara klackar till imorgon, bästbästbäst! 140 kronor skulle det kosta, väldigt värt! Perfekt!

Igår var jag på Vila utförsäljning, och gissa vad jag sprang på? Denna underbara jacka på rean för HUNDRA KRONOR? Det var sant, helt otroligt. Dock var storleken lite stor men jag rymmer både tjocktröja och stor halsduk under och för hunkan var det absolut inget fel. Lovely!


nyårsoutfit visar jag imorgon, då jag helt bestämt mig! :)

Mitt 24

Hoppas ni hade en bra jul!
Hela familjen låg och var sjuk så jag tillbringade halva julen hos Erik och hans släkt. Sedan hem där vid sjutiden och åt god mat och öppnade lite paket.
Inhandlade ett sött linne/klänning med spets till julkvällen, från VILA.

Jag fick:
- Trosor & Sockar
- En digitalfotoram
- En värmedyna
- En sybok
- Presentkort
och lite till.
Mycket nöjd, tack!

Krya på mig

Åt hellsike, jag vill bli frisk.

Inte nog med att det är lördag och jag inte kommer göra mycket annat än att spendera tiden framför tv, både pappa och mamma ska iväg så jag är helt själv. Fast pappa var snäll att köpa en en Solo tidning, halstabletter och lite mat tills ikväll så jag slipper laga mat. Tack tack!

Åh jag saknar Erik så himla mycket. Han kom förbi igår några minuter, så jobbigt att knappt kunna kramas. Hoppas att jag får träffa honom imogon en liten stund ifall jag nu känner mig väldigt mycket bättre än vad jag gör nu.
Nu ska jag läsa Solo och se Miami Ink.


Tre dagar feber

Tre dagar med feber måste vara rekord. Jag förstår verkligen inte varför jag inte blir bättre.
Det onda i kroppen känns lite bättre och jag kan faktiskt hosta utan att börja grina. Snuvan har dock tagit över så det snörvlas lagomt mycket just nu.

Humöret är inte direkt på topp eftersom att jag måste hinna med så otroligt mycket innan jul, och nu helt plötligt är det bara tre dagar kvar. Jag hoppas så otrolgit mycket att jag får bli frisk till i allafall tisdag så jag har någon chans att skaffa fram typ alla julklappar, aldrig mer ute i sista minuten.

Det mest positiva just nu att jag tro det eller ej sitter upp och min enorma smärta i halsen har bliovit så mycket bättre efter två liter grönt te med massor av citron och honung. Jättebra!

Jag har så otroligt tråkigt, vad kan man egentligen göra när man är sjuk? Jag har sett alla program på tv, spelat alla dataspel, och läst typ alla tidningar.. åh.

39,7

Vaknade imorse och skulle till jobbet, men kunde knappt ta mig nerför trappan. Efter fem minuter beslutade jag mig för att jag kan inte jobba idag, ringde chefen och la mig igen. Jag vaknade med en så otroligt sjuk smärta i kropp och huvud, jag skrek när jag tog mitt första djupa andetag. Jag trodde jag skulle dö. Jag frös och febern låg på 39.7.
Det var väldigt många år sedan jag mådde såhär dåligt. Nu har jag en treo i kroppen och jag kan faktiskt sitta upp, men huvudvärken och smärtan i kroppen är inte borta alls.

Min körlärare ringde nyss och berättade att han liksom mig låg med hög feber idag och jag blev tvungen att boka av mitt teori prov och därmed också uppkörningen. Känns jätte trist, jag som verkligen har pluggat och kört som en vilde. Men som mitt tillstånd är nu så kommer jag knappats upp ur sängen imorgon heller.
Jag har sjuk julstress också, har massor kvar att göra och hela helgen skulle gå åt julhandling och bak. Känns inte alls kul men jag kan inte rå för det antar jag.




Förkylningen knackar på mig rygg

Nu är jag nära en förkylning kan jag tänka. Jag har verkligen gjort allt för att sprida en positiv stämning runt mig just dessa dagar innan jul men jag måste verkligen medge att jag tror att jag kommer bli förkyld.
Min pojkvän var allt annat är kry igår när han kom och hämtade mig gående från  dragonskolan i bara shorts och tröja. Både pussar och kylan mot mina inte vintervänliga ben var ingen bra idé då en förkylning troligen väntar en. Fortsättning, min körlärare Stefan hostade tusentals gånger igår på körningen och var idag sjukskriven för första gången på typ tre år med 41 grader feber, och min andra lärare David hostade lika mycket han idag under vägen till Hörnefors,  jag fortsätter att vara övertygad att förkylning snart är påväg.

