En lycklig dag

image362




Jag har velat lite fram och tillbaka, men nu är de ju ändå säkert. Imorgon ska jag få ta bort tandställningen. Jag är hur lycklig som helst. Tio månader, dom sa minst två år. Jag är lyckligast. Jag kommer kunna le ordentligt igen.
Åh yes!

Tandläkar specialisten kom och han sa att det såg himla bra ut och min underbara tandläkare fixade så att jag kunde komma redan imorgon och ta bort den. Hon är verkligen underbar, alla borde vara människor som henne. Glad, positiv och jag längtar nästan till tandläkaren varje gång för att hon alltid ger mig positivt och snälla ord. Annat är det med min "vanliga" tandläkare som letar hål, hon borde byta jobb!
Funderar på att ge henne en chokladask eller nåt, haha kung och ge sin tandläkare godis. Kan bli en blomma istället!

Nu har jag precis varit ute med hunden i vår vädret, känns hur underbart som helst. Kan inte sluta le idag allstå. Ska snart iväg och träna med Liv, ska springa och springa och springa. Sedan bara ta det lugnt och äta gott ikväll tillsammans med mitt goda humör. Håller tummarna att Erik har bilen ikväll så han kan komma och sova med mig.

Hoppas mitt glada humör smittar av sig.
Hejdå =)

Kommentarer
Postat av: Sarah

Det är klart att ditt humör smittar av sig! Va kul att du ska ta bort tandställningen imorgon, även fast jag tycker att du är supersnygg med den :D
(jag tänkte smsa men av någon anledning gick det ej)

Ses imorn ;)

2008-02-25 @ 17:58:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0