2326

Jag har haft så otorligt mycket viktiga saker att göra i veckan och verkligen inte haft nåt kul att skriva om, därför..

Har precis kommit hem från jobbet och jag är dödstrött. Sliten dag, men morgondagen kommer bli desto bättre. Tjejerna kommer hit, vi ska på stan på dagen, handla middag och sedan utgång. Kommer bli så otroligt grejt!
Men vad ska jag ha på mig? kan ju inte ha min blommiga kjol igen.. Åh jösses, in i mörka garderoben och rota.



Ny jacka

Igår hittade jag inget av de saker jag skulle handla, armbandet på JC var slut och skärpet på H&M var inte alls på rea och den tänkta skinnjackan var försvunnen. MEN, jag hittade en annan jacka som verkligen var supersnygg.
Den är från H&M, tack och bock för att jag fann den före nästa kund.


Igår


Nu. Jag är död, nästan. Vi hade besöksrekord på jobbet idag och jag känner hur hela min kropp ömmar.
Soffan känns fantastisk.

Igår. Gårdagen var också helt sjuk, jag hade för mig så otroligt mycket.
Jobbade morgon från sju, lång promenad med Loka i skogen, for på stan och handlade hårfärg åt Erik och mamma, for och åt med pappa på jobbet, hem och städa rummet, färga håret på både Erik och mamma och avslutningsvis vid halv ett tiden fick jag min välförtjänta sömn.

Imorgon. Imorgon jobbar jag igen, men hade ändå tänkt kliva upp i tid och gå på stan en stund.
Måste kolla in en supersnygg skinnjacka på H&M, köpa ett nitarmband på JC, ett klockhalsband på Ur och Penn och ett mörkrosa. Efter jobbet ska jag och Liv ut på TC, mysipys. Kommer bli en bra dag!


Snyggaste skinnjackan från H&M.
Min storlek är redan slut på hemsidan, antar att chansen är likamed noll att hitta den här i Umeå.

Stockholmlove


Stockholms svängen var också så himla mysig.
Fattar inte hur jag klarar att ha dessa två så långt ifrån mig..


årets kusinbild till släkten ;)






 


Två kjolar

Har faktiskt fått med mig lite lite shopping också från både Helsingborg och huvudstaden.
...tre kjolar, från Åhlens, här är två.


kjol från åhlens.

Fem plus två

Nu är jag hemma igen från Skåne och Stockholm.
Har haft det så himla bra!

Fem dagar i Skåne och två dagar i Stockholm hos kusinerna. Ett perfekt "slut" på sommaren. Fast jag undviker gärna att tala om att sommaren snart är slut... vi är ju inte ens i mitten av augusti. Sommaren slutar väl inte före September börjar iallafall, jag ska då njuta sista. Finvädret och värmen är fortfarande här. Njutnjut.

Nu har jag städat som en tok sedan jag kom hem från jobbet, mamma och pappa kommer nämligen hem vid åtta och förväntar sig inget kaos..vilket det var innan jag började plocka undan. Nu ska jag fortsätta att koka potatis och överraska dem med surströmmingsmys i glashuset. Gottigotti


skåne, mölle.






Hälsat på i Helsingborg

Jag lever, jag lovar.
Bara tagit det lugnt och myst i solen.

Idag har vi varit i Helsingborg, har handlat en söt tunika med rosa blommor på (kunde ni väl ha gissat?), ögonkräm från Apoteket, nässpray och en parfym.
Jag ska dra mig ut igen i det vackra vädret och njuta järnet av mina sista semesterdagar. Massor av bilder kommer upp när jag har kommit hem. Middag - nu,

K

Mölle

Idag har vi tagit med Eriks familj på en liten rundfärd här i Mölleområdet.




Hamnen i Mölle


Framme i Skåne

Nu är vi framme i skåne.
Första bilresan blev till Gränna där vi sov i en söt liten stuga, därefter fortsatte vi vidare mot Ullared där vi storhandlade. Fick med mig två supersnygga kuddar, i Lexingtonstil. Efter det for vi den sista lilla biten till Skåne där vi nu stannar fram till lördag.







just nu,








Stockholm, Skåne och GBG.

Godkväll, nu har jag äntligen packat klart. Har haft väskan öppen i typ åtta timmar nu och har precis stängt igen den. Letar fortfarande förbryllt efter min twilight bok, mina ljusa jeansshorts och svarta jeansleggings. Helt borta, ajaj. Förstår inte hur saker och ting bara försvinner då jag faktiskt har letat på alla tre våningar utan resultat. Inte ens mamma vet vart de är.

Jag är så trött så jag knappt kan stå upp. Nu ska jag sätta i mig några maränger och dricka lite te innan min skjuts kommer vid halv två. Imorgon bär det av mot Göteborg, sedan vidare till Skåne och avslutningsvis Stockholm i två dagar. Jag är så lycklig att jag får en liten Sverige sväng till innan sommaren är slut.
Alla tror att sommaren är slut nu, en HEL tredjedel är ju kvar hallå! Sluta inte njut!
Ska försöka blogga från Skåne och lägga in lite bilder, sköt om er!


RSS 2.0