Jag ska dricka två liter te efter promenaden med hunden som nu väntar, jag hoppas för allt i världen att kylan kan försöka att undvika mig och min kommande förkylning. Sara som också skall med kände sig heller inte kry så vi väntar oss en lite mer jobbig promenad såhär vid tre tiden.
Önska mig lycka till, nu bär det iväg.

Tre dagar av fyra avbockade, klara och godkända!

Några muntra minuter

Måste göra något för att muntra upp mig, och detta kan säkert muntra upp även er.
Imorse, som vanligt, lyssnade vi på jobbet som vanligt på RixFm och Roger läste upp ett hysteriskt vandringsmejl.
Lyssna, så får du iallafall några muntra minuter.

- > http://www.rixfm.com/webbradio/?type=audio&id=3529


Ursäkta

Idag är saker skit.
Därför tänker jag inte skriva något mer just nu.

Tar nya tag ikväll eller imorgon, för just nu skulle det inte fungera bra alls.
bläbajs.


Sova, prio 1

Idag har jag övningskört. övningskört och övningskört. Det gick riktigt bra faktiskt men jag har fortfarande en del frågetecken. Hur redo är man egentligen? Kan man vara helt redo? Ja, det får visa sig imorgon på sammanfattningen, hur redo jag egentligen är.

Helgen har varit riktigt bra och jag är pigg som en mört, tro det eller ej. Ikväll är det träning vid åtta tiden och efter det blir det obs och hem till mig och se film.
Veckan kommer att bli sjukt händelserik. Sova mycket är första prioritet!





nu är det dags för träning, ciao!

Glad Lucia

Sovmorgon, städa huset och sushi till middag. Avslutade kvällen tillsammans med tjejerna i stan, iste och lussekatter. Glad Lucia allihopa.
Nu fortsätter denna underbara kväll med fotboll och stickning, heja heja.


Snart klar, =)

Blattnicksele

Hittade massa söta bilder från blattnicksele på Eriks dator.
Det bästa med vintern.







Hundra procent Alice

Om sju minuter avgörs Idol finalen. Jag håller till hundra procent på Alice idag, just därför att hon verkligen gjorde en kanon final. Självklart är Kevin en grym sångare men efter veckans nyheter om att han deltagit i Maltas melodifestival tycker jag att han redan fått sin chans att glänsa.

Fredag nu och jag njuter som aldrig förr. Så hemskt trött i hela kroppen och jag längtar bara efter att få lägga huvudet på kudden. Ingen julshopping idag heller, jag och Erik somnade i soffan efter jobbet och hann bara ta en sväng till Intersport.
Imorgon ska jag sova ut!

Nu börjar Idol finalen, spännande. Sedan ska vi se nya avsnittet av Dexter, så otroligt bra serie.
Imorgon ska jag börja på min nyårsklänning (:

Godnatt!

Julbord - veckans höjdpunkt

Det enda som gjorde att jag överhuvudtaget tog mig upp ur sängen imorse var att vi skulle äta julbord på jobbet. Det var verkligen veckans höjdpunkt! Medelhavsinspererat julbord med massor av gott att både äta och dricka. Tända ljus, glögg och trevligt umgänge.

Efter jobbet satt jag på körskolan och pluggade teori och sedan en liten sväng ut med bilen. Efter detta hade jag tid hos optikern och sedan julshopping med Sarah till nio. Men det blev absolut ingen shopping för mig idag heller, inga julklappar ännu. Imorgon, då ska jag och Erik iväg och prova ännu en gång att julhandla. Lycka till, till mig.

Tittade just in på H&M och såg att min jacka som jag ville ha är slut, jag är arg och ledsen. Tusan att jag ska vara så himla seg att beställa jämt, åh.. Nu ska jag försöka sova så jag kommer upp imorgon.
Det var länge sedan jag längtade så mycket efter helg, som nu.
Dålig uppdatering idag, försöker igen imorgon!

God natt!


10 december

En kort dag idag, slutade redan ett. For hem och somnade i soffan direkt, det var inte mycket som kunde stoppa mig från det. Vaknade vid fyra tiden och har precis halkat runt med hunden ute i kylan.

Just nu saknar jag sommaren så otroligt mycket. Jag kollar på resor till varmare länder hela dagarna och jag vill bara sticka iväg. Nästa vecka kommer bli en mördarvecka då jag faktiskt är osäker på hur jag kommer överleva. Men med lite positivt tänkade så ska jag försöka ta mig igenom den också.

