Lovely weekend

Åh vilken mysig helg!
Världens mysigaste lördag trots en galen förkylning i kroppen. Jobb till tio och sedan öl och mys på tapas med Sarah. Sen tog vi en taxi hem till mig för att jag höll på att få andnöd tack vare min täta näsa. En öl och lite nässpray senare tog vi oss till Rex och dansade rumporna av oss. Skön kväll!
Min söndag blev lika bra den. Mysig promenad med familjen i vintersolen. En sväng till farfar och farmor med pappa efter det och sedan middag och fika med söta Helena. Vi provade nya sushistället vid bågen - helt helt värdelöst tyvärr. Men med underbart sällskap så kunde inget förstöra dagen.
Äntligen är det planerat en tvspel kväll också - som jag har längtat!
Nu ska jag lägga mig för att sova bort min dumma förkylning så att jag är redo att gå till jobbet 06.00 imorgon. Grattis mig! Nattie Nattie!
Nya ringar från GT.
Ska jag behålla?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad är det för fel med det sushi stället?

2010-10-26 @ 02:02:52
Postat av: Anna

Riskuddarna var jätte pressade och bara "växte" i munnen. Det måste vara mycket "luftigare", småpaltar typ. Samma sak med riset på makirullarna och noll variation av ingridienser i dom jag fick. Omeletten är färdigköpt liksom de mesta av de andra och smakade inte alls bra.. men jag är fruktansvärt bortskämd på jobbet med riktigt bra sushi.

Men hade verkligen hoppats att den skulle vara okej så att fyllekäket kunde bytas ut med enligt min mening så var det inte bra tyvärr.

Men hur som helst jättekul med en till sushibar i stan, hoppas bara de blir bättre!



2010-10-26 @ 22:12:35
Postat av: Anonym

Jaha, vad dom billigare då också? Jag tycker saga mi är bäst, men sushi bar är inte långt ifrån :P Vad har du för åsikt om dem?

2010-10-29 @ 02:16:53
Postat av: Anna

Ja bågen sushistället var aningen billigare än Sagami iaf, men de skiljer inte många kronor.



Eftersom jag jobbar på Sagami och har gjort det sedan start så är jag nog inte rätt person att ha någon åsikt. Jag har faktiskt inte provad sushibar men jag tycker det finns sushi för "alla" tillfällen. Sushibar om man har brottom, snabbluinch eller nattamat. Vår restaurang för lite mysigare middagar, finare luncher, mer urval av take away och vi har även alkohol rättigheter.

:)

2010-10-30 @ 12:04:05
URL: http://annilinnea.blogg.se/
Postat av: Anonym

Okey :D Du borde prova sushibar någon gång:P

2010-10-30 @ 15:43:30
Postat av: Sarah

Sagami, helt klart!

2010-11-03 @ 20:14:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0