Julen närmar sig och inte en enda julklapp är hittat.
Till mamma: En Mamma Mia dvd med massa bunusmaterial. Den kvinnan har sett filmen på bio två gånger, hon är desperat.
Till pappa: Min pappa älskar Rocky, inte boxarRocky utan den lilla seriefiguren Rocky. Pappa har nästan alla böcker så där finns det ju helt klart en idé, men tråkigt. Jätte tråkigt eftersom han vet redan när paketet ligger under granen vad den ska innehålla. Har också lite funderingar kring en Whisky, har hört att äldre män mår bra av sånt.
TIll Erik: Erik är ingen lätt person att köpa julklappar till eftersom vi nu har firat kring 4, 5 jular tillsammans. Man vill alltid hitta det bästa vilket jämt är svårt. Har ni några bra förslag får ni hemskt gärna meddela mig!
Loka: Loka är min hund som älskar julklappspapper, julmat och julgranen. Så hela julen är som en klapp till henne.

Ja, listan är lång och idéerna få.


Anna-dagen

Kom precis hem från träning med tjejerna. Jag tänkte sätta höga krav på tjejerna idag genom att be dem spela 6-0 försvar hela matchen mot killarna. Om de förlorade skulle de göra 100 situps, de protesterade högljutt och det slutade med att jag själv fick lova motsatsen, om de skulle vinna var det jag som fick lägga mig och göra dessa hundra situps. Det slutade med att tjejerna med en avbytare vann med 19-3 och jag låg på golvet och flämtade med mina 100. En bra kväll med andra ord.

Idag har jag namnsdag, Anna-dagen idag.
Anna är ett hebreiskt namn som betyder "nåd" eller den "benådade". Jag har aldrig önskat mig något annat namn trots att namnet ägs av cirka 121 500 stycken, bara i Sverige. Jag har aldrig varit ensam om mitt namn när jag gick i skolan, alltid minst två. För att skilja oss Annor åt fick vi en vacker bokstav efter vårt namn, vilket alltid var första bokstaven av efternamnet. Jag fick heta Anna P, egentligen är det ganska konstigt eftersom mitt första efternamn börjar på R.
Jag har fått fem burkar honung och ett nytt te, Skärgårdste med smak av jordgubb, rabarber och passionsfrukt.
Tack!


Julmys med mina små tjejer

Jag har hunnit vara nyttig idag trots att jag verkligen inte känner mig helt hundra. Damsugit två våningar av tre, rensat garderoben, beställt maten tills fyra, pysslat i köket, ringt massa samtal och nu håller jag koll på Eriks match samtidigt som jag ställer iordning det sista. Det är lagmys hos mig idag med mina älskade tjejer.
Kramkalas, pizza, gott julfika, garderob byten, julklappsbyte och en massa annat roligt. Jag älskar älskar älskar dem!

Trots att jag kallsvettas, har huvudvärk och känner att kroppen kommer att vika sig när som hellst så kommer dagen bli väldigt väldigt bra.
Snart ska jag springa förbi och köpa min julklapp till laget och sedan hämta upp tjejerna vid fyra, kanoners!

Helg, guldvärt!

En hård vecka med nästan igen sömn. 05.15 står klockan på varje morgon och det tar verkligen kol på mig.

Igår firade jag och Erik vårt datum. Tre år i rad som vi kallar det, som egentligen är 4 och ett halvt. Det är roligt med datum och skönt att äntligen få göra någonting tillsammans igen. Vi for en stund på stan på dagen och kollade in massa julklappar till familj och vänner, sedan åt vi på O´Learys.
Kvällen blev det idol och sedan somnade jag klockan elva, romatiskt nog. Jag mådde verkligen ur uselt på kvällen. Det var tandvärk, huvudvärk, slö i kroppen, frös, mådde illa och kände mig allmänt död. Vaknade elva imorse och känner mig fortfarande inte helt hundra. Huvudvärken är kvar och jag svettas och fryser om vartannat. Magen känns heller inte bra och jag ber till gudarna där uppe att jag inte ska få någon form av magsjuka.

Imorgon är det söndag och jag har planerat lagfest hemma hos mig med mina småtjejer. Pizza och julbak blir det. Kommer bli hur mysigt som helst ifall jag nu blir frisk.

Nu ska jag städa.

LördAG

Lite bilder från lördagen i Piteå med laget hittar ni på www.annilinnea.blogg.se/ungtranare.

På kvällen for jag, Amanda och Emmorna på Corona. Jag var nog alldeles för trött egentligen för utgång men eftersom Amanda fixat gratis inträde ångrade jag ingenting.


glad

RSS 2